Lumia 920 Alma Taraftarıyım Ama Sorunlu Çıkarsa Diye Korkuyorum .

Sponsorlu Bağlantılar

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Alma Taraftarıyım Ama Sorunlu Çıkarsa Diye Korkuyorum .
arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi l920 alma taraftarıyım telefonu çok sevdim oyun meraklısı falan değilim ve androidi hiç sevmiyorum çünkü android telefonlar çok çabuk eskiyor 1.5 milyar verdiğin telefon 6 ay piyasada zor tutunuyor. Bu yüzden lumialara yöneldim ama forumlarda gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşların telefonları sorunlu çıkıyormuş: aldım eve geldim ekranı 10 defa dondu yok servise verdim 2 ayda geldi şu kadar zaman oldu daha telefonu kullanamadım servise gidip geliyor sürekli tarzı yazılar görüyorum. Benim alacağım lumia da sorunlu çıkarsa diye çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım ? Mesela atıyorum vatan dan alınanlar genelde sorunlu çıkıyor tarzı görüşleriniz var mı ?

IVI-Elia

Üye
O her cihazda çıkabilecek bir sorun yani Lumia lae gayet sağlam cihazlar bazı hatalar çıkmıyor değil.Ama çoğu yazılımsal hata

kursat99

kursat99

Üye
Şüphen varsa kesinlikle Nokia Shop tan almanı öneririm. Ayrıca ilk 7 gün koşulsuz değişim hakkı olduğunu biliyorum ama emin değilim.

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
O her cihazda çıkabilecek bir sorun yani Lumia lae gayet sağlam cihazlar bazı hatalar çıkmıyor değil.Ama çoğu yazılımsal hata
ya işte ne bileyim telefonun ekranı sürekli donup kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum diyen bi sürü adam gördüm sizde hiç oldu mu bu hata ?

- - - Eklendi - - -

Şüphen varsa kesinlikle Nokia Shop tan almanı öneririm. Ayrıca ilk 7 gün koşulsuz değişim hakkı olduğunu biliyorum ama emin değilim.
kayseride 2 tane nokia shop vardı şu an biri kapandı ama ikisinde de lumia 920 yoktu sorduğumda.O kapanan bi tanesi kvk store oldu oraya lumia 920 sorduğumda bizde lumia 820 var 920 yi kaba boyutlarından dolayı getirmedik biz demişti çok garibime gitmişti

PureFood

PureFood

Üye
28 kasımda tim'den aldım, alış o alış... Benim telefonun içine kesin yağ damlatmışlar bundan eminim. yoksa bu kadar akıcılığın, çatır çutur akmanın başka bir sebebi olamaz.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve ceza87
giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
28 kasımda tim'den aldım, alış o alış... Benim telefonun içine kesin yağ damlatmışlar bundan eminim. yoksa bu kadar akıcılığın, çatır çutur akmanın başka bir sebebi olamaz.
Mesajı okumaya başladığımda aha yine bi sorunlu lumia 920 geldi galiba dedim ama sonu farklı bi noktaya gitti :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood

IVI-Elia

Üye
Benimaldığım ilk dağıtım cihazdı çok sorun vardı sonrakiler çok daha iyiydi.Ben de kasasında sorun vardı değiştirdiler.Ama dediğim gibi şimdiki cihazlar daha iyi böyle Bi endişe çok anlamsız.Gezerseniz buna benzer veya başka sorunlar her telefonda görebilirsiniz.

Orneğin boyası kavlayan iPhone. Ler köşeleri kırık çıkan galxyler su geçirmezken su geçiren xperia z ler...

Bazıları az ya da çok bu kar kul yapımı sıkıntı çıkabilir.Ama endişelenmeyin...

acuxx

acuxx

Üye
Bence biraz daha bekle 925 al hem daha ince ve hafif

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
Benimaldığım ilk dağıtım cihazdı çok sorun vardı sonrakiler çok daha iyiydi.Ben de kasasında sorun vardı değiştirdiler.Ama dediğim gibi şimdiki cihazlar daha iyi böyle Bi endişe çok anlamsız.Gezerseniz buna benzer veya başka sorunlar her telefonda görebilirsiniz.

