Haber Lumia 830'un Fotoğrafları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
4k çeken bir cihaz istiyorsanız bence telefonun hafızasını en az 64gb olması lazım çünkü baya yer kaplıyor ve şuanki teknoloji ile 4k video çekileibliyor ama sonra telefon ölüyor resmen diğer cihazlar böyle nokia naısl bir şey yapar bilinmez ancak çok farklı olacağını sanmıyorum çünkü full hd de uzun bir video çekti iseniz farkına varmışsınızdır telefon normal olarak ısınıyor diğer modellerde böyle daha full hd de ısınmadan çekme yapamayan telefon yapsınlarda sonra 4k çıkarsınlar derim, birde bunu izlemesi var o konular hiç girmiyorum bile, vieoda ayarlama falan yapıla bilse güzel olur video çekerken dokunduğun yere netleme aslında çoğu zaman gerekmiyorda veya parlaklık ayarı, aslında bunların hepsinin yerine genel ana yapıda iso, deklanşör çekin ayarlama parlaklık seçimi gibi telefonun telefonun yazılım kısmındaki ayarlarıda kurcalıya bilirsek aslında black öncesi videolardaki gece çekimlerini yakalıyabiliriz

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

dakamon

dakamon

Üye
İşlemci olarakta snapdragon 615 ile gelirse süpriz olur. GEçenlerde 615 haberi gördüm. Böyle bir model çıkacakmış. @Sensation

• Beğen
Tepkiler: Serhan
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla yakında taşınıyorum. Şu an tüplü bir tv var ama 4K almayı düşünüyorum. Alırım bir tane de 128lik hafıza kartı. Sonra ne olur merak ediyorum. Güzel olur valla :D koysunlar 4K yı. İsteyen çeker istemeyen çekmez. Basit bir şey yani :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Serhan

Serhan

Üye
Valla yakında taşınıyorum. Şu an tüplü bir tv var ama 4K almayı düşünüyorum. Alırım bir tane de 128lik hafıza kartı. Sonra ne olur merak ediyorum. Güzel olur valla :D koysunlar 4K yı. İsteyen çeker istemeyen çekmez. Basit bir şey yani :)
Fiyat dahada uçuk olur bence bir 4k il bide normal satarlarsa daha iyi olur :D

braayn

braayn

Üye

konsept arkadaşlar heyecan yapmadan lütfen :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emz ve MaxipmaN
dakamon

dakamon

Üye
Umarım 400 olmaz
Umarım. Ya ben qualcomm un sitesine girdim 400 ün özelliklerine baktım en son 13.5 mp kamera desteği veriyormuş eğer 830 da kamera 20 olacaksa 400 kullanamları imkansız. Çünkü donanımı tanımaz telefon. Ya snap 600 serisi kulalnacaklar yada 800 yada snap 400 kullanıp kamerayı da 12 yada 13 mp kullanacaklar.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
osmanmert94

osmanmert94

Üye
4k çeken bir cihaz istiyorsanız bence telefonun hafızasını en az 64gb olması lazım çünkü baya yer kaplıyor ve şuanki teknoloji ile 4k video çekileibliyor ama sonra telefon ölüyor resmen diğer cihazlar böyle nokia naısl bir şey yapar bilinmez ancak çok farklı olacağını sanmıyorum çünkü fu ll hd de uzun bir video çekti iseniz farkına varmışsınızdır telefon normal olarak ısınıyor diğer modellerde böyle daha fu ll hd de ısınmadan çekme yapamayan telefon yapsınlarda sonra 4k çıkarsınlar derim, birde bunu izlemesi var o konular hiç girmiyorum bile, vieoda ayarlama falan yapıla bilse güzel olur video çekerken dokunduğun yere netleme aslında çoğu zaman gerekmiyorda veya parlaklık ayarı, aslında bunların hepsinin yerine genel ana yapıda iso, deklanşör çekin ayarlama parlaklık seçimi gibi telefonun telefonun yazılım kısmındaki ayarlarıda kurcalıya bilirsek aslında black öncesi videolardaki gece çekimlerini yakalıyabiliriz
4K yı geçtim 60fps oynatsa yeter.

pirenuri

pirenuri

Üye
Ben onun en çok çıkarılabilir bataryasını sevdim :spr

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yeni duyumlara göre cihazda Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM var. Hafıza 16 veya 32 GB. Cihaz ise Avrupa'da 399 avro civarında bekleniyor.
Tabii ki kesin bilgiler için 4 Eylül'ü beklemememiz gerekiyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence 4K bizim gibiler için en az 2 yıl daha gereksiz. Tahminimce 2 yıldan önce orta ve düşük gelirli insanların evinde 4 K oynatabilen bir TV yada cihaz olmayacaktır :)
evimize orta halli olarak diyorum minumum 3 yıl zaten birde ekran ölçüsü var genelde büyük ekranlara veriyorlar 4K yı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni duyumlara göre cihazda Snapdragon 800 işlemci ve 2 GB RAM var. Hafıza 16 veya 32 GB. Cihaz ise Avrupa'da 399 avro civarında bekleniyor.
nasıl bir orta seviye bu? :biggrin:

dakamon

dakamon

Üye
O zaman SD kart olmayacaktır 32 gb versiyon varsa. Eğer öyle olursa yine kötü yine kötü. Yap 16 gb sd kart desteği de ver mis gibi. Kesin 32 gb versiyonu 1700 civarı olur. Hiçte satmaz.

• Beğen
Tepkiler: goktas19
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
O zaman SD kart olmayacaktır 32 gb versiyon varsa. Eğer öyle olursa yine kötü yine kötü. Yap 16 gb sd kart desteği de ver mis gibi. Kesin 32 gb versiyonu 1700 civarı olur. Hiçte satmaz.
Kart desteği var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Serhan

Serhan

Üye
Çok sevdim telefonu hafıza kartı da varmış süper oldu

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bunun fiyatıda Türkiye de lumia 930 a yaklaşır galiba böyle oluncada satışı zor olur lumia 930un satışını artırır diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bunun fiyatıda Türkiye de lumia 930 a yaklaşır galiba böyle oluncada satışı zor olur lumia 930un satışını artırır diye düşünüyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
1200-1300 TL gibi olur. 730'da 999 TL filan.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: emz ve goktas19

Üst Alt