Haber Lumia 830'un Fotoğrafları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ErenMSC

Üye
Amoled deyilmi L 830 ? :/

emz

emz

Üye
Amoled deyilmi L 830 ? :/

Bence de amoled olmalıydı. Yanlış bir bilgi almış olma ihtimali nedir @ANİL yani ekran geriye gitmemiştir. Amoled olmalı. Ama gerisi sağlam özellikler. Açıkçası ama eğer amoled olursa da ben 930 değil 830 alırım. Sd kart önemli. Ama eğer şu an 1500₺ fiyatta çıkarsa ben üstüne ekler 930 alır o eklerin tadını çıkarırım. Hani sd var diye de diğer şeyler bırakılmaz. Umarım düzgün bir cihaz olur ve fiyatı bu sefer abartmazlar (1300₺ mesela). Bekleyim görelim:eller:

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Konuyla alakasız ama vestelin telefonu çıkacakmış o nasıl acaba

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

emz

emz

Üye
Konuyla alakasız ama vestelin telefonu çıkacakmış o nasıl acaba

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Abi taa yılbaşında çıktı ki o. Ama yenisi geliyorsa bilemeyeceğim :|

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Abi taa yılbaşında çıktı ki o. Ama yenisi geliyorsa bilemeyeceğim :|

yeni dün televizyonda reklamı vardı yeni yılbaşında olsa reklam yapmazlardı yeni 12 gün kaldı yazıyor

emz

emz

Üye
yeni dün televizyonda reklamı vardı yeni yılbaşında olsa reklam yapmazlardı yeni 12 gün kaldı yazıyor
Onu daha görmedim:bilmm Umarım bu sefer cidden yapmışlardır:hmmm Geçen sefer ki çok albenili değildi:kirbac:

Rainesto

Rainesto

Üye
930 u ezmemek için s800 ile gelecektir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Bir ihtimal daha var arkadaşlar. Dört çekirdekli snap410 ile de gelebilir 64 bit işlemciyle. İleriye yönelik bir telefon olur :) yada yine 4 çekirdekli 64 bit snapdargon 615 ile :) suprizlere açık olun :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Bir ihtimal daha var arkadaşlar. Dört çekirdekli snap410 ile de gelebilir 64 bit işlemciyle. İleriye yönelik bir telefon olur :) yada yine 4 çekirdekli 64 bit snapdargon 615 ile :) suprizlere açık olun :)
64 bit işlemci desteği olmadığı için öyle bir ihtimal yok, WP9 ile bu desteğin geleceği tahmin ediliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
64 bit işlemci desteği olmadığı için öyle bir ihtimal yok, WP9 ile bu desteğin geleceği tahmin ediliyor.
64-bit desteği 26 Haziran 2012'de düzenlenen Build geliştirici konferansında yapılan Windows Phone 8 tanıtımında açıklanmıştı.

Ayrıca arkadaşlar bı cihaz Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Debian Red yüklü olarak tanıtılacak büyük ihtimalle. O yüzden öngörülerinizi ona göre şekillendirin

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
64-bit desteği 26 Haziran 2012'de düzenlenen Build geliştirici konferansında yapılan Windows Phone 8 tanıtımında açıklanmıştı.

Ayrıca arkadaşlar bı cihaz Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Debian Red yüklü olarak tanıtılacak büyük ihtimalle. O yüzden öngörülerinizi ona göre şekillendirin
İyi de o zaman Snapdragon'un 64 bit işlemcisi bile yoktu neye göre destek var demiş ki ? Ayrıca açıklandığı gün birinci gün müydü onu da yazarsan sevinirim abi bakayım onada.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi de o zaman Snapdragon'un 64 bit işlemcisi bile yoktu neye göre destek var demiş ki ? Ayrıca açıklandığı gün birinci gün müydü onu da yazarsan sevinirim abi bakayım onada.
Tam tarih verdim zaten 26'sındaki Windows Phone 8'in ilk lansmanıydı. Hatta burada oldukça fazla tartışılmıştı.

• Beğen
Tepkiler: beats
dakamon

dakamon

Üye
Eğer 64 bit destek yoksa 32 bit te çalışabilir. HTC desire 510 da bu olacak. 32 bit 64 bit te çalışabilir ama 64 bit 32 bitte çalışamaz :) O yüzden çıkabilir ama sistem destek verene kadar 32 bitte çalışır ama 64 bitin nimetlerinden yararlanabilmek için sisteme destek gelemsi lazım buda telefonu ileriye dönük bir telefon yapar :)

• Beğen
Tepkiler: beats ve Rainesto

fraps34

Üye
Tam tarih verdim zaten 26'sındaki Windows Phone 8'in ilk lansmanıydı. Hatta burada oldukça fazla tartışılmıştı.
Wp işletim sistemi işlemci desteği güncellemesi gelmeden yeni işlemcilerde çalışmıyor. Örneğin wp8.0 gdr3 gelmeseydi 1520 modeli çıkamacaktı çünkü gdr2 de s800 işlemci desteği yoktu. Dolayısıyla 2012 de 64 bit desteği var demek havada kalıyor çünkü o yıllarda 64 bit işlemci piyasada yoktu.

dakamon

dakamon

Üye
Wp işletim sistemi işlemci desteği güncellemesi gelmeden yeni işlemcilerde çalışmıyor. Örneğin wp8.0 gdr3 gelmeseydi 1520 modeli çıkamacaktı çünkü gdr2 de s800 işlemci desteği yoktu. Dolayısıyla 2012 de 64 bit desteği var demek havada kalıyor çünkü o yıllarda 64 bit işlemci piyasada yoktu.
Bizde var demedik zaten. Benim görüşüm belli ali kemal abi de benim söylediğimi destekelr nitelikte fikirlerini söyledi. Biz bi alternatif kimsenin aklına gelmeyen bir şey söyledik. Süpriz olabilir. Henüz işlemcisi ile iligli en ufak bir bildi sızmadı. Gizliliğini koruyor insanın aklına da acaba süpriz mi yapmak istiyorlar.

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Eğer 64 bit destek yoksa 32 bit te çalışabilir. HTC desire 510 da bu olacak. 32 bit 64 bit te çalışabilir ama 64 bit 32 bitte çalışamaz :) O yüzden çıkabilir ama sistem destek verene kadar 32 bitte çalışır ama 64 bitin nimetlerinden yararlanabilmek için sisteme destek gelemsi lazım buda telefonu ileriye dönük bir telefon yapar :)
Öyle olur, yenilik yapacağız bunu alın diye. :spr Ama Desire 510 hiç ileriye dönük cihaz gibi durmuyor hele ki HTC markasıyla...

dakamon

dakamon

Üye
Öyle olur, yenilik yapacağız bunu alın diye. :spr Ama Desire 510 hiç ileriye dönük cihaz gibi durmuyor hele ki HTC markasıyla...
Şimdi siz ileriye yönelik deyince 4 5 gb ram olsun 64 gb hafıza olsun işlemci de snap 800 900 olsun gibi düşünüyor olabilirsiniz. O manada ileriye yönelik değil. Androidte 64 bit işlemci desteği olmadığı halde 64 işlemciyle gelmesi ilerde android 64 bit desteği verdiğinde ilk orta seviye 64 li cihaz olma özelliğine sahip olacak. :)

• Beğen
Tepkiler: bozokluht
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İzlemek isteyenler için tanıtım videosu burada.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve beats
...decode...

...decode...

Üye
4 Eylül bir an önce gelse de biz de önümüze baksak yavaştan. :) Her ne kadar ihtimalini düşük görsem de umarım Nokia firmware güncellemesi konusunda kapsamlı bir şeyler sunar önümüze.

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi siz ileriye yönelik deyince 4 5 gb ram olsun 64 gb hafıza olsun işlemci de snap 800 900 olsun gibi düşünüyor olabilirsiniz. O manada ileriye yönelik değil. Androidte 64 bit işlemci desteği olmadığı halde 64 işlemciyle gelmesi ilerde android 64 bit desteği verdiğinde ilk orta seviye 64 li cihaz olma özelliğine sahip olacak. :)
Maalesef HTC deyince aklıma ilk gelen HTC 8S'in durumu ve benzer bir çok modelin HTC'nin duruşuyla ne olduğu, üst seviye donanım değil. Neyse konuyu rahatsız etmeyelim bunlarla, diğer konular mevcut.

Üst Alt