Vatan Bilgisayardan Taksitle Telefon Alma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vatan Bilgisayardan Taksitle Telefon Alma
Geçtiğimiz yıllarda resmi gazetede yayınlanmasının ardından telefonlar için taksit sınırı getirilmişti. Bu durum ülkemizde yaşanan tüketim çılgınlığına bir dur demek ve vatandaşların kredi borçları yüzünden zor duruma düşmelerini önlemek amacıyla yapılmıştı. Ne yazık ki bunun ne kadar faydası olduğu ayrı bir tartışma konusu haline geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Taksitli telefon satışları engellendikten sonra operatör faturalarına ek ücretle telefon satışı veya farklı bir ürünün faturası üzerinden telefona taksit imkanı sunan yerler ortaya çıkmıştı. Yani bir taraftan taksitli satışın önüne geçilmeye çalışılırken diğer taraftan operatör şirketleri ve farklı kişiler bu olaydan nasibini almak için telefon fiyatlarının üzerine komisyon farkı ekleyerek farklı yöntemler ile taksitli satışlara devam etmişti.

Ülkemizdeki en büyük ve en eski elektronik mağazalarından bir tanesi olan Vatan Bilgisayar bildiğiniz üzere çok sayıda farklı elektronik ürün satışı yapıyor. Gerek fiziksel mağazalarda gerekse internet sitesi üzerinden satışlarına devam eden şirket taksitli telefon satan yerlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Vatan Bilgisayardan Taksitli Telefon Nasıl Alınır ?

Öncelikle devlet tarafından geçtiğimiz aylarda resmi gazete'de yayınlanan yeni bir duyuruya göre tablet ve bilgisayar satışlarında 6 taksit, fiyatı 3500 TL'ye kadar olan cep telefonu satışlarında 12 taksit olacak. Eğer satın alınacak cep telefonu 3500 TL'den fazla bir fiyata sahip ise bu cihaz için yapılabilecek taksit sayısı 6‘dan fazla olmayacak.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer taraftan Vatan Bilgisayar'dan taksitli telefon almak isteyenler için şirket farklı zamanlarda farklı bankalar ile anlaşmalar yaparak kullanıcılara çeşitli kolaylıklar sağlamaya çalışıyor. Şuan için en güncel taksitli telefon kampanyasına baktığımız zaman tüm telefon ve televizyonlarda faizsiz, peşin fiyatına 12 aya kadar taksit seçeneği sunulduğunu görüyoruz.

Bu kampanyadan yararlanabilmeniz için öncelikle VATAN yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak 3422'ye kısa mesaj atmanız gerekiyor. Ardından size bir onay mesajı gelecektir. Eğer onay mesajı gelirse size en yakın Vatan Bilgisayar şubesine gitmeniz ve Fibabanka işlemlerini hallederek istediğiniz cihazı satın almanız gerekiyor. Bu sayede sizde resmi yollardan Vatan Bilgisayar'dan taksitli telefon satın almış olacaksınız.
 

Ekli dosyalar



yeumyang

yeumyang

Moderator
Almayı dusunuyordum hayat sigortası zorunluluğu var vazgeçtim
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
waterback

waterback

Üye
bi yerden onun parasını çıkaraklar ne bekliyon
 
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
konu dışı olacak ama haberler bölümünde oppoyada yer verin bence
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt