Haber Lumia 1020 Performansı Değişik Ortamlarda ( Video Resim )

MaxipmaN

Üye
tmm spor mod yok portre var ben otomatik modda 4 resim aldım portre daha iyi sonuç verirse onu da yapayım?

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Evde 16 Megapit İnternet var bu sebep ile de 1440 HD görmüş olabilirim

4MaGuS

Üye
Ne tür bir fotoğraf istediğinizi yazarsanız çeker konuya eklerim. Diğer söylediğinize gelince benim bildiğim kadarıyla en baştan beri o özellik vardı tabi sizi doğru olarak anladıysam
o özellik 920 lerde aktif degildi en azından ben kullandıgımda bir çok kez denedim ancak 1020 de bu biraz daha farklı sizde herhangibir nesneye yaklaştıgınızda resmi çektikten sonra sonradan çerçeve bölümünde resmin tamamını görebiliyorsunuz bizde tamamını göstermiyor haralde bunu ilerleyen güncellemelerde düzeltirler (ben tam olan şey şu aslında resimlerle göstereyim size daha açıklayıcı olur şimdi denemelerimde yeni fark ettim yakınlaştırıp çektiğim resmi nokia camera içinde açarsam daha yakın gösteriyor fotograf kısmında normal neyse fazla uzatmıyalım bu bence şuan sorunlu düzeltilir diye düşünüyorum) resim olarak son sizde aslında 1020 zaten yeterince aydınlık çekiyor ancak son güncellemeden sonra birkaç su resmi veya buna benzer resimler paylaşırsanız sevinirim
tmm spor mod yok portre var ben otomatik modda 4 resim aldım portre daha iyi sonuç verirse onu da yapayım?
dene bakalım merakla bekliyoruz

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi

Güzel bir detay yakalamışsınız. Çekilmiş olan bir resime yapılan zoom Nokia camera içerisinde daha iyi oluyor, ama bunu ne derece sorun olarak görebiliriz o da ayrı konu. Resim konusunda son eklediğim resimler den daha farklı resimler çıkacağına ihtimal vermiyorum o derece farklılık yaratan bir güncelleme gelmedi fakat gece kör karanlıkta değişik ayarlarda fotoğraflar çekip ekleme planım var.

4MaGuS

Üye
Evde 16 Megapit İnternet var bu sebep ile de 1440 HD görmüş olabilirim
ancak şöyle bir şey var vidyoya bakıyorum forumda 1080p ve 1440p var aynı vidyoyu youtebeden açtıgımda max 720p var karışık bir durum anlamış degilim

MaxipmaN

Üye
denedim ses yapmamam gerek bulunduğum ortamda ama daha iyisi uğraşsam da zor gibi internet yavaş yükleyebilirsem koyacağım

dakamon

Üye

Şu lafı ilk okuduğunda anlayanlara helal olsun

Tepkiler: PureFood ve Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lumia 1020 ile zifiri karanlıkta fotoğrafları çektim sabah eve gidince ekleyeceğim bayağı başarılı oldu kimse kör karanlıkta çekildiğine inanmayacak gündüz gibi oldu

4MaGuS

Üye
Şu lafı ilk okuduğunda anlayanlara helal olsun
o yazıyı yazarken benimle aynı duyguyu paylaşsanız sizde öyle yazarsınız emin olun ben bu konularda farklıyım biraz aslında orada bir kaç virgül ile sorunlar tamen çözülür işte ama kullanmıyorum fazla

Tepkiler: Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
o yazıyı yazarken benimle aynı duyguyu paylaşsanız sizde öyle yazarsınız emin olun ben bu konularda farklıyım biraz

Benim vaktim bol cihazımla merak ettiklerinizi buraya koymam için derdinizi anlatabilmeniz lazım gece fotoğrafları hazır bile

4MaGuS

Üye
Benim vaktim bol cihazımla merak ettiklerinizi buraya koymam için derdinizi anlatabilmeniz lazım gece fotoğrafları hazır bile
3-4 ay sonra zaten bir tane L1020 almayı düşünüyorum biraz fiyatlar düşsünde, resimleri telden direk yükleyin merak ettim şimdi

Invoke

Üye
Yeni video ve fotoğraflarda çok iyi olmuş, cidden çok iyi kamerası var Çok klişe olacak ama olsun... Bu cihaz için "Kameranın telefonu var" desek yeridir. =P

Tepkiler: Akhtoher

Akhtoher

Üye
    Konu Sahibi
3-4 ay sonra zaten bir tane L1020 almayı düşünüyorum biraz fiyatlar düşsünde, resimleri telden direk yükleyin merak ettim şimdi
Telefon dan uğraşmak sıkıntı nöbetteyim ayrıca Sabah 7 de yüklerim kalktığınız da bakarsınız