Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

Invoke

Üye
cihazı almadan önce bende öyle idim. Youtube da izlenmedik video bırakmadım biri fotoğraf çekse de baksam modundaydım sonunda alıp kurtuldum

Xperia Z çıktığında ben de öyleydim, sonra hayal kırıklığı yaşadım ve almadım.

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada akşam bimex de indirim vardı Tripot aldım 6 T.L

Invoke

Üye
Şarj mı ediyor? Niye adı kablosuz şarj ki =P

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
O kapak takılı iken telefonu kablosuz şarj ünitesinin üzerine bırakıyorsunuz şarj oluyor direk

Tepkiler: Invoke

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Evet olmuyor. L920 gibi telefonun içinde değil bu sistem. Kapak ile mümkün bu sebep ile telefon daha ince kalabilmiş Gece Çekim Fotoğraflarının Eklendiği SkyDrive linki konuya eklenmiştir. Resimleri oradan görüntüleyebilirsiniz

Tepkiler: Invoke

4MaGuS

Üye
Bu arada akşam bimex de indirim vardı Tripot aldım 6 T.L
kardeş bimexten mi aldın nasıl bir şey bende almayı çok düşünüyorum bulamadım düzgün bir şey özelden link paylaşırsan sevinirim bu arada biz resim bekliyoruz beyler fazla lafa tutmayın

Neagf

Üye
Ben bu konuya girerken Lumia 1020'yi pervaneye bağladiğinizi sanmiştim Zengin bir arkadaşimiz varsa denesin :P

Invoke

Üye
Ben bu konuya girerken Lumia 1020'yi pervaneye bağladiğinizi sanmiştim Zengin bir arkadaşimiz varsa denesin :P

Bağlanabilir, sonuçta çarpmıyor ki bir yere, zararı olmaz =P düşük seviyede denenebilir bence OIS testi

Tepkiler: Neagf

4MaGuS

Üye
güzel fikirler çıkıyor en yakın zamanda bende deniyeceğim evde minik helikopter var bakalım nasıl vidyo çekecek

Tepkiler: Neagf