Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Masum Serseri

Üye
Biz liseye servisle gidiyoduk .Bigün yerlimalı vardı hoca dedi kaldırın kitapları yerli malı yapıcaz [ bizim sınıfta biraz inekti ] bizimkiler dedi hocamm ya biz bebekmiyiz derse dewam edelim dedi.Ben sınıfın en kötüsüydüm dedim hocam yapalım dedim .hoca tabi yaıcaz dedi. Sınıftakiler bahane olsun diye hocam yemeğimiz yok paramız yok nası yapcaz yerli malını suyla mı yapcaz ? :D dedi . Hocada ben herkese 2 şer dilim pizza ve kola ısmarlıyorum birlikte yiycez dedi biz bir koptukk ollleeeeey diye hoca benle bi çocuğu gönderdi .gitçemiz yerde en az 3km vardır hiç gidesimiz yoktu. servis kapıda duruyodu çocuk dedi ki lan berkay ben araba sürmeyi biliyom babam bana dolmuşunu sürdürüyodu dedi bende ozaman küçüğüm tmm dedim atlayıp kaçalım dedim.Atladık servise pizzaları aldık ama hakkaten süper sürüyodu servisi şaşırdım.Aynı yere aynen parkettik hocaya götürdük pizzaları hoca dağıtın herke dedi.tam dağıtırken müdür kameradan görmüş bizi :D müdür bi aldı içeri aboow çok pis dövdü hiçbiyerimizi hisetmiyoduksınofa bir girdik müdür arkamızdan geldi bu çocuklar pizza yemiycek tahtada size bakacak dedi ..... herif :D önümüze gözümüze soka soka yediler resmen biyerlerim şişti :D ne günlerdi be

• Beğen
Tepkiler: Burak

Lenneth

Üye
11. sınıfın ortasında okul değiştirmek zorunda kalmasaydım çok daha mutlu olabilirdim ama son senem, bitiyor.. :)

Burak

Üye
mezun olunca çok aglıycaksınız çok. Arıycaksınız bu gunleri. Ögrencılık gıbısı var mı ?

• Beğen
Tepkiler: alpay533

enkazcı

Üye
Biz liseye servisle gidiyoduk .Bigün yerlimalı vardı hoca dedi kaldırın kitapları yerli malı yapıcaz [ bizim sınıfta biraz inekti ] bizimkiler dedi hocamm ya biz bebekmiyiz derse dewam edelim dedi.Ben sınıfın en kötüsüydüm dedim hocam yapalım dedim .hoca tabi yaıcaz dedi. Sınıftakiler bahane olsun diye hocam yemeğimiz yok paramız yok nası yapcaz yerli malını suyla mı yapcaz ? :D dedi . Hocada ben herkese 2 şer dilim pizza ve kola ısmarlıyorum birlikte yiycez dedi biz bir koptukk ollleeeeey diye hoca benle bi çocuğu gönderdi .gitçemiz yerde en az 3km vardır hiç gidesimiz yoktu. servis kapıda duruyodu çocuk dedi ki lan berkay ben araba sürmeyi biliyom babam bana dolmuşunu sürdürüyodu dedi bende ozaman küçüğüm tmm dedim atlayıp kaçalım dedim.Atladık servise pizzaları aldık ama hakkaten süper sürüyodu servisi şaşırdım.Aynı yere aynen parkettik hocaya götürdük pizzaları hoca dağıtın herke dedi.tam dağıtırken müdür kameradan görmüş bizi :D müdür bi aldı içeri aboow çok pis dövdü hiçbiyerimizi hisetmiyoduksınofa bir girdik müdür arkamızdan geldi bu çocuklar pizza yemiycek tahtada size bakacak dedi ..... herif :D önümüze gözümüze soka soka yediler resmen biyerlerim şişti :D ne günlerdi be

la olum berkay dedinde yurttaki berkay aklıma geldi lan gerçi evci çıktıda :d:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Lise sonda cesaretmi gerçekmi oynamıştık bütün sınıf hocanın masında töplandık bir kalemi çevirip kalmemin ucu kimi gösterirse
o na sorulurdu cesaretmi gercekmi cesaret derse ona yapması için zor bir görev verilirdi gercek derse özel bir soru sorulurdu
neyse sıra bana geldi cesaret dedim İkinci katın penceresinden atlamam istendi :D öbür sınıfın pencersinden bir evin çatısına atladım
ordan da zemine

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
9.sınıftayız coğrafya dersi 2.dönem yeni hoca gelmiş bizde içerde bekliyoruz hoca geliyor diye bi ses geldi dışardan kapı açıldı ama allahım o nasıl bi bacak kendi içeriye girdi bir güzel anlatamam. Mini etek giymiş bacaklar bembeyaz tüm erkekler hocaYA bakıyor kızlar bi kıskanıyor. Sonraki derslerde hoca biraz daha eteğini yukarı çekerek geliyordu nerdeyse hiç bir şey giymiyçek tüm erkekler hocayla ilginiyor kızlar bi kıskanıyor görseniz ben de tabi kızlardan faydalanıyorum bu fırsatta :ehe bu hocayı şimdi dışarda görüyorum da okadar da çekici değilmiş gençlik ışte :)

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
2 gün önce çarşamba günü son dersteyiz.kapı çaldı bi nöbetçi öğrenci geldi aşağıdaki isimleri beden hocasına görüşleri ni belirterek gösterecekler dedi. Benim yanındaki arkadaş sınıfın ivedigi göğüslerini mi gösterecek değince sınıfta bi kahkaha ama arkadaşın da yüzü baya bi ders boyunca kızardı konuşamadı.
walla koptum ya ilk baş analamdım ama 2. ye okuduğumda anladım yarıldım resmen güle güle :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Şehriyar

Şehriyar

Üye
bizim okulda 500 kız 80 erkek var.. Anıdan bol ne olsun yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
  • Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Burak ve Kingmortall
viktoreznov

viktoreznov

Üye
Lise sonda cesaretmi gerçekmi oynamıştık bütün sınıf hocanın masında töplandık bir kalemi çevirip kalmemin ucu kimi gösterirseo na sorulurdu cesaretmi gercekmi cesaret derse ona yapması için zor bir görev verilirdi gercek derse özel bir soru sorulurduneyse sıra bana geldi cesaret dedim İkinci katın penceresinden atlamam istendi :D öbür sınıfın pencersinden bir evin çatısına atladımordan da zemine
iyi sallamışsın :D

----------Eklendi @ 19:47:26 ---------- Yazıldı @ 19:37:12 ----------

neresi orası hemen geliyorum küçük bir hesaplama ile erkek başına 20 25 kız düşüyor yanlışta olabilir allaaah :aha:
7-8 kız düşer. 20-25 ne yaa :d:

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
3 arkadaş geziyoruz 1. Arkadaş bayram geliyor diye kendisine pantolon ve kapşon alacak pazardan. Pantolonu mağazadan aldık kapşon alacağız bir yere girdik neyse deniyor. Yanındaki öbür arkadaş şakadan takılıyorum. Sana niye böyle diyorlar dedim. Bir anda ağzından b= atlarım y:Atla m.k tek bana ellemede dedi ben artık dumur bende bana dalacak felan sandım allahtan bir şey etmedi Buda böyle anımdı. :) :D

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
3 arkadaş geziyoruz 1. Arkadaş bayram geliyor diye kendisine pantolon ve kapşon alacak pazardan. Pantolonu mağazadan aldık kapşon alacağız bir yere girdik neyse deniyor. Yanındaki öbür arkadaş şakadan takılıyorum. Sana niye böyle diyorlar dedim. Bir anda ağzından b= atlarım y:Atla m.k tek bana ellemede dedi ben artık dumur bende bana dalacak felan sandım allahtan bir şey etmedi Buda böyle anımdı. :) :D
güzel anıların war :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
590 erkek 30 kız vardı malesef.2 sınıf toplaşıp Allaha küfür eden arkadaşı hastanelik etmiştik, 9 kişi uzaklaştırma almıştık,pişman değiliz ama :)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Hergün missbon şeker kremalı ve ülker naneli ve olips naneli ve kolalı şeker alırım.sınıfta bir iki kişiye bir tane verirdim. Birgün bu gitmiş sınıfa dağıtmış ben de şekerleri yusuf yusuf hesabı dağıttım. Neyse ben dedim ki arkadaşlara la olum buna şeker deneyelim hap diyelim dedi. Herkez bundan sonra hap diyor. Derste osman bi hap ver gardaş deyince hocalar bunda yanlış anlıyor. Bi hoca vardı coğrafyaci gitmiş müdüre bu çocuk sınıfa hap getiriyor sınıfa dağıtıyor diye müdür beni çağırdı. Üstümü aradı her yerden şeker çıkıyor paket paket. Müdür coğrafya hocasina dediki hani hocam oğlanda hap vardı dedi. Hoca dediki sınıftaki arkadaşlar osman bi hap versene diyordu dedi. Bende müdüre ve hocaya walla biz arkadaşlarla şeker hap diyoruz dedim. Müdür bi daha getirme şekeri okula millet yanlış anlıyo puşt dedi. Ve sınıfa hoca ile birlikte döndük. Gerisinde yine aynı şeker yine aynı hap davası sürüyor halen. Hap isteyen var mı? :) :D

Joker.

Joker.

Üye
Uzak ordan iki naneli hap .D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
hap olayı iyiymiş :ehe bizim sınıfta şeker alınır tenha ortamda tüketilir paylaşım yok :ehe

Üst Alt