Haber Lumia 1820 Ve Lumia 2020 Iddiaları

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Söyledikleriniz Güzel şeyler harika cihazlar gelecek ben 6 İnçlik 1520 Yi alayım o halde zaten onu eşime alacam sonuçta tablet telefon ben 920 ile gittiği yere kadar giderim sonra gelsin başka telefon ama bazı karşılaştımalarda NOte 3 1520 den daha süper bir ekrana sahip deniliyor nokia neden onun kadar yada daha iyisi bir ekran yapmadı ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia Degişmez Ama Nokia Degişebilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Söyledikleriniz Güzel şeyler harika cihazlar gelecek ben 6 İnçlik 1520 Yi alayım o halde zaten onu eşime alacam sonuçta tablet telefon ben 920 ile gittiği yere kadar giderim sonra gelsin başka telefon ama bazı karşılaştımalarda NOte 3 1520 den daha süper bir ekrana sahip deniliyor nokia neden onun kadar yada daha iyisi bir ekran yapmadı ?
nerede demişler onu bilmiyorum ama Lumialara uzak duran Türk teknoloji siteleri bile Lumia 1520'nin ekranına hayran kaldılar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
nerede demişler onu bilmiyorum ama Lumialara uzak duran Türk teknoloji siteleri bile Lumia 1520'nin ekranına hayran kaldılar.
Nette Note3 ile karşılaştırırken görmüştüm de bulamadım tekrar Acaba İPS ekranla amoled üstünden mi geride demişler bulamadım bende not3 amoled ya belki android fanatiği biri yazmıştır neyse benim 1520 bir aya alırım 1900 lü fiyatları zorlamasını bekliyecem

dakamon

dakamon

Üye
Biri süper amoled diğeri IPS LCD ikisininde birbirine göre artıları eksileri var tabiki. IPS renkleri daha canlı ve parlak gösterir ama amoled de daha gerçekçi verir renkleri. Ayrıca amoled siyahı çok güzel gösterir ve enerji tasarrufuna da katkısı vardır. Benim tercihim amoled ama G2 nin ekranı IPS ve ben çok beğenmiştim çok canlıydı. Note3 ile 1520 yi yanyana koyup bakmak lazım. Ayrıca ıps amolede göre de ağırdır. Benim merak ettiğim acaba 1820 hangi ekranla gelcek. Amoled mi LCD mi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Biri süper amoled diğeri IPS LCD ikisininde birbirine göre artıları eksileri var tabiki. IPS renkleri daha canlı ve parlak gösterir ama amoled de daha gerçekçi verir renkleri. Ayrıca amoled siyahı çok güzel gösterir ve enerji tasarrufuna da katkısı vardır. Benim tercihim amoled ama G2 nin ekranı IPS ve ben çok beğenmiştim çok canlıydı. Note3 ile 1520 yi yanyana koyup bakmak lazım. Ayrıca ıps amolede göre de ağırdır. Benim merak ettiğim acaba 1820 hangi ekranla gelcek. Amoled mi LCD mi.
İnşallah amoled ile gelir,hatta süper+süper amoled ile gelir.:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
çok fark yok ama gorilla glas 2 yerine 3 olsaydı iyi olurdu ama neyse

dakamon

dakamon

Üye
çok fark yok ama gorilla glas 2 yerine 3 olsaydı iyi olurdu ama neyse
Valla ben 820 kullanıyorum gorilla nın g si yok :) Öldürmeyen allah öldürmüyor :) Ben pek takılmıyorum gorilla glasa. Denk geldimi gorilla glas 3 te olsa tuzla buz oluyor ama gorilla glas olmayanlar da düşüyor bir şey olmuyor :) Şans meselsi. Dolu dolu donanımlarla gelsinler ramiydi işlemcisiydi en önemlisi pili tabi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla beni hiç birisi heyecanlandırmıyor. Sadece şu ekrandan güneş enerjisi ile şarj olabilen telefon heyecanlandırıyor. Ben anca onu beklerim. Gerisinin yaptıklarını elimdeki L920 az yada çok yapıyor zaten.

dakamon

dakamon

Üye
Valla beni hiç birisi heyecanlandırmıyor. Sadece şu ekrandan güneş enerjisi ile şarj olabilen telefon heyecanlandırıyor. Ben anca onu beklerim. Gerisinin yaptıklarını elimdeki L920 az yada çok yapıyor zaten.
Öyle bir şey yapsalar kimse telefonu cebine sokmaz artık paso elimizde güneşe doğru tutarız :P::P: :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
E var zaten, eğer söylentiler doğruysa L1525 bu şekilde ekrandan şarjla gelebilir.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bekleyip göreceğiz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 1820'de bulunacağı tahmin edilen Lytro Kamera teknolojisinin marifetleri için bkz.
Açılan resimlerde herhangi bir yere tıklayın.

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve skynet
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Lumia 1820'de bulunacağı tahmin edilen Lytro Kamera teknolojisinin marifetleri için bkz.
Açılan resimlerde herhangi bir yere tıklayın.

@papakudioflu
of of of çok iyi :aha: :aha: :sukur::sukur:

dakamon

dakamon

Üye
Umarım devr
of of of çok iyi :aha: :aha: :sukur::sukur:
im yaratan bir teknoloji olur ama teknoloji sitelerinde hiç ama hiç rastlamıyorum. Bazen yanlı haber yapıldığı kanısındayım. Şimdi bunu apple falan yapsaydı haftada en az 1 haber garantisi vardı. Sürekli haberini yaparlardı.O değilde bu teknolojiyi htc de m8 de getirecek onda 2 tane kamera olacak. Bunda daha ufak birsürü olacak. Belki toplamda 20 mercek olsa her biri 1 mp olan 20 mp e böyle ulaşırlar bilemiyorum ama başarılı olacağından şüphelerim oluştu fotoları görünce. DEpolama sıkıntısı da olması ihtimal yada görüntü kalitesi bi 1520 kadar olurmu onda da şüphelerim var. Sonuçta o ufacık bir sürü merceğin her biri 20 mp olmayacak ya.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Değişik şeyler çıkıyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bana çok tuhaf geliyor,1820 gibi bir cihaz şu forumda neredeyse hiç konuşulmuyor.neden acaba.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
8.1 gelsin de söylentiler bitsin gelecek güzellikleri görelim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Umarım devr

im yaratan bir teknoloji olur ama teknoloji sitelerinde hiç ama hiç rastlamıyorum. Bazen yanlı haber yapıldığı kanısındayım. Şimdi bunu apple falan yapsaydı haftada en az 1 haber garantisi vardı. Sürekli haberini yaparlardı.O değilde bu teknolojiyi htc de m8 de getirecek onda 2 tane kamera olacak. Bunda daha ufak birsürü olacak. Belki toplamda 20 mercek olsa her biri 1 mp olan 20 mp e böyle ulaşırlar bilemiyorum ama başarılı olacağından şüphelerim oluştu fotoları görünce. DEpolama sıkıntısı da olması ihtimal yada görüntü kalitesi bi 1520 kadar olurmu onda da şüphelerim var. Sonuçta o ufacık bir sürü merceğin her biri 20 mp olmayacak ya.

iyi hoş diyorsunda bu telefon çıkarsa parasıda devrim niteliğinde olur yani bunuda sölemeden geçmeyeyim dedim :) :ehe

Üst Alt