Meizu 15 Plus Çerçevesiz Ekranıyla Beraber Net Bir Şekilde Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu 15 Plus Çerçevesiz Ekranıyla Beraber Net Bir Şekilde Göründü
Meizu'nun yeni çerçevesiz akıllı telefonu Meizu 15 Plus net bir şekilde ortaya çıktı.



Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan söylentilerde Ocak ayında piyasaya sürüleceği tahmin edilen Meizu M6 modelinin şirketin ilk çerçevesiz ekran tasarım telefonu olacağı söyleniyordu. Meizu, bu bütçe dostu akıllı telefonun yanında birde Meizu 15 Plus adında üst düzey özelliklere sahip bir akıllı telefonu tanıtmaya hazırlanıyor gibi görünüyor. Bir web sayfasında listelenen Meizu 15 Plus çerçevesiz ekranı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Weibo'da ortaya çıkan görselde cihazın hem ön hemde arka tasarımı açık bir şekilde görülüyor.

https://www.maxicep.com/meizu-m6sin-teknik-ozellikleri-tenaa-testinde-goruntulendi
Meizu M6s'in teknik özellikleri, TENAA testinde görüntülendi
Aşağıdaki resimde görünen cihazın sol tarafında büyük bir font ile "15 Plus" adının yazdığını görebilirsiniz. Telefonun ön panelinin büyük kısmı ekrandan oluşuyor. Alt çerçeve yanlar ve üst çerçevelere kıyasla biraz kalın gibi görünüyor ancak diğer üç çerçeve neredeyse sıfıra yakın diyebiliriz. Cihazın ön kamerası tıpkı Essential Phone modelinde olduğu gibi ekranın üst tarafında orta kısma yerleştirilmiş duruma.



Cihazın arka tarafında dikey olarak yerleştirilmiş olan çift kamera sistemi görünüyor. Kameraların altında ise halka şeklinde ki flaş dikkat çekiyor. Yeni sızdırılan görüntüdeki akıllı telefon, önceden sızdırılmış olan cihaz tasarımı ile benzer olsa da bazı tutarsız olduğu noktalarda var. Meizu 15 Plus'un önceki fotoğraflarında Meizu logosu arka tarafta tam ortada yer alıyordu. Yeni sızdırılan cihaz görüntüsünde ise şirketin logosu arka tarafın sağ alt köşesinde yer alıyor.

Meizu 15 Plus modelinin Snapdragon 835 ile güçlendirileceği ve Meizu 15 modelinin ise Snapdragon 660 yonga seti ile piyasaya sunulması bekleniyor. Çinli üreticinin bu telefonları Mart ayında resmi olarak duyurması bekleniyor.
Meizu 15 Plus Çerçevesiz Ekranıyla Beraber Net Bir Şekilde Göründü
 


Üst Alt