ByEmre221
Üye
-
Konu Sahibi
-
Neden geçmezsinburda telefonlardan çok isletim sistemleri onemli bence
wp kullanirim dersen benimde hosuma giden bir cihaz 640xl
ama ben android den wp gecmem
çünkü clash of clans oynuyorumNeden geçmezsin
Başka bi şüphen ya da sebebin var mıçünkü clash of clans oynuyorumbu basit bi sebep inan daha çok sebep sıralanabilir
açıkcasi arayüzünü sevmiyorum soluk ve cansiz geliyor sonra androidde netten indirdigin program vs sıkıntisizca yukleyebilirsinBaşka bi şüphen ya da sebebin var mı
merak etme bir sure lm520 kullandim hicbir platformun fanboylugunu da yapmiyorum arkadasa sadece dusuncelerimi belirttim herkes özgür degil mi ? size mutlular wp ileAdamlar hayatında WP kullanmamış , gelmiş laf ediyor. Kullan elinden bırakamazsın her özelliğini keşfettikten sonra.
iPhone kullanıyorumbirde şu bi gerçe ki asphalt 8i kasmadan oynuyordu lumia 520de
merak etme bir sure lm520 kullandim hicbir platformun fanboylugunu da yapmiyorum arkadasa sadece dusuncelerimi belirttim herkes özgür degil mi ? size mutlular wp ile
sanirim uzunca bir süre tecrübe etmem.iPhone kullanıyorum
2 Yıl Lumia 925 ve 520 Kullandım. W10 Mobile kurun başka telefona laf edemezsinO derece iyileşti WP.
daha dns bile değişmeyen bir işletim sistemi wp.iPhone kullanıyorum
2 Yıl Lumia 925 ve 520 Kullandım. W10 Mobile kurun başka telefona laf edemezsinO derece iyileşti WP.
Lazım değildaha dns bile değişmeyen bir işletim sistemi wp.
hayır yanlış anladınız amiral derken üst düzey donanımlı telefon demek istemiştimamiral marka telefon mu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?