Amoled deyilmi L 830 ? :/

Konuyla alakasız ama vestelin telefonu çıkacakmış o nasıl acaba
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

yeni dün televizyonda reklamı vardı yeni yılbaşında olsa reklam yapmazlardı yeni 12 gün kaldı yazıyorAbi taa yılbaşında çıktı ki o. Ama yenisi geliyorsa bilemeyeceğim
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Onu daha görmedimyeni dün televizyonda reklamı vardı yeni yılbaşında olsa reklam yapmazlardı yeni 12 gün kaldı yazıyor
Umarım bu sefer cidden yapmışlardır
Geçen sefer ki çok albenili değildi
64 bit işlemci desteği olmadığı için öyle bir ihtimal yok, WP9 ile bu desteğin geleceği tahmin ediliyor.Bir ihtimal daha var arkadaşlar. Dört çekirdekli snap410 ile de gelebilir 64 bit işlemciyle. İleriye yönelik bir telefon oluryada yine 4 çekirdekli 64 bit snapdargon 615 ile
suprizlere açık olun
![]()
64-bit desteği 26 Haziran 2012'de düzenlenen Build geliştirici konferansında yapılan Windows Phone 8 tanıtımında açıklanmıştı.64 bit işlemci desteği olmadığı için öyle bir ihtimal yok, WP9 ile bu desteğin geleceği tahmin ediliyor.
İyi de o zaman Snapdragon'un 64 bit işlemcisi bile yoktu neye göre destek var demiş ki ? Ayrıca açıklandığı gün birinci gün müydü onu da yazarsan sevinirim abi bakayım onada.64-bit desteği 26 Haziran 2012'de düzenlenen Build geliştirici konferansında yapılan Windows Phone 8 tanıtımında açıklanmıştı.
Ayrıca arkadaşlar bı cihaz Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Debian Red yüklü olarak tanıtılacak büyük ihtimalle. O yüzden öngörülerinizi ona göre şekillendirin
Tam tarih verdim zaten 26'sındaki Windows Phone 8'in ilk lansmanıydı. Hatta burada oldukça fazla tartışılmıştı.İyi de o zaman Snapdragon'un 64 bit işlemcisi bile yoktu neye göre destek var demiş ki ? Ayrıca açıklandığı gün birinci gün müydü onu da yazarsan sevinirim abi bakayım onada.
Eğer 64 bit destek yoksa 32 bit te çalışabilir. HTC desire 510 da bu olacak. 32 bit 64 bit te çalışabilir ama 64 bit 32 bitte çalışamaz64 bit işlemci desteği olmadığı için öyle bir ihtimal yok, WP9 ile bu desteğin geleceği tahmin ediliyor.
O yüzden çıkabilir ama sistem destek verene kadar 32 bitte çalışır ama 64 bitin nimetlerinden yararlanabilmek için sisteme destek gelemsi lazım buda telefonu ileriye dönük bir telefon yapar 
Wp işletim sistemi işlemci desteği güncellemesi gelmeden yeni işlemcilerde çalışmıyor. Örneğin wp8.0 gdr3 gelmeseydi 1520 modeli çıkamacaktı çünkü gdr2 de s800 işlemci desteği yoktu. Dolayısıyla 2012 de 64 bit desteği var demek havada kalıyor çünkü o yıllarda 64 bit işlemci piyasada yoktu.Tam tarih verdim zaten 26'sındaki Windows Phone 8'in ilk lansmanıydı. Hatta burada oldukça fazla tartışılmıştı.
Bizde var demedik zaten. Benim görüşüm belli ali kemal abi de benim söylediğimi destekelr nitelikte fikirlerini söyledi. Biz bi alternatif kimsenin aklına gelmeyen bir şey söyledik. Süpriz olabilir. Henüz işlemcisi ile iligli en ufak bir bildi sızmadı. Gizliliğini koruyor insanın aklına da acaba süpriz mi yapmak istiyorlar.Wp işletim sistemi işlemci desteği güncellemesi gelmeden yeni işlemcilerde çalışmıyor. Örneğin wp8.0 gdr3 gelmeseydi 1520 modeli çıkamacaktı çünkü gdr2 de s800 işlemci desteği yoktu. Dolayısıyla 2012 de 64 bit desteği var demek havada kalıyor çünkü o yıllarda 64 bit işlemci piyasada yoktu.
Öyle olur, yenilik yapacağız bunu alın diye.Eğer 64 bit destek yoksa 32 bit te çalışabilir. HTC desire 510 da bu olacak. 32 bit 64 bit te çalışabilir ama 64 bit 32 bitte çalışamazO yüzden çıkabilir ama sistem destek verene kadar 32 bitte çalışır ama 64 bitin nimetlerinden yararlanabilmek için sisteme destek gelemsi lazım buda telefonu ileriye dönük bir telefon yapar
![]()
Ama Desire 510 hiç ileriye dönük cihaz gibi durmuyor hele ki HTC markasıyla...Şimdi siz ileriye yönelik deyince 4 5 gb ram olsun 64 gb hafıza olsun işlemci de snap 800 900 olsun gibi düşünüyor olabilirsiniz. O manada ileriye yönelik değil. Androidte 64 bit işlemci desteği olmadığı halde 64 işlemciyle gelmesi ilerde android 64 bit desteği verdiğinde ilk orta seviye 64 li cihaz olma özelliğine sahip olacak.Öyle olur, yenilik yapacağız bunu alın diye.Ama Desire 510 hiç ileriye dönük cihaz gibi durmuyor hele ki HTC markasıyla...

Maalesef HTC deyince aklıma ilk gelen HTC 8S'in durumu ve benzer bir çok modelin HTC'nin duruşuyla ne olduğu, üst seviye donanım değil. Neyse konuyu rahatsız etmeyelim bunlarla, diğer konular mevcut.Şimdi siz ileriye yönelik deyince 4 5 gb ram olsun 64 gb hafıza olsun işlemci de snap 800 900 olsun gibi düşünüyor olabilirsiniz. O manada ileriye yönelik değil. Androidte 64 bit işlemci desteği olmadığı halde 64 işlemciyle gelmesi ilerde android 64 bit desteği verdiğinde ilk orta seviye 64 li cihaz olma özelliğine sahip olacak.![]()