Haber Lumia 830'un Fotoğrafları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Nokia by Microsoft yazisi fena değil estetik olduğunu söyleyebilirim ama by microsoft kısmı hafif daha silik olsa bence daha iyi gözükür, hem nokia nın daha on planda olmasi sağlanır nokia hala daha guven veren bir isim o yüzden, telefonun genel tasarımı kamera cercevesi konumu yan tuşlar inceliği vs herşeyiyle hayran kaldım diyebilirim, 925 ten sonra ilk defa bir tasarım beğendim, fiyatina gore cok popüler olması yüksek ihtimal dahilinde olacak bir telefon.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bazı fotoğraflarında kibar ve şık görünürken bazılarında 820 gibi kaba ve hantal görünüyor. Ama genel anlamda başarılı bir tasarım. İnşallah kalın olmaz. Nokia yine bildiğini okuyor. Piyasayı yine rakamlarla doldurdu. 520-525-620-630-720-820-830-920-928-928-930-1020-1320-1520-1820-2520 vs. vs. Bu kadar çeşitlendirip kafa karıştırmaya ne gerek var anlamıyorum. Samsung, iPhone yada Sony bunu yapıyor mu? Neden Lumia S, Lumia C, Lumia Z gibi bir isimlendirmeye gitmiyorlar anlamıyorum. Böylesi daha prestijli değil mi? İnsanlar artık rakamlı isimlendirmeleri geride bıraktı. Lumia 820 kullanıyorum dediğinde karşıdaki bunu Nokia 5210 kullanıyorum dermiş gibi algılıyor. Mesela bu telefona biraz üst özellik koysunlar biraz da ince hafif yapsınlar, ismini de Lumia S yapsınlar bak nasıl satılıyor. Çinden ucuz telefon getiren tele-pazarlamacılar bile marka isimlerini S4, Experia gibi bilinen şeyler yapıyorlar.

ANIL

ANIL

Admin
Microsoft, Windows Phone ailesini her geçen büyütmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Lumia 830 olduğu iddia edilen görseller sızdırılmıştı. Lumia 830'un yeni görselleri geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Görsellere baktığımızda cihazın RM-985 koduna sahip olduğunu görüyoruz. MicroSD kart desteğine sahip olan akıllı telefonda LED flaş ve daha kolay fotoğraf çekmek için deklanşör tuşu bulunuyor. 4G LTE ağ yapısını destekleyen cihaz nanoSIM girişine sahip.

Global olarak kısa süre içerisinde duyurulması beklenen Lumia 830'un son sızdırılan görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Cihazın söylentiden çıkıp netleşmesi güzel, haber için teşekkürler.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Çok güzel olmuş. 1200 civarı çıkarsa harika olur.

braayn

braayn

Üye
usb bağlantı ucu yine 925deki gibi yukarıda :box:box:box:sahan2:

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
1525'den haber var mı ya?

• Beğen
Tepkiler: emz
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Şu ekrana yerleştirilen tuşları hiç sevmedim.Bu şekilde devam edilsin telefona karizma katıyor :)

• Beğen
Tepkiler: osmanmert94
dakamon

dakamon

Üye
800 serisi nokia nın ikinci göz ağrısı gibi bir şey :) bu modelden çok umutluyum :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
...decode...

...decode...

Üye
yeni telefonum ya 730 ya da 830 olacak büyük ihtimalle. uygun fiyatla gelirler umarım ikisi de.

ismail

ismail

Üye
kamera kısmının yuvarlak olması iyi bir kamera mı acaba hissi veriyo

dakamon

dakamon

Üye
Uygun fiyatlı yüksek donanımlı telefonların piyasaları işgal etmesinden sonra nokia yüksek fiyatla girerse piyasalara başarılı olamaz. Sıradan bir kullanıcı için 1400 tl ye 830 almak mı 700 liraya zenfone5 almak mı? Tabiki 700 tl yi seçer. 2 gb ram yazması etikette o bile yeter.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence 4K bizim gibiler için en az 2 yıl daha gereksiz. Tahminimce 2 yıldan önce orta ve düşük gelirli insanların evinde 4 K oynatabilen bir TV yada cihaz olmayacaktır :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emz
0343434

0343434

Üye
Sırf fiyatı belirlenene kadar yeni telefon almak isteyenler için beklenmesi gereken bir telefon bence

Serhan

Serhan

Üye
Super beeeee. Ben bunu alıcam kesin 925 ten sonra kesin.

Üst Alt