Invoke
Üye
Uzun zaman geçtiği için SkyDrive da yaptığım bir düzenleme esnasında kaldırmıştım çünkü 1 hafta falan kalmıştı![]()
Peki, tamam, belki farkında değilsinizdir diye, bilgi vermek için söyledim.

Uzun zaman geçtiği için SkyDrive da yaptığım bir düzenleme esnasında kaldırmıştım çünkü 1 hafta falan kalmıştı![]()

Peki, tamam, belki farkında değilsinizdir diye, bilgi vermek için söyledim.![]()

Eline sağlık hocam güzelmişBildiğin DSLR yaArkadaşlar fotoğraflara baktım da vantilatörün fotoğrafı falan çekilmiş, şimdi bende bir foto ekliyorum cihazım Nokia N8 kasada 3000rpm'in üzerinde çalışan fanı makro modda çektim. Sonuç;
Sakın yanlış anlaşılmasın, N8 daha iyi gibi bir saçmalık çıkartmak için paylaşmadım bunu. Yani diyorum ki N8 bunu yapıyorsa 1020 anasını ağlatıyodur
1020 bahsettiğin gibi baya ağlatıyor 
Eline sağlık hocam güzelmiş1020 bahsettiğin gibi baya ağlatıyor
![]()
Ben turkcellde 1020 yi elime aldım kamera tuşuna bastım kameranın oluşturduğu o titreşim var anlatamam onu, onu hissettim ya fotoğraf çekmeye gerek kalmadı, o titreşim belli ediyodu içerde nasıl bi canavarın yattığını 
4k video olayının dik çekildiği için öyle olduğunu anladık fakat ileride neden olmasınabi 1020 nasıl bir şey ya youtube atılan video 4k gözüküyorileride güncelleme ile 4k kaydedebilirse şaşırmam

hadi ya üzüldüm4k video olayının dik çekildiği için öyle olduğunu anladık fakat ileride neden olmasın![]()
neyse 1080 p film çekerim ben
zaten hafıza dayanmaz 4k videoya abi sabırsızlıktan ölecem bugün gelecek 1020 hem de sarışın dayanamıyorum artık gelse birGelir gelir sabırsızlanma. Ayrıca şimdiden hayırlı olsunhadi ya üzüldümneyse 1080 p film çekerim ben
zaten hafıza dayanmaz 4k videoya abi sabırsızlıktan ölecem bugün gelecek 1020 hem de sarışın dayanamıyorum artık gelse bir

Teşekkür ederim abiGelir gelir sabırsızlanma. Ayrıca şimdiden hayırlı olsun![]()
yılbaşından sonraya kalmasın başka bir şey istemiyorumBen senin yerinde olsam 1520 beklerdim ne kaldı ki gelmesineTeşekkür ederim abiyılbaşından sonraya kalmasın başka bir şey istemiyorum

1520 sevmedim ya yoksa beklerdim çevrem o kadar büyük teli hoş karşılamaz zatenBen senin yerinde olsam 1520 beklerdim ne kaldı ki gelmesine![]()

1520 sevmedim ya yoksa beklerdim çevrem o kadar büyük teli hoş karşılamaz zaten![]()

1020'ye güncelleme ile 4K video özelliği gelmesi mümkün değil. Çünkü çipset desteklemiyor. (?)(Diye biliyorum)

Doğrudur. Bende ileride neden olmasın derken, teknolojinin ilerleyen zamanlarından bahsetmiştim. Lumia 1020 şu anki dönemde herkesin işini görecek ayardadır zaman geçtikçe daha iyileri mutlaka çıkar![]()