Haber Lumia 1820 Ve Lumia 2020 Iddiaları

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 1820 Ve Lumia 2020 Iddiaları
Ekim yapılan Nokia World etkinliğinde Nokia 6 yeni cihaz tanıtımı gerçekleştirmiş ve 6″ ekranlı Lumia 1520 çok ses getirmişti

Geçtiğimiz günlerden itibaren Lumia 1520 operatörler ve perakendiciler gibi çeşitli kanallardan ön siparişe açılmıştı. Henüz Lumia 1520 ve Lumia 2520′nin rüzgarı dinmemişken bir sonra ki Lumia cihazlarıyla ilgili iddialar gelmeye başladı.

Bu iddialarla ilgili haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: m542tf

alical33

alical33

Üye
Nokia ismi siliniyormu yani bide bukadar sık cihaz çıkması pek hoş değil iddalar asılsız çıkar umarım 1520 beklerken başka Bi cihaz beklemeye başlamayalım hemen

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya bu sık cihaz çıkartma konusunu bu kadar neden takıyorsunuz anlamadım. Renault'un tam 48 çeşit modeli var. Samsung'un da bir suru yeni modeli var. Dünyanın en büyük firmaları her zaman geniş urun yelpazesiyle daha fazla kullanıcıya ulaşmayı hedef seçmiştir. Yıllardır tek modelle savaşını sürdüren Apple bile bu yolla belli bir pazar payını aşamayınca iphone5C'yi de 5S'le birlikte satışa sundu. Tabi ki Nokia da diğer firmalar gibi bol seçenekli geniş urun yelpazesi oluşturmalıdır.

Dünya akıllı telefon pazarında %3 paya sahip olan 5" ustu pazarda 6"lik Lumia 1520 ile piyasaya hakim olması ve pazar payını yukarılara taşıması mümkün değil. Tam aksine 4"&5" arası akıllı telefonlar dünyada %66 pazar payına sahip. Nokia bu segmentteki üst seviye cihazını ise en son Temmuz ayında tanıttı. Bu cihazlar da Şubat sonunda tanıtılırsa aralarında 7 aylık bir sure olacak ki bu donemde gayet makul. Artık gelişen teknoloji sonucunda eskisi gibi yılda bir iki modelle mücadele etmek her firma için yok olma sebebi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Enes, csll, 984657 ve 2 diğerleri
Murat Alper

Murat Alper

Üye
görüp bekleyecez konu için :tşk:

alical33

alical33

Üye
Tamam abi alt model çıkarır da 2 3 ayda birde amiral cihaz çıkmadın yani şimdi ben 1520 yi bekliyordum 1820 çıktı içime bir şüphe düştü hangisini alsam diye

capkino06

Üye
wp 8.1 le beraber cihaz tanıtırlar illaki onlardır herhalde

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

pirenuri

pirenuri

Üye
Nokia isminin kaldırılması çok saçma bence çünkü sırf Nokia diye alan bir suru kişi vardır bu telefonları

respection123

Üye
Windows p 8.1 kendini belli ettiriyor. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam abi alt model çıkarır da 2 3 ayda birde amiral cihaz çıkmadın yani şimdi ben 1520 yi bekliyordum 1820 çıktı içime bir şüphe düştü hangisini alsam diye
iyi de canım kardeşim Lumia 1520 6" ekrana sahip. Eğer Lumia 1820 5" ve altında olursa kimse bu iki cihazın aynı gruba hitap ettiğini söyleyemez. Yani birbirlerine özellik olarak benzeseler bile boyut olarak dağlar olur aralarında. İkisini de tercih edecek kişiler farklı olur.

braayn

braayn

Üye
çok cihaz çıkarmak iyi güzel hoş ama daha 1520 bir piyasaya sürülsün insanlar kullansın daha sonra çıkar bende cihazçıkartma politikaları yanlış onun dışında ürün yelpazelerinin geniş olması konusunda katılıyorum...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
haberdeki kasa gerçekten çok güzel duruyor.

goktas19

goktas19

Üye
NOKİA ? LUMİA? Gerçekten isim değişikliğine gidecek mi?

m542tf

m542tf

Üye
1520 geleydi eyiydi.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İsim değişiyor mu =?

alical33

alical33

Üye
iyi de canım kardeşim Lumia 1520 6" ekrana sahip. Eğer Lumia 1820 5" ve altında olursa kimse bu iki cihazın aynı gruba hitap ettiğini söyleyemez. Yani birbirlerine özellik olarak benzeseler bile boyut olarak dağlar olur aralarında. İkisini de tercih edecek kişiler farklı olur.
pardon abi ben yolda yürürken okudum senin mesajı ekran alanındaki bölümleri tam okumamışım taksi çarpıyordu nerdeyse :kıskıs: yeni çıkacak olan 5 inç olacaksa sorun yok benim için 1520 ye devam :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
isim değişmesin :(

alical33

alical33

Üye
isim değişse nolacak ki yine nokia üretecek malzeme ve kamera kalitesinde bi değişme olmayacak nokia ölmedi şekil değiştirdi efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir misali

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
astala_61

astala_61

Üye
isim nasıl degısıor ya degismemesi lazım isim hakkı hala nokia firmasına ait ve microsoft 10 yıllıgına nokia ismini kullanmak istiyordu.
Nokia: Nokia’nın
Lumia: Microsoft’un
Asha: Microsoft’un
Yazılım Tarafı: Nokia’nın
Patentler: Microsoft’un
böle diye biliyorum ben ama yanlıssam duzeltin tabiki

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar yerli bir sitede 1820 için şu özelliklerin olacağını söylüyorlar,doğruluk payı nedir acaba?
Nokia Lumia 1820

Lumia 1520'ye benzer özelliklere sahip 5.2 inç'lik Nokia Lumia 1820, 2K ekranı, Snapdragon 805 işlemcisi, 3GB RAM'i, 32GB depolama alanı, 3.400mAh pili ve Lytro kamerasıyla MWC'de ortaya çıkacak. Lumia 1820, MWC'nin en heyecan cepleri birinden olmaya aday.

Üst Alt