giray38
Üye
-
Konu Sahibi
-
ya işte ne bileyim telefonun ekranı sürekli donup kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum diyen bi sürü adam gördüm sizde hiç oldu mu bu hata ?O her cihazda çıkabilecek bir sorun yani Lumia lae gayet sağlam cihazlar bazı hatalar çıkmıyor değil.Ama çoğu yazılımsal hata
kayseride 2 tane nokia shop vardı şu an biri kapandı ama ikisinde de lumia 920 yoktu sorduğumda.O kapanan bi tanesi kvk store oldu oraya lumia 920 sorduğumda bizde lumia 820 var 920 yi kaba boyutlarından dolayı getirmedik biz demişti çok garibime gitmiştiŞüphen varsa kesinlikle Nokia Shop tan almanı öneririm. Ayrıca ilk 7 gün koşulsuz değişim hakkı olduğunu biliyorum ama emin değilim.
Mesajı okumaya başladığımda aha yine bi sorunlu lumia 920 geldi galiba dedim ama sonu farklı bi noktaya gitti28 kasımda tim'den aldım, alış o alış... Benim telefonun içine kesin yağ damlatmışlar bundan eminim. yoksa bu kadar akıcılığın, çatır çutur akmanın başka bir sebebi olamaz.
Aklımda biraz da olsa endişeleri attım teşekkür ederim bi telefona ilk defa bu kadar fazla para verecek olunca her şeyini inceliyor insan büyük ihtimal ramazanda aranıza katılacağım.Benimaldığım ilk dağıtım cihazdı çok sorun vardı sonrakiler çok daha iyiydi.Ben de kasasında sorun vardı değiştirdiler.Ama dediğim gibi şimdiki cihazlar daha iyi böyle Bi endişe çok anlamsız.Gezerseniz buna benzer veya başka sorunlar her telefonda görebilirsiniz.
Orneğin boyası kavlayan iPhone. Ler köşeleri kırık çıkan galxyler su geçirmezken su geçiren xperia z ler...
Bazıları az ya da çok bu kar kul yapımı sıkıntı çıkabilir.Ama endişelenmeyin...
dediğim gibi ramazan başı gibi almayı planlıyorum o zamana kadar gelirse ve 1700 civarı bi fiyatta olursa neden olmasın.Bence biraz daha bekle 925 al hem daha ince ve hafif
benim cihazım ilk parti ürünlerdendi (şöyleki 19 kasımda satışa çıkacak cihazı 18 kasım akşamı aldım) türkcell bayisinden asıl sıkıntıyı sana söyleyeyim. cihazlarda oluşan problemler çok büyük aşılamayacak şeyler değil. ilk servise gönderişimde 3 günde gelmişti. (2. servise verişimde problem aynı. fakat değişim istediğim için üst servise gönderildi 2 hafta sonra geldi kulaklık girişini takmayı unutmuşlar) yani anlayacağın asıl sıkıntı telefona servis hizmeti veren şirketten kaynaklanıyor. teleservice ile anlaşmalı firmalara bulaşma. diğerleri içinde servise gönderip hizmeti alan diğer arkadaşların yorumunu bi almak lazım. ama şunu söyleyeyim. ilk parti ile gelen wp8 versiyonundan da kaynaklanan bazı donma hataları vardı. güncellemelerle kayboldu. 7. ayındayım uygulamadan kaynaklı donma harici telefonda hiçbir kitlenme söz konusu değil şuan. problem yaşadığım uygulamalarda:
whatsapp: geri dönüş yaparken kitlenip kalıyor. bildirimler gelmiyor bazen. bazen mesajları saatler sonra tekrar yeni gönderilmiş gibi gösteriyor
facebook: son çıkardıkları güncellemeden sonra chat sayfasında sürekli sayfayı yenilemeye çalıştığı için mesaj yazamıyorum. mobil sürümden girip hallediyorum.
birde kare karalamaca oyunlarını severim yüklediğim bi tanesi durduk yere kendini kitliyor.
bunların dışında donma problemi hiç yok. 920 gayet baba telefon
ha birde çinden cyan kasa siparişi verdim bir iki haftaya gelir sanırım. kasamı değiştiricem. siyah pek sevemedim. ve telefonu çok düşüren bi insanım. kenarlarda ufak eziklikler oldu. bunlardan başkada sıkıntısı yok cihazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?