Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
:D okulda çorba iyimiş. Biz öğlen arası makarna yapmıştık üstümüz his koktuğu için sınıfa girememiştik

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye
soft mu hard naneli mi :)

----------Eklendi @ 13:20:58 ---------- Yazıldı @ 13:19:56 ----------

bir tane arkadaş var narkotik köpekleri gibi hemen buluyo çorabın içine koydum ta ordan buldu :)

Soft kesmez hard ver :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Up.... :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Up...... :ehe

Runner626

Runner626

Üye
Bitirince anı olur yazarım o zaman :d: ama nasıl sabredicem ya , çok süper bişey olmuştu :kop:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün tuvalette iki kişi sigara içti. Ve dışarı gittiler. Neyse biz tuvaletteyiz yanımda arkadaşım var hadi la bizde dışarda dolanalınm dedim. Tamam.dedi zil çaldı tuvalete girdik. Arkadan hoca geldi tuvalette ben ve arkadaşım bi de hoca var. Hoca kim içti la sigara burda didi. Walla ben içmedim dedim. Benim ceketin yakasından tuttu havaya kaldırdı ve geri bıraktı. Sonra hoca dediki oğlum zaten içse içse sizin sınıf içer kim içecek dedi. Yanındaki arkadaşta pantolonu indirmiş gömleğini içine koyuyordu hoca oğlum tuvaletin içinde sok şu şeyini aynadan kızlar görürse ayıp olur dedi. Sonra bi şey olmadı derse geçtik.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
2 hafta önce 4 arkadaş okul çıkışı yürüyoduk. Yanımızdan müdür geçerken arkadaşlardan biri "İyi günler hocam." dedi. Hoca hiç cevap vermedi yanımızdan geçti. 5 saniye sonra falan arkadaş s.klemedi hiç dedi. sonra kafamızı çevirdik.Bir baktık müdür bize bakıyo tabi aramızda 50 metre falan vardı. Hoca hiç bişey demedi sadece baktı. Çok tırstık. Hatta bunu söyleyen arkadaş ertesi gün biraz tipini değiştirerek geldi ki müdür bunun bulmasın diye. Sonuç olarak bişey olmadı ama eğlenceliydi.:)

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Okulda iki arkadaşım öğretmenler odasında bilgisayarı açıp evde hazırladıkları photo shop ile yaptıkları iki öğretmenin resmini birleştirip ekran görüntüsü yaptılar. Bi de bunu video ve resimler çekip sınıfta izledik. Bi kahkaha. Sonra öğretmenler odasında kim değiştirdiyse ekranı değiştirmişler teneffüste iki hoca görmemiş. Keşke görselerdı. Acaba resmi kim değiştirdi? :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bugün geometri dersinde çok sıkıldım. Normalde geometri dersini çok severim o kadın yüzünden soğudum. Neyse sıkılınca telefondan internete girdim. Biraz maxicepte dolaştım. 10 dk falan dolaştıktan sonra yeter daha fazla dolaşmayayaım artık diye düşündüm. Tam telefonu cebime koyacakken sen gel elimden kay. telefon partçalara ayrıldı. sadece batarya çıktı arka kapak çıktı falan. Millet dönüp baktı noluyo falan diye. Arkadaşın biri cüzdan düşmüş dedi. :D ama mal hoca çakmadı hiç yırttım. Ama öyle çok korktum ki elim ayağım titredi. Eğer yakalansaydım annemle babam beni mahvederlerdi. Bir de onların ikisi de öğretmen düşünün yani ucuz kurtuldum.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Liseyden ismail kahvaltı yapmamış üç tane simitle şalgam almış.Tebenufte bunu gören herkes biraz simit versene diyip
simitlerinde parçalar kopartıp yediler. Simitlerin çogu bitti bu sonra sinirlenince simiten geri kalanlanı şalgamı şişesiyle fırlattı
bütün sınıf simiti niye yere çaldım işte o nimet günah allah yakar yere atacana bana verseydin...
simiti yerden aldık tepelenmesin diye duvarın üstüne koyduk ismail şişeyi fırlatırken şalgamın birazı kafasına dökülmüş
ama kaşından aşagı akıyo kan gibi ben gülme krizi geçirdim aha dedim ismail begin kanaması geçiriyo dedim
biride beyin kanamsı iç kanama gibi olur. Bir başkası ismailde beyin yok beyin olsa simiti firlatmaz ismail küpler bindi
yerden taş aldı bizi kovalıyo sonra ismaili sanki kan revan içinde kafası yarılmış gibi müdür görünce olaya el koydu
ismail olayı oldugu gibi anlatıyo gülmemek için kendimiz zor tutuyoruz
Müdürü çok ayıp arkadaşlarınla paylaşacaksın dedi ismail yine haksız duruma düştü

