Haber Beklenen Lumia Geliyor mu? Nextleaks’ten Lumia 1820, Lumia 630 ve Başka bir Lumia Cihazına Ait İddia

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İçlerinde teknoloji devrimi yaratacak olan cihaz "Lumia 1820" :kahve:
Ancak tanıtılması MWC'den daha sonraki bir zamana da bırakılabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Samsung, Nokia'dan önce 5"lik model çıkartırsa hiç şaşırmayacağım :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung, Nokia'dan önce 5"lik model çıkartırsa hiç şaşırmayacağım :D
büyük ihtimalle Samsung Unpacked etkinliği Mart başında gerçekleşecek ve Galaxy S5 tanıtılacak. Nokia MWC'de Lumia İcon'un global versiyonunu tanıtmazsa haberimde de belirttiğim gibi 14 nisan veya 14 mayıs tarihinde tanıtılır. Belki de tanıtımı MWC çıkışı Nisan Mayıs olabilir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Artık yeni cihazlar yerine "yazılım" konusuna önem verilmeli,8.1 güncellemesi çok önemli bakalım beklenen özellikler ve yeni bir kaç özellik gelecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Ben zaten 8.1 e göre wp ye devam yada tamam kararı alıcam. Umarım wp bizi üzmez de tam ağzımızın tadına uygun bir güncelleme yayınlar yoksa mecbur iphone alıtım ben bir sonraki telefon olarak çünkü şu sistemi kullandıktan sonra androide geçemem sevemem. Bundan sonra wp olmazsa ios paklar beni.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben nedense üst seviye cihazlardan çok Lumia 1320, Lumia 630 gibi orta seviye cihazları merak ediyorum. :D Lumia 1520 bile Türkiye'ye geldi fakat Lumia 1320 hala ortalarda yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben nedense üst seviye cihazlardan çok Lumia 1320, Lumia 630 gibi orta seviye cihazları merak ediyorum. :D Lumia 1520 bile Türkiye'ye geldi fakat Lumia 1320 hala ortalarda yok.
bu ay içinde Lumia 1320 de satışa çıkacak.

Invoke

Invoke

Üye
He ya ben de bekliyorum 1320yi. :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kesin 1000 liranın üzerinde olur. İnşallah yanılırım. 1000 TL'ye 5mp kameralı telefon almak çok mantıksız olur :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
haber için :tşk:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
800 TL olmalı diye düşünüyorum ortalama

dakamon

dakamon

Üye
1320 bin pil performansı çok düşük çıkmış geçen abi söylemişti glaksi den xperia dan falan düşük çıkmış sanırım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
1320 bin pil performansı çok düşük çıkmış geçen abi söylemişti glaksi den xperia dan falan düşük çıkmış sanırım

Sanmıyorum. Donanım çok yüksek değil ve batarya 3400mAh.

dakamon

dakamon

Üye
Haberi buldum buyrun
............ diğer sitelere yönlendirme yasak...........

Yönetici tarafından düzenlendi:
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Baktım. Kötü bir performansı yokmuş işte. Ortalama.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
gelsinler 1520 de fiyat kırsın hatta 1020 de fiyat kırsın eğer 920 yi servis yapamaz ise değişim taleb edecem ama para iadesi isteyecem sonra 1020 alırım fiyat düşerse yoksa 925

dakamon

dakamon

Üye
Nokia Lumia xxx 5'' (1920x1080p) 32 GB, SDXC, 21 MP, 3xxxmah 2 GB RAM, Quadcore 2.3 GHz Ne dersiniz bu özelliklere? :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia Lumia xxx 5'' (1920x1080p) 32 GB, SDXC, 21 MP, 3xxxmah 2 GB RAM, Quadcore 2.3 GHz Ne dersiniz bu özelliklere? :D
Bunlar güzel de,bu cihazın hakkını verebilecek eksikleri tamamlanmış bir wp8xx güncellemesi gelirse 10 numara olur işte.

dakamon

dakamon

Üye
Bunlar güzel de,bu cihazın hakkını verebilecek eksikleri tamamlanmış bir wp8xx güncellemesi gelirse 10 numara olur işte.
Bazı kaynakları takip ettim de 8.1 den gerçekten çok ama çok umutlular ve çok iyi olacağından da eminler arkadaşlar. Şu an açıkcası içim daha rahat diyebilirim 8.1 den. Bence içimizi biraz ferahlatalım :)

Üst Alt