Haber Lumia 830'un Fotoğrafları Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Çin sosyal ağı Weibo'da Lumia 820'nin halefi olacak olan Lumia 830'un olduğu iddia edilen​
fotoğrafları sızdırıldı.
Cihazın fotoğraftaki gibi kapasitif tuşları olduğu, polikarbon kasasını çevreleyen bir alüminyum çerçevesi olduğundan bahsedilmiş.
Yakında Çin'de lanse edilmesi beklenen cihaz, orta seviye Windows Phone 8.1 ile çalışıyor. Teknik özellikleri bilinmeyen cihazın Snapdragon 400 chipset, 1GB RAM, 8MP kamera, Clearblack HD ekrana sahip olduğu tahmin ediliyor. Kilitsiz cihaz fiyatının 500$ civarında olabileceği tahmin ediliyor.
Geçtiğimiz günlerde AdDuplex'te çıkan tanıtılmamış cihazlar listesinde:
Nokia RM-983, 984, 985 (Orta seviye Lumia WP8.1 ile çalışıyor 5” 720p ekran) kodlu cihazlardan biri de olabilir bu cihaz.

Cihazın gerçek olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz...
820 kullanıcısı olarak 830 u mantıklı bulmadım. Yani artık donanımların arttırılması şart. Bi ekranla bi kasayla 820 kullanıcısını kandıramazlar. Açıkçası işlemci ve ram de geliştirmeler olsaydı kesinlikle düşünebilirdim.

Pili de görmek istiyorum eğer 3000 e yakınsa yada üstündeyse bak o zaman düşünebilirim işte.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
o kamera yuvasında 41 mp gibi görünüyor ve tasarımı mükemmel. bunun 830 olacağını sanmıyorum

kahraman333333

kahraman333333

Üye
McLaren geleydi iyiydi ama genede haber için teşekkürler

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
820 kullanıcısı olarak 830 u mantıklı bulmadım. Yani artık donanımların arttırılması şart. Bi ekranla bi kasayla 820 kullanıcısını kandıramazlar. Açıkçası işlemci ve ram de geliştirmeler olsaydı kesinlikle düşünebilirdim.
Pili de görmek istiyorum eğer 3000 e yakınsa yada üstündeyse bak o zaman düşünebilirim işte.
Henüz kesinleşmiş bir şer yok, eğer McLaren bu cihazdan önce gelirse dönüp bakacağını sanmıyorum.

merkel02

Kapalı Hesap
cihazda kapasitif tuşlar mı var...? :bilmm

Invoke

Invoke

Üye
Güzel duruyor bence. :D

Bay H

Bay H

Üye
Kamera kısmı HTC Desire 609d ile çok fazla benzerlik içeriyor. Bu işin sonu GDR1 içeriği gibi olmaz umarım.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer

ErenMSC

Üye
Kamera kısmı HTC Desire 609d ile çok fazla benzerlik içeriyor. Bu işin sonu GDR1 içeriği gibi olmaz umarım.

#edit

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Haber için tşk (msjkasym :D)

512 MB Ram kısıtlamasına karşı Lumia 520 ile gönderildi.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sd büyük ihtimal olur

Serhan

Serhan

Üye
Tasarım çok güzel , donanın 820 ye göre kötü. Artırılması gerekti...

blackcemre

Üye
Sızıntı,için teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
Tasarımı ben de beğendim, eğer donanım da sağlam ise L820'den L830'a terfi edebilirim ...

Geçmişten Gönderildi ...

fk555897

fk555897

Üye
WP8'de sanal tuşlar çok iyi oldu. Bence eskisinden daha şık oldu. Bir de bu telefonun kamerası 1020'nin kamerasına benziyor. Ya Nokia yeni birşey deneyecek ya da bu telefon başka bir model.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Evet eğer yuvarlak çerçeve ile korunmuş kamera varsa kalite ve donanım yüksek demek tir

The Benefit

The Benefit

Üye
Fena değil; ama update çıksa daha makbule geçer. :bira:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ekli dosyalar

MixRadio

MixRadio

Üye