Haber Lumia 830'un Fotoğrafları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

fraps34

Üye
s400 işlemci cihazın ölü doğmasına sebep olmuş , lumia 630 gibi alt seviye bir cihazla aynı donanımda çıkartmakta neyin nesi.
Yakında wp9 çıkacak , o sistemde yeteri kadar performans göstermeyebilir. Fiyatı 1000 Tl geçerse alınmaz.

2 yıl önce satılan lumia 820 nin gpu su bile bundan daha güçlü.adreno 225 vs 305 : ))

Elin çinlisi 250 dolara sattığı cihaza s800 işlemci ve 3000 mah batarya koyarken kimse kusura bakmasın nokia bunu 450-500 dolar civarına satamaz. Hiçbir şirket benim babamın malı değil.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
S400 ne ya

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Peki ya buna ne dersin. (Lenovo iyi ki de Motorola'yı aldı)

desene aynı kafa başkalarında da var neye boşver bildikleri ismi versinler
s400 işlemci cihazın ölü doğmasına sebep olmuş , lumia 630 gibi alt seviye bir cihazla aynı donanımda çıkartmakta neyin nesi.
Yakında wp9 çıkacak , o sistemde yeteri kadar performans göstermeyebilir. Fiyatı 1000 Tl geçerse alınmaz.

2 yıl önce satılan lumia 820 nin gpu su bile bundan daha güçlü.adreno 225 vs 305 : ))

Elin çinlisi 250 dolara sattığı cihaza s800 işlemci ve 3000 mah batarya koyarken kimse kusura bakmasın nokia bunu 450-500 dolar civarına satamaz. Hiçbir şirket benim babamın malı değil.
elin çinlisi diyorsun adı üstünde onlarda yazılan işlemci değerlerinin doğru olduğu nerden belli geçenlerde almanyada bir firma pc lerdeki eski ekran kartını nvdi kaçtı unuttum işte 700 serisi olarak tanıtmış ancak aslında 400 serisi bir sürüm ve hiç bir şekilde anlaşılmıyor sadece performansta yani orada yazana bakarsanız çinde bir sürü kamera var 13 mp diye geçiyor kıyasla anca 3.2mp olabilir hatta ondan bile düşük, ms nin yapması gerekiyor ona karşı değilim yanlış anlaşılmasın sadece düşünceniz yanlış, 820 nin gpu bundan daha yüksek nasıl oluyor onu bir açıklarmısın birde daha her şey tam olarak belli değilken böyle yorumlardan kaçının bence

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lütfen s400 le çıkmasın. Bari 615 falan koysalar

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
0343434

0343434

Üye
330€ ama işlemcisini söylemediler sadece 4 çekirdekli Snapdragon işlemci

Üst Alt