Haber Microsoft Windows Phone Telefonlarının Markasını Açıkladı: Microsoft Lumia

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Nokia Türkiye'yi de şu an itibariyle kaybettik.

Ayrıca adresi değişerek oldu.
Hayırlısı Olsun.

Son düzenleme:

emz

emz

Üye
Arkadaşlar hayırlı olsun. Yalnız kime bu durumu söylesem artık daha iyi oldu. Sen bundan sonra gör. Seneye tüm markalara rakip olurlar, iki seneye apple yerine geçerler deyip duruyor. Bende hak verdim ama. Bundan sonraki cihazlar da microsoft ismi sağlam olacaktır :)

furkankaya559758

Üye
Keşke Nokia olarak çıkarmaya devam etseydi.

Emre

Üye
Nokia 2006 Bu Yana Geliştirdiği Sistemi Başka Bir İsimle Piyasayamı Sürecek ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
O değil de insanoğlu Android çöplüğüne Nokia'yı feda etti.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, emz, PureFood ve 2 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Çok doğru bir karar tebrik ediyorum

Emre

Üye
Siz Hiç Htc İçin Windows Phone Alırmıydınız,
Ben Sırf Nokia İçin Windows Phone Aldım.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve Aybin.Kilic
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu son dönemde dev firmalar ortak oluyor ortaklık çok iyi bir bütçe ve pazar payı getiriyor onun için takdir ediyorum ve ben bu tip durumlara oldukça olumlu yönde bakıyorum

drangela61

drangela61

Üye
Şimdi arkadaşlar bu durumda Nokia markalı en iyi cihaz L930 mu oluyor L1520yi saymıyorum çünkü onun konsept farklı?

serinaga

serinaga

Üye
Galiba öyle olacak gibi görünüyor ...

drangela61

drangela61

Üye
O zaman 920den sonra 930a geçeriz artık ne de olsa üzerinde Nokia yazan son kral..
Sizce 930 tahminen kaç yıl başka cihaza özendirmeden götürür bunu merak ediyorum..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
O zaman 920den sonra 930a geçeriz artık ne de olsa üzerinde Nokia yazan son kral..
Sizce 930 tahminen kaç yıl başka cihaza özendirmeden götürür bunu merak ediyorum..
930 daha şimdiden "glance" olan Lumialara özendiriyor ki :)

drangela61

drangela61

Üye
930 daha şimdiden "glance" olan Lumialara özendiriyor ki :)

Hocam evet bi o sorunu var ama ne bileyim belki ileriki güncellemelerde bi ayar yapıp getirirler olmadı glance yok diye diğer özellikleri yabana atılmamalı..
Ama benim için daha da önemli olanı dediğim gibi Nokia takıntısı olan bir insanım o yüzden de -1520 çok büyük- Nokia olan en iyi cihaz bu olduğu için acaba 920den sonra bunu alsam ne kadar süre idare eder beni yeni çıkan telefonlara gözümü kaydırmaz onu merak ediyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Hocam evet bi o sorunu var ama ne bileyim belki ileriki güncellemelerde bi ayar yapıp getirirler olmadı glance yok diye diğer özellikleri yabana atılmamalı..
Ama benim için daha da önemli olanı dediğim gibi Nokia takıntısı olan bir insanım o yüzden de -1520 çok büyük- Nokia olan en iyi cihaz bu olduğu için acaba 920den sonra bunu alsam ne kadar süre idare eder beni yeni çıkan telefonlara gözümü kaydırmaz onu merak ediyorum :)
zannetmiyorum, baya götürür seni, hem destek açısından, hem gözünün kaymaması açısından :)
hem "son amiral Nokia" diye belki değerlenir de ilerde :ehe

drangela61

drangela61

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ms 5inçlik bi amiral gemi yapsa çok iyi olur

Emre

Üye
Nokia kendini microsoft a satmak yerine cihazlarını android le kendi çıkarsaydı piyasa da 1 numara olurdu. Ama adamlarda beyin yokmuş.

dakamon

dakamon

Üye
830 yada 930 alırdım belki ama Microsoft damgalı ürünler gelecekken Nokia almam ben

• Beğen
Tepkiler: emz

Emre

Üye
Nokia Türkiye Kaybettik

dakamon

dakamon

Üye
Sağlık olsun. 2 sene sonra Nokia Türkiye diye açılır yine merak etmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt