MaxipmaN
Üye
tmm spor mod yok portre var ben otomatik modda 4 resim aldım portre daha iyi sonuç verirse onu da yapayım?o bir anlık yanlışlık bence noramlde 1440p görüntü var ancak ben youtube girip baktıgımda orada öyle göstermiyordu belki bir anlık hata olabilir eğer youtbe içine girdiğinizde de öyle gösteriyorsa çekiyordur yapıcak bir şey yok aslında onu bazı programlar sayesinde anlıya bilirsiniz
o özellik 920 lerde aktif degildi en azından ben kullandıgımda bir çok kez denedim ancak 1020 de bu biraz daha farklı sizde herhangibir nesneye yaklaştıgınızda resmi çektikten sonra sonradan çerçeve bölümünde resmin tamamını görebiliyorsunuz bizde tamamını göstermiyor haralde bunu ilerleyen güncellemelerde düzeltirler (ben tam olan şey şu aslında resimlerle göstereyim size daha açıklayıcı olur şimdi denemelerimde yeni fark ettim yakınlaştırıp çektiğim resmi nokia camera içinde açarsam daha yakın gösteriyor fotograf kısmında normal neyse fazla uzatmıyalım bu bence şuan sorunlu düzeltilir diye düşünüyorum) resim olarak son sizde aslında 1020 zaten yeterince aydınlık çekiyor ancak son güncellemeden sonra birkaç su resmi veya buna benzer resimler paylaşırsanız sevinirimNe tür bir fotoğraf istediğinizi yazarsanız çeker konuya eklerim. Diğer söylediğinize gelince benim bildiğim kadarıyla en baştan beri o özellik vardı tabi sizi doğru olarak anladıysam
dene bakalım merakla bekliyoruztmm spor mod yok portre var ben otomatik modda 4 resim aldım portre daha iyi sonuç verirse onu da yapayım?
o özellik 920 lerde aktif degildi en azından ben kullandıgımda bir çok kez denedim ancak 1020 de bu biraz daha farklı sizde herhangibir nesneye yaklaştıgınızda resmi çektikten sonra sonradan çerçeve bölümünde resmin tamamını görebiliyorsunuz bizde tamamını göstermiyor haralde bunu ilerleyen güncellemelerde düzeltirler (ben tam olan şey şu aslında resimlerle göstereyim size daha açıklayıcı olur şimdi denemelerimde yeni fark ettim yakınlaştırıp çektiğim resmi nokia camera içinde açarsam daha yakın gösteriyor fotograf kısmında normal neyse fazla uzatmıyalım bu bence şuan sorunlu düzeltilir diye düşünüyorum) resim olarak son sizde aslında 1020 zaten yeterince aydınlık çekiyor ancak son güncellemeden sonra birkaç su resmi veya buna benzer resimler paylaşırsanız sevinirim
ancak şöyle bir şey var vidyoya bakıyorum forumda 1080p ve 1440p var aynı vidyoyu youtebeden açtıgımda max 720p var karışık bir durum anlamış degilimEvde 16 Megapit İnternet var bu sebep ile de 1440 HD görmüş olabilirim
denedim ses yapmamam gerek bulunduğum ortamda ama daha iyisi uğraşsam da zor gibi internet yavaş yükleyebilirsem koyacağımo özellik 920 lerde aktif degildi en azından ben kullandıgımda bir çok kez denedim ancak 1020 de bu biraz daha farklı sizde herhangibir nesneye yaklaştıgınızda resmi çektikten sonra sonradan çerçeve bölümünde resmin tamamını görebiliyorsunuz bizde tamamını göstermiyor haralde bunu ilerleyen güncellemelerde düzeltirler (ben tam olan şey şu aslında resimlerle göstereyim size daha açıklayıcı olur şimdi denemelerimde yeni fark ettim yakınlaştırıp çektiğim resmi nokia camera içinde açarsam daha yakın gösteriyor fotograf kısmında normal neyse fazla uzatmıyalım bu bence şuan sorunlu düzeltilir diye düşünüyorum) resim olarak son sizde aslında 1020 zaten yeterince aydınlık çekiyor ancak son güncellemeden sonra birkaç su resmi veya buna benzer resimler paylaşırsanız sevinirim
dene bakalım merakla bekliyoruz
denedim ses yapmamam gerek bulunduğum ortamda ama daha iyisi uğraşsam da zor gibi internet yavaş yükleyebilirsem koyacağım
benzer resimleri c6-01 ile çekmekneyi denedin hocam anlayamadım
denemenizi ve sizden de bir kaç resim bekliyorum bu arada son gelen güncellemede zom yaptıgımızda resmi ilk gösterdiğinde ayarladıgım zomda ancak 1-2sn sonra daha yakınlaştırılmış bir zumda çekğini onuda çerveve kısmından sonra ayarlıyabiliyorum bu biraz değişik olmuş açıkçası
merakla bekliyorum spor moduna alıp çek flash açık olsun birazda uzaktan çek onda af yoktu sanırsam
Şu lafı ilk okuduğunda anlayanlara helal olsun
o yazıyı yazarken benimle aynı duyguyu paylaşsanız sizde öyle yazarsınız emin olun ben bu konularda farklıyım birazŞu lafı ilk okuduğunda anlayanlara helal olsun
o yazıyı yazarken benimle aynı duyguyu paylaşsanız sizde öyle yazarsınız emin olun ben bu konularda farklıyım biraz
3-4 ay sonra zaten bir tane L1020 almayı düşünüyorum biraz fiyatlar düşsünde, resimleri telden direk yükleyin merak ettim şimdiBenim vaktim bol cihazımla merak ettiklerinizi buraya koymam için derdinizi anlatabilmeniz lazım gece fotoğrafları hazır bile
Telefon dan uğraşmak sıkıntı nöbetteyim ayrıca3-4 ay sonra zaten bir tane L1020 almayı düşünüyorum biraz fiyatlar düşsünde, resimleri telden direk yükleyin merak ettim şimdi
şimdi sabaha kadar uyumayan olabilir .Telefon dan uğraşmak sıkıntı nöbetteyim ayrıcaSabah 7 de yüklerim kalktığınız da bakarsınız
şimdi sabaha kadar uyumayan olabilir ..
şimdi sabaha kadar uyumayan olabilir ..
tek beğenmediğim yönü çıkıntısı kanka .cihazı almadan önce bende öyle idim. Youtube da izlenmedik video bırakmadım biri fotoğraf çekse de baksam modundaydım sonunda alıp kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?