Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Resimler dehşet yaa :alkis:thumbup::worshippy:

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

serecans

serecans

Üye
resimler süper :alkis

• Beğen
mesutcinik

mesutcinik

Üye
olay harbiden çok iyi, emeğe saygı :tşk:

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ellerine sağlık böyle videolar ve fotoğrafların gelmesi güzel özellikle maxicep'e gelmesi dahada güzel :sprBaşka çekimlerdede video&fotoğraflar bekliyorum :)

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
sekajmer

sekajmer

Üye
925 ile bu kadar olmuyor sanırım bunu başaran ışık :)
video hiçte amatör değil :) teşekkürler.
Birde 1020 de loş ortamda flaşsız video çekerken karıncalanma falan oluyor mu acaba.
soruyorum çünkü bir sonraki telefonum ya 1020 yada bir sonraki 41 Mp olucak tabi fiyat uygun olursa :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
925 ile bu kadar olmuyor sanırım bunu başaran ışık :)
video hiçte amatör değil :) teşekkürler.
Birde 1020 de loş ortamda flaşsız video çekerken karıncalanma falan oluyor mu acaba.
soruyorum çünkü bir sonraki telefonum ya 1020 yada bir sonraki 41 Mp olucak tabi fiyat uygun olursa :)
Video çekimi için karanlık yada loş bir ortam da henüz bulunamadım malum cihaz yeni fakat gündüz yaptığım çekimlerin tümü için yazıyorum hiç kusur yok bozulma takılma buğulanma hiç bir şey yok. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :)
video açılmıyor ama videoyu paylaştığına göre yakalayabilmişsindir : ) emeğe saygı :icelim:
Binbaşım açılmama sorunu sanırım sadece sizde oldu başka şikayet almadım umarım düzelmiştir:)

jdmsaint

jdmsaint

Üye
aynı şekil bende n8 ile makro modunda denemiş tim. üstelik Vantilatör 3. kademede net fotoğraf yakalayabiliyordum. Fakat şuan galaxy s2 de denediğimde malesef hiçbir şekilde yakalamıyor :(

• Beğen
sekajmer

sekajmer

Üye
aynı şekil bende n8 ile makro modunda denemiş tim. üstelik Vantilatör 3. kademede net fotoğraf yakalayabiliyordum. Fakat şuan galaxy s2 de denediğimde malesef hiçbir şekilde yakalamıyor :(
yakalayamaz tabi 2 lens var dönüp dönüp duruyor :D bizde en az 3 :D 620 bile yakalıyor .
birde bir şey diyeceğim s4 te kullanılan lensler Nokia nın lensi falan diye duydum inanmadım

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Resimler harika :) :alkis

• Beğen
luckysleven

luckysleven

Üye
Video çekimi için karanlık yada loş bir ortam da henüz bulunamadım malum cihaz yeni fakat gündüz yaptığım çekimlerin tümü için yazıyorum hiç kusur yok bozulma takılma buğulanma hiç bir şey yok. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim :)
Binbaşım açılmama sorunu sanırım sadece sizde oldu başka şikayet almadım umarım düzelmiştir:)

izledim hocam herhalde bende bir sorun vardı .. keyifli çalışma olmuş eline sağlık :bira:

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
yakalayamaz tabi 2 lens var dönüp dönüp duruyor :D bizde en az 3 :D 620 bile yakalıyor .
birde bir şey diyeceğim s4 te kullanılan lensler Nokia nın lensi falan diye duydum inanmadım
en yakın zamanda s4 ile deneme yapıp paylaşım yapmaya çalışacağım bakalım onda nasıl öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben öyle bir şey olsaydı bence en başta nokia haber yapardı diye düşünüyorum

Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bir üst geçitte trafik akışını da çekebilirim diye düşünüyorum video stabilizasyonu için. talep olursa tabi :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Telefon Uçmuş Yaaaa

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
akşam bakalım bende L920 ile deneme yaparım ancak deklanşör 16000 de karanlık çeker diye tahmin ediyorum aynı görüntüyü galiba 5000 civarında yakalarım gibi

• Beğen
Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Akşam yapabilirseniz bende görmek isterim eğer aynı başarıda yakalayabilirse Lumia 920 olduğunu belirterek bu konuya ek de yapabiliriz daha detaylı bir konuya dönüşebilir :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
daha yavaş hareket eden cisimlerde denemek lazım bence.

skynet

Üye
Bugün bir yerden vantilatör bulursam eğer 620 ile bende yapmayı düşünüyorum :ehe