Çeşitli Tavsiyelerim (Veda Ediyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyelerim (Veda Ediyorum)
Tavsiyelerim (Veda ediyorum)
Bu Forum sitesinde amacıma ulaştıktan (amacıma gerçekten ulaştım) artık sadece bir iki yorum (sayı on parmağı geçmez. Sadece yorum) haricinde artık yorum ve paylaşım yapmayacağım.

Önemli Tavsiyeler
1. Hiçbir şeyin fanatikliğini yapmayın. Kendinizi küçük düşürmeyin. Gözünüz mezarda olsun
2. Dünyada ve ahirette sizi yetiştirecek kendinize üstad bulun. Bilim öğrenin. İslam fıkhı öğrenin.
3.Eski teknolojileri seviyorsanız geçmişe takılıp kendinizi rezil etmeyin. Hobi olarak yapın.
4. Daima yedek yapın. Bulut mu harddisk mi flaş mı o na siz karar verin.
5. Programlama dilini bildiğiniz zaman hemen kendinizi hácker zannetmeyin. Siber arkitekler háckerlerden daha ileri seviyede. Yoksa patates olursunuz.
6. Kitap okuyun.
7. İnternet para kazanmanın (ek iş) pazarıdır. Etkileşimi artırmanın derdinde olmayın. Kalite şart. Ondan sonrası gelecektir (kimisi 6 ayda çabuk alıyor kimisi 3 seneden sonra yükselişe geçiyor) bu süreçte stresi yok etmek için hobi amaçlı yaptığınızı unutmayınız.
8. Ağaç dikin. Arazim yok demeyin. Mezarlara dikin. Herhangi bir yerlere tohum saçın. Kamuya ait yere ekin.
9. Yapay zekadan korkmayın ondan para kazanın. Cebinizi parayla doldurun helal parayla.
10. Siyasi haberleri takip edip de zihninizi yormayın. Ulusal çağrılar dışında partilerin atışmalarını takip etmeyin. (Ben sadece Anadolu ajansını takip ediyorum).
11. Segmentinize göre alışveriş yapın. Zengin değilseniz zengin alışverişler yapmayın. Eşinize minimalizmi aşılayın 🥰.
12.Tamir etmeyi öğrenin usta olun.
13. Spor yapın. Spor izlemeyin. Ben futbol izlemeyi 2008'de bıraktım. Ama kendiniz oynayın.
14. Sigarayı bırakın. Ben son sigarayı 2014'te içtim. 11 yıl geçmiş.
15. Asla vazgeçmeyin.
16. Konfordan vazgeçin. Fakat her türlü imkandan faydalanın.

Hayatınıza renk katacak tavsiyeler
17. Yazar olun. Yazın ve çıktı alın. Verdiğiniz güzel yorumları da bir yere yedekleyin.
18. Fotoğrafçılıktan vazgeçmeyin. Şu cihaz iyi çeker bu cihaz kötü çeker demeyin bunları boş verin. Elindeki kamera ise çekin. Kameranın kalitesine takılmayın anılar daha kalitelidir.
19. Microsoft word excel öğrenin.
20. Google'nin verdiği eğitimleri takip edin çok ciddi bir şekilde kendini yetiştirin. Fakat ben size önce pyton tavsiye ederim YouTube bunlarla doludur.
21. Hayatta her şeye sahip olmayın. Sahilin kenarında eviniz olmasın paranıza da yazık örneğin. Gidin ve gezin. Çünkü doğa hepimizin.
22. Farklı camilere gidin.
22. Bu forumun konsepti yazılım olduğu için yazılım öğrenin. (Merakınızı tahmin ederek öyle yazdım) Bütün paylaşımlarınızı kendi mecralarınızdan paylaşın burası çok önemli. Ama illa eski teknolojileri seviyorum diyorsanız belli aktif türk gruplar var. Ben lunizz takip ediyorum. Maxicep 2010 yılından sonra öldü.
23. Mesleğinize uzmanlık katın.
24. Temizlik yapın. Misafir olduğum evler çöpten geçilmiyor bazen.
25. Teknoloji severler kedi severler. Kedi besleyin İnan ki kediler de size destek çıkacaktır.
26. Karşınızda her türlü reklam çıktığı için tüm reklamları engelleyin. (Kadın objesi, coin vs)
27. Kuruşuna kadar hesap yapın fakat cimri olmayın bağışçı olun.
28. Hiçbir zaman etkileşim derdinde olmayın bunu vurgulayarak söylüyorum

Bonus:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

Üst Alt