Lumia 820 48 saattir şarjı bitmedi gitti !!!

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 48 saattir şarjı bitmedi gitti !!!
Arkadaşlar merhabalar;
lumia 820 kullanıyorum ve ortlama bir gün süren batarya ömrüm çok ilginçtir geçtiğimiz pazar günü 18:00 da şarj ettim ve bu gün salı 15:36 yeni şarja taktım kullanımım aynı oyun oynamadan sadece internet müzik ve video yinede bu kadar uzun gitmesi tuhafıma gitti ekran ışığı orta 3G ve wifi sürekli açık.Tekrar şarjdan sonra acaba yine 48 saat süren bir gidişat olacak mı merakla bekliyorum.

serinaga

serinaga

Üye
Haydi yaaa, en son güncellediğin uygulamalar ne acaba ? Bence telde güç harcayan her ne ise düzeltilmiş olabilir. Tabii tek defa yanıltıcı da olabilir, izleyelim bakalım bu sefer nasıl olacak ...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Çok tuhaf ancak olumlu :)

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en son sadece wifi ayarlarında yeni ağlar bulunduğunda bana bildir kutucuğundaki tiki kaldırdım onun dışında ekstra bir güncelleme yapmadım

ÖEY

ÖEY

Üye
Kusura bakma ama hiç inanasım gelmedi dostum :D Hem 3g hem de wifi açıkken o kadar süre gitmesi için telefonu hiç ellemeden masanın üstünde bırakman lazım bence :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bence şarja takmıştır da unutmuştur taktığını malum hergün hergün takınca bi yerde beyin kısadevre yapmıştır unutmuştur taktığını :P

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Enteresan :aman2:

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaşlar burdan inandırıcı gelemdiğinin inanın bende farkındayım tabiki inanıp inanmamak sizin elinizde ben bütün samimiyetimle konu açtım.Ne dalga konusu olsun die nede sizleri kandırmak yada sizleri meşkul etmek adına değil ilk defa olan bir durum ve dediğim gibi kullanımım aynı oyunda yüklü değil cihazda .şuan halen şarj oluyor tekrar kullanıp bilgi vericem size

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya aslında bende normal kullanımımda (şebeke 2g, cellular kapalı, wi-fi açık, arasıra oyun, whatsapp, face vs.) 1,5 gün gider gibi duruyo. çünkü gece şarja takıp sabah çıkarıyorum. akşam 9da filan %40-50lerde hala. iş yerinde şarj etmek istemediğimden gece yatana kadar oyun kasıp bitiriyorum o kalan kısmı da :d: ama haftasonu dediğim gibi 1.5 günü çıkarıyor. tabi bu benim kullanımımla :)

- - - Eklendi - - -

mesela bugünkü şarj grafiğim:

şu an %85de. sabah 7de şarjdan çekmiştim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Kusura bakma ama hiç inanasım gelmedi dostum :D Hem 3g hem de wifi açıkken o kadar süre gitmesi için telefonu hiç ellemeden masanın üstünde bırakman lazım bence :D
Daha evvel bende bir deneme yapmıştım konum, wifi sürekli açık, 3g gerektiğinde, biraz navigasyon ile arama ve mesajlaşma dahil 4 gün gitmişti. Tabi o ara Whatsapp, viber, weather vb. şarj sömüren uygulamaları kullanmıyordum. :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Her gün en az 1 saat oyun oynar oldum, 3G kapatma alışkanlığım yok Exchange mail ve kişisel mail senkronizasyonum hep açık, yolda da internette takılırım gidiş geliş en az 30 dk.

Sesi de hep açık, her sabah alarm kurulu, takvim hatırlatmaları da var hava durumu ve simple calendar gibi uygulamalar da açık.

Sonuç : 1 gün gidiyor ertesi sabah iş yerinde şarja takıyorum :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
:hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Daha evvel bende bir deneme yapmıştım konum, wifi sürekli açık, 3g gerektiğinde, biraz navigasyon ile arama ve mesajlaşma dahil 4 gün gitmişti. Tabi o ara Whatsapp, viber, weather vb. şarj sömüren uygulamaları kullanmıyordum. :)
:oha:

ÖEY

ÖEY

Üye
Her gün en az 1 saat oyun oynar oldum, 3G kapatma alışkanlığım yok Exchange mail ve kişisel mail senkronizasyonum hep açık, yolda da internette takılırım gidiş geliş en az 30 dk.

Sesi de hep açık, her sabah alarm kurulu, takvim hatırlatmaları da var hava durumu ve simple calendar gibi uygulamalar da açık.

Sonuç : 1 gün gidiyor ertesi sabah iş yerinde şarja takıyorum :)
Yeminlen ben bu dediklerini aynen yapsam öğlen 1-2 gibi benim cihazın şarjı %30-40 ancak kalır. Ben telefonu ilk aldığımda maksimum ikinci günün akşamını gördüm ki onu da akşam yatarken telefonu kapatarak gördüm.

- - - Eklendi - - -

Az önce söyledim ben en fazla ikinci günün akşamını görebildim. Bırak 3 günü 4 günü :D Ki ben sürekli 2g ile netteyim, 3gyi sadece video falan izlemem gerekirse açar sonra kapatırım. Wifi+bluetooth+konum+nfc sürekli kapalıdır ve sadece işim düşerse açarım. Arkaplanda hiçbir uygulama açık değil. Buna rağmen akşamı zor görüyorum.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar bu veriler değişen verilerdir tamamen kullanıma bağlı kimse bu telefonun şarjı 3 gün 4 gün gidiyo demesin evet bir çok resim falan paylaştık batarya ile ilgili kiminde 12 gün kiminde 7 gün kalan süre gözüküyor ama şu bi gerçekki 920 için söylüyorum cihazı normal kullanım süresi 1 gün o gün akşam şarj etmezsen sabah seni yarı yolda bırakıyor evet bazen bende denemek için tüm uygulamaları wifi vs kapatıyorum sadece gelen görüşmeler için kullandığımda en fazla 2 gün bunun aksini kimse söylemesin maalesef durum bu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bazen ben de çözemiyorum. Batarya tasarrufu için kıstıkça daha çok şarj yiyor hissi uyanıyor içimde. Buyrun 3G,wifi,konum Facebook,twitter hepsi açık ki benim nasıl telefon kullandığımı az çok bilirsiniz.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bazen ben de çözemiyorum. Batarya tasarrufu için kıstıkça daha çok şarj yiyor hissi uyanıyor içimde. Buyrun 3G,wifi,konum Facebook,twitter hepsi açık ki benim nasıl telefon kullandığımı az çok bilirsiniz.

ali kemal unutma bu senin lafın arkadaşlar bataryanın düzene girmesi için 1 ay bekleyin bak düzene girmiş sonunda :ehe

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
pil tasarrufu şıkkını etkin etmenin bataryanın süresine etki etmeyeceğini düşünüyorum bir bakıma piliniz azaldı bilginiz olsun açık olan wifi 3g nizi kapatın gibi uyarı mahiyetinde yani açıkta olsa kapalıda olsa şarj tüketimi aynı olacaktır kanaatindeyim yani pil tasarrufu etkin kıldığımızda oto arka planda açık olan uygulamaları kapatıyormu hayır e nasıl etkisi olacak ki

- - - Eklendi - - -

bu telefon lumia720. 10 gündür kullanıyorum:kop:
[/QUO

peki 720 de kaç ay beklemek lazım :naughty: