sameet33
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyunlar, güncelleme benim için önemli değil, benim için önemli olan kamera , satıcam yani kurtuluşu yokayrıca haziran-temmuz aylarında gelecek olan güncellemelerin neler getireceğini de (getirmeyeceğini de ) biliyorum maleesef
iyi de alacağım telefonun 808 olduğunu da hatırlatayım tekrar, 808 nerde 920 nerde..Senin için önemli olan kameraysa L920 yi satmanın biraz çelişki olduğunu düşünmüyor musun ?
Tablet ile uygulama ihtiyacımı en iyi şekilde karşılarım , WP( i iyi biliyorum geleceğini de fakat beklemek zor kardeşim, EOS a verecek param da yok o yüzdenkamera konusunda 808 çok çok iyi ben seni anlıyorum canım. ama symbian bitti artık ve üstelik mağazası çok kötü. bi uygulaması en fazla 2 mb filan. gerçi sen marketi önemsemiyorum diyorsun ama belki bigün ihtiyacın olabilir uygulamalara. o yüzden bende diğer arkadaşlar gibi 41 mp lumia'yı bekle derim. bide wp8'in geleceğine güven bence gelecekte en iyi işletim sistemi olmaya aday olucak. belkide en iyisi.
hmm o zaman tamam.Tablet ile uygulama ihtiyacımı en iyi şekilde karşılarım , WP( i iyi biliyorum geleceğini de fakat beklemek zor kardeşim, EOS a verecek param da yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?