büyük ihtimalle Samsung Unpacked etkinliği Mart başında gerçekleşecek ve Galaxy S5 tanıtılacak. Nokia MWC'de Lumia İcon'un global versiyonunu tanıtmazsa haberimde de belirttiğim gibi 14 nisan veya 14 mayıs tarihinde tanıtılır. Belki de tanıtımı MWC çıkışı Nisan Mayıs olabilir.Samsung, Nokia'dan önce 5"lik model çıkartırsa hiç şaşırmayacağım![]()
bu ay içinde Lumia 1320 de satışa çıkacak.Ben nedense üst seviye cihazlardan çok Lumia 1320, Lumia 630 gibi orta seviye cihazları merak ediyorum.Lumia 1520 bile Türkiye'ye geldi fakat Lumia 1320 hala ortalarda yok.
bu ay içinde Lumia 1320 de satışa çıkacak.
1320 bin pil performansı çok düşük çıkmış geçen abi söylemişti glaksi den xperia dan falan düşük çıkmış sanırım
Bunlar güzel de,bu cihazın hakkını verebilecek eksikleri tamamlanmış bir wp8xx güncellemesi gelirse 10 numara olur işte.Nokia Lumia xxx 5'' (1920x1080p) 32 GB, SDXC, 21 MP, 3xxxmah 2 GB RAM, Quadcore 2.3 GHz Ne dersiniz bu özelliklere?![]()
Bazı kaynakları takip ettim de 8.1 den gerçekten çok ama çok umutlular ve çok iyi olacağından da eminler arkadaşlar. Şu an açıkcası içim daha rahat diyebilirim 8.1 den. Bence içimizi biraz ferahlatalımBunlar güzel de,bu cihazın hakkını verebilecek eksikleri tamamlanmış bir wp8xx güncellemesi gelirse 10 numara olur işte.