CANGO97
Üye
ama 520 tasarım olarak güzel kardeşim belki 620 göre özelliklik olarak zayıf ama tercih senin kamera ile işim var gece fotoğraf çekerim diyosan 620 al tabikardeş adam akıllı konussana üvey evlat ne 620de ön kamera kamera flaşı var ppısı daha ıyı ve nfc destegı var batarya performansıda cok cok daha ıyı 520 fazla satılmıs olabılır ama hıçbır zaman 620den iyi bir cihaz olamaz bunu kafana koy yani kendin 520 kullanıyon diye böyle yapıyorsun cok konusma bence520 de cok az bıse ekranı buyuk
flaş sadece bulanıklastırıyo 925 te flaşı hiç sevmiyom benama 520 tasarım olarak güzel kardeşim belki 620 göre özelliklik olarak zayıf ama tercih senin kamera ile işim var gece fotoğraf çekerim diyosan 620 al tabi
üvey evlat neflaş sadece bulanıklastırıyo 925 te flaşı hiç sevmiyom ben
gece yinede bulalık mulanık işe yararflaş sadece bulanıklastırıyo 925 te flaşı hiç sevmiyom ben
vazgeçiremezsin beni sozumden benim gozumde üvey evlatüvey evlat ne
la olum bende 2saattir bana üvey evlat diyon sanıyom ya beni tutuyon burdavazgeçiremezsin beni sozumden benim gozumde üvey evlat
yok lala olum bende 2saattir bana üvey evlat diyon sanıyom ya beni tutuyon burda
pc den xap indircen sd karta atcan biraz beklicen magaza gircen altta sd kart diyo bascan yüklücen bukadar kolayya arkadaşlar telefonu aldıgımdan beri aklıma takıldı sd kart ile telefona oyun nasıl yükleyecem bi yardımcı olur musunuz ?
bi yardımcı olun sd kard ile oyun nasıl yüklerim lutfennyok la
yok la
pc den xap indircen sd karta atcan biraz beklicen magaza gircen altta sd kart diyo bascan yüklücen bukadar kolay
tamam yaptım böyle ama mağzada gözükmuyor sd kardyok la
pc den xap indircen sd karta atcan biraz beklicen magaza gircen altta sd kart diyo bascan yüklücen bukadar kolay
androbot kardesim peki bana xap oyun linki atar mısın ?
yatamam yaptım böyle ama mağzada gözükmuyor sd kard
androbot kardesim peki bana xap oyun linki atar mısın ?
on odemeli kart alısveriş bile yapabilirsinevet varİninal kart ne oluyoki..
evet mecburİlla asphalt 7 oynamak icin para vericem yani,.
İninal kart ne oluyoki..
insallahevet mecburhacklenemedi daha hack yesin inşallah
Hocam asphalt 7 hariç diğer oyunlara para vermedimE bedavay oyun yokmu ki subway surfer gibi bisiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?