Haber Microsoft Windows Phone Telefonlarının Markasını Açıkladı: Microsoft Lumia

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Haber için teşekkürler üstat, bakalım yeni strateji ile ne kadar pazar payı olacak

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bunun cevabını vermiştim :)

Tamam da Nokia'nın mobil bölümü personeli, ekipmanı ve imalathanesiyle birlikte satılmadı mı Microsoft'a? Nokia şimdi kiminle ne üretecek?

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Basteryus

Basteryus

Üye
Ne diyelim o zaman 10 yıl sonra tekrar görüşmek üzere Nokia, sayanora:bye:somuru:
O zamana kadar Microsoft ile devam...

dakamon

dakamon

Üye
Microsoft işin içine girerse fiyatlar artar gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft işin içine girerse fiyatlar artar gibi geliyor.
Tam tersine Microsoft işin içine girdikten sonra fiyatlar düştü. Misal Lumia 720 300€ çıkış fiyatına sahipti. Lumia 735 ise çok daha üstün bir cihaz olmasına rağmen 250€ gibi bir fiyatla çıktı

dakamon

dakamon

Üye
Tam tersine Microsoft işin içine girdikten sonra fiyatlar düştü. Misal Lumia 720 300€ çıkış fiyatına sahipti. Lumia 735 ise çok daha üstün bir cihaz olmasına rağmen 250€ gibi bir fiyatla çıktı
Göreceğiz bakalımHerşey çok alel acele oluyor gibi. Şimdi microsoft markalı bir telefon çıkartacaklarmış piyasaya isim duyurmak adına ama biraz yavan olacaktır. Cihaz konusunda neden se çok düşünmüyorlar gibi geliyor bana. hep bir eksik var. Amiral gemi modellerinde bile.Açıkcası MS nin cep telefonu bazında bence çok çalışması deneyim kazanması lazım.

hasim38

hasim38

Üye
ben simdi ikinci el 1020 aldim guncelleme felan sikinti olmaz demi :)

dakamon

dakamon

Üye
Yok olmaz ama kamera ile ilgili daha yenilik bekleme.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Önemli olan isim değil ki

Serhan

Serhan

Üye
:eller:

cyborg78

cyborg78

Üye
dahada güzel uygulama falan olcak die beklemeyin bence, pc ile teli aynı anda götüremez bunlar.

Emre

Üye
Note 4 Akar Nokia Veda Ederim ;)

bozokluht

bozokluht

Üye
Efsane bi telefon çıkaramazsa Microsoft , daha fazla Wp kullanır mıyım bilemiyorum :bilmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Efsane bi telefon çıkaramazsa Microsoft , daha fazla Wp kullanır mıyım bilemiyorum :bilmm[/QUOT
Lumia lar gerçekten şık ve kaliteli,eğer yazılım konusunda daha hızlı davranıp kullanıcılarının isteklerini bir an önce karşılarsa ben başka bir platformu düşünmem bile.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
sıkıntı yok ı love wp yola devam

emz

emz

Üye
Tamam da Nokia'nın mobil bölümü personeli, ekipmanı ve imalathanesiyle birlikte satılmadı mı Microsoft'a? Nokia şimdi kiminle ne üretecek?

Sadece telefon bölümünü verdi. İyide siz neden nokia sadece telefon markası diye düşünüyorsunuz? Adamlar dünya devi. Yazılımları da var. Sadece fabrika ve işçileri verdiler. Ama hatıraları ve diğer ar-ge birimleri hala var. Bunu verirken belirtiler.

emz

emz

Üye
Efsane bi telefon çıkaramazsa Microsoft , daha fazla Wp kullanır mıyım bilemiyorum :bilmm

Yeni seriler:
1-) Microsoft Lumia 5800Xm V2 Home Edition
2-) Microsoft Lumia 3310 V2 Profesional Edition
:ehe :ehe :ehe

Daha efsane ne olabilir ki? :D

• Beğen
Tepkiler: bozokluht ve ceza87

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: Serhan, MixRadio, Dexter Morgan ve 4 diğerleri
kahraman333333

kahraman333333

Üye
böyle daha güzel bence

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Nokia Türkiye'yi de şu an itibariyle kaybettik.

Ayrıca adresi değişerek oldu.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz, Murat Alper ve RetaXter

Üst Alt