Orneğin boyası kavlayan iPhone. Ler köşeleri kırık çıkan galxyler su geçirmezken su geçiren xperia z ler...

Bazıları az ya da çok bu kar kul yapımı sıkıntı çıkabilir.Ama endişelenmeyin...
Aklımda biraz da olsa endişeleri attım teşekkür ederim bi telefona ilk defa bu kadar fazla para verecek olunca her şeyini inceliyor insan büyük ihtimal ramazanda aranıza katılacağım. :)

- - - Eklendi - - -

Bence biraz daha bekle 925 al hem daha ince ve hafif
dediğim gibi ramazan başı gibi almayı planlıyorum o zamana kadar gelirse ve 1700 civarı bi fiyatta olursa neden olmasın.
Bu arada şunu da sorayım ön kameralarınızda toz alma sorunu var mı yoksa o sorun sadece ilk parti ürünlerde miydi ?

kaltintop

kaltintop

Üye
benim cihazım ilk parti ürünlerdendi (şöyleki 19 kasımda satışa çıkacak cihazı 18 kasım akşamı aldım) türkcell bayisinden asıl sıkıntıyı sana söyleyeyim. cihazlarda oluşan problemler çok büyük aşılamayacak şeyler değil. ilk servise gönderişimde 3 günde gelmişti. (2. servise verişimde problem aynı. fakat değişim istediğim için üst servise gönderildi 2 hafta sonra geldi kulaklık girişini takmayı unutmuşlar) yani anlayacağın asıl sıkıntı telefona servis hizmeti veren şirketten kaynaklanıyor. teleservice ile anlaşmalı firmalara bulaşma. diğerleri içinde servise gönderip hizmeti alan diğer arkadaşların yorumunu bi almak lazım. ama şunu söyleyeyim. ilk parti ile gelen wp8 versiyonundan da kaynaklanan bazı donma hataları vardı. güncellemelerle kayboldu. 7. ayındayım uygulamadan kaynaklı donma harici telefonda hiçbir kitlenme söz konusu değil şuan. problem yaşadığım uygulamalarda:

whatsapp: geri dönüş yaparken kitlenip kalıyor. bildirimler gelmiyor bazen. bazen mesajları saatler sonra tekrar yeni gönderilmiş gibi gösteriyor

facebook: son çıkardıkları güncellemeden sonra chat sayfasında sürekli sayfayı yenilemeye çalıştığı için mesaj yazamıyorum. mobil sürümden girip hallediyorum.

birde kare karalamaca oyunlarını severim yüklediğim bi tanesi durduk yere kendini kitliyor.

bunların dışında donma problemi hiç yok. 920 gayet baba telefon :)

ha birde çinden cyan kasa siparişi verdim bir iki haftaya gelir sanırım. kasamı değiştiricem. siyah pek sevemedim. ve telefonu çok düşüren bi insanım :D . kenarlarda ufak eziklikler oldu. bunlardan başkada sıkıntısı yok cihazın

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Benimde telefonu alalı 6 ay filan oldu.Sana bir önerim var sakın küçük çaplı telefonculardan alma ben aldım bana bozuk telefon satmışlar kvk ya 130 tl verdim küçük telefonculardan alışverişten bin pişman oldum anlıyacağın.Üstüne üstlük bide mahkemelik oldum..

Neyse telefonumda bana bozuk satmaları dışında tek bir sorun yaşıyorum oda sesin karşı tarafa gitmemesi yada kesik kesik gitmesi bunun çözümünü ben bilmiyorum..Ve telefonu garantiye bunun için yollamak istemiyorum onsuz yapamam.Bunların dışında deriz ya hani "telefonda telefon abi yaa on numara " işte o cinsten telefon telefonu 2 metre yüksekten düşürmedikçe camı kırılmaz.Ekmek bıcağıyla fruit ninja oynadım çizilmedi.Araba hafif hareketliyken telefonu düşürdüm sadece köşesi az yamuldu o kadar ama emin ol ki başka marka olsaydı telefon 2 metreden düşse parçalanır.Bıçak değdir ekranı çizilir ve hafif şekilde arabayla giderken düşse bile camı kırılırdı..Nokıa bu abi sağlam telefonda sağlam :good:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ben kullandim cok memnundum format atarken sarzi yuzde ellinin altinda olmasi sebebi ile brick oldu ve bir daha acamadim. Mecburen servise gonderdim ve bir hafta da geri geldi. İlk ciktiginga uygulama sikintisi vardi, bunalip sattim cihazi, ama iyi cihazdir uc ay tecrube ettim.

alical33

alical33

Üye
artık 2. seri üretimler geldi onlarda sorun yoktur ama yinede renk seçimin ne bilmiyorum ama siyah al kafan rahat etsin kasasında hiç problem yok önce sadece beyazlarda sıkıntı var diyordum ama siyah dışında tüm renklerde batarya sallanması ve kasada boşluk olması sorununu gördüm

- - - Eklendi - - -

benim cihazım ilk parti ürünlerdendi (şöyleki 19 kasımda satışa çıkacak cihazı 18 kasım akşamı aldım) türkcell bayisinden asıl sıkıntıyı sana söyleyeyim. cihazlarda oluşan problemler çok büyük aşılamayacak şeyler değil. ilk servise gönderişimde 3 günde gelmişti. (2. servise verişimde problem aynı. fakat değişim istediğim için üst servise gönderildi 2 hafta sonra geldi kulaklık girişini takmayı unutmuşlar) yani anlayacağın asıl sıkıntı telefona servis hizmeti veren şirketten kaynaklanıyor. teleservice ile anlaşmalı firmalara bulaşma. diğerleri içinde servise gönderip hizmeti alan diğer arkadaşların yorumunu bi almak lazım. ama şunu söyleyeyim. ilk parti ile gelen wp8 versiyonundan da kaynaklanan bazı donma hataları vardı. güncellemelerle kayboldu. 7. ayındayım uygulamadan kaynaklı donma harici telefonda hiçbir kitlenme söz konusu değil şuan. problem yaşadığım uygulamalarda:

whatsapp: geri dönüş yaparken kitlenip kalıyor. bildirimler gelmiyor bazen. bazen mesajları saatler sonra tekrar yeni gönderilmiş gibi gösteriyor

facebook: son çıkardıkları güncellemeden sonra chat sayfasında sürekli sayfayı yenilemeye çalıştığı için mesaj yazamıyorum. mobil sürümden girip hallediyorum.

birde kare karalamaca oyunlarını severim yüklediğim bi tanesi durduk yere kendini kitliyor.

bunların dışında donma problemi hiç yok. 920 gayet baba telefon :)

ha birde çinden cyan kasa siparişi verdim bir iki haftaya gelir sanırım. kasamı değiştiricem. siyah pek sevemedim. ve telefonu çok düşüren bi insanım :D . kenarlarda ufak eziklikler oldu. bunlardan başkada sıkıntısı yok cihazın

hocam cyan kasayı nerden aldınız bi link atarmısınız özel mesaj olarak

giray38

giray38

Üye
    Konu Sahibi
ben kirmizi almayi dusunuyorum ya biraz farkli olsun telefonum :) peki sunu soyleyebilir misiniz alacagim telefonun 2. veya 3. parti oldugunu nerden anlayabilirim ? Ama kutusuna baktigimda anlamam lazim cunku vatanda kutuyu acmaya izin vermiyorlar ben ordan almayi dusunuyorum.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
ocak ayında almıştım.
Lumialar harika :)
Şuana kadar ufak tefek sorunlar hariç hiç sorun yaşamadım desem yeri var.
Sana önerim 925i bekle :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben bu cihazı yaklaşık iki aydır kullanıyorum ve gerçekten müthiş bir deneyim bu. Lumia telefon piyasasının ferrarisi gibi şüphen olmasın :oke:

alperen kutuk

Üye
lumia ile alakası yok elektronik aletlerın hepsinde bozuk çıkma ihtimali var.Bence telefon hoşuna gittiyse al zaten iyi bir telefon

Üst Alt