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bugün dil ve anlatım dersinde ödev var hoca roman bölümde üste yazan romanlardan bi tanesini seçin .okuyun ve romanda neler geçiyo kişiler ne onları yazın diyo. Düşünüyorum la bi roman alsam nerden baksan 20 tl bizim bi arkadaş var dedimkı cemo yine sana görev çıktı dedim ne dedi. Bende bana bi roman arakla dedim. O da tamam dedi yarın romanı getirecek 10 tl anlaştık. VaYYY suç ve ceza romanı bi de okuyacam yaw. Ani olmadı ama olsun

minoo

minoo

Üye
Bi gun 12. Siniftayken bayan mudur yardimcisi okulda yana yana beni ariyodu kim bu Pinar diye :d::d: Pcye gecince anlaticam :ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Lise 2.deyiz. Bizim okulun iki kapısı var biri giriş biride yan tarafta gizli bi yer. Neyse biz bu kapılara kantırdaki gibi a kapısı b kapısı diye koyduk. B kapısı gizli kapıdan kaçıyorduk. Kapı kapalı bizde üstünden atlayak didik. Arkadaşın ceketi kapının üstünde bi yere takıldı. Ceket carttt diye bi ses geldiki görseniz ceket yukardan aşağıya kadar yırtılmış. Abo biz de bi gülme tuttu. Oğlan ceketi yandaki çöp kovasina attı. Yeni bi ceketle geldi okula. M.yardımcısıda bizi kameradan izlemiş o da bi gülüyo. La böyle anı mi olur yaw.... :D

minoo

minoo

Üye
Lise sondayken bizim din hocasıyla müdür yardımcısı - bayan - birliktelermiş. Odada yakalanmışlar :ehe
Ben duydum bunu gittim dinciye sordum :d: Dinciyle aramz çok iyiydi. Dinci falan ama yaşlı değildi. Genç, yakışıklı biriydi :D
O da gidip bizim çatlak müdür yardımcısına söylemiş 12-fb sınıflarından Pınar böyle böyle dedi diye. Ben 12-fb-b sınıfındaydım bi de fb-d sınıfında bi Pınar vardı. D sınıfından 3 arkadaşla dersanede aynı sınıftaydık. Gelip dediler Arzu okulda sen arıyo :d::d: Noldu lan dedim :D Dediler Arzu geldi bizim sınıfa bugün. İçeri girdi derste, Pınar kim dedi aldı bizim Pınar'ı dedi. Pınar geldikten sonra anlatmış olanları. Demiş ben değilim o, B sınıfından bi Pınar daha var hocam odur falan :d:
Ama bulamadı beni :ehe:ehe Bizim sınıf bunu duyunca gülme krizine girmişti :zuhaha:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Lise 2deyiz. Yeni edebiyatçı gelmiş. Bizi pek tanımıyor. Neyse derse girdi yoklamayı aldı aradan 2-3 dk geçti geçmedi bizim şımarık arkadaş dediki hadi uşak kite gidek kantır. Neyse hadi didik sınıfın tüm erkekleri sıradan kalktık ve kapıyı açıp çıktık. O arada hocaya dikkatimi çekti yeni geldiği için bizi tanımıyo ya nereye lan bunlar bakışıyla bize mel mel bakıyoki abo. Tabi kit yaptık geldik kızlara sorduk hoca birşey yaptımı diye onlarda sadece bunlar deli mi dedi demiş.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Lise 2deyiz. Yeni edebiyatçı gelmiş. Bizi pek tanımıyor. Neyse derse girdi yoklamayı aldı aradan 2-3 dk geçti geçmedi bizim şımarık arkadaş dediki hadi uşak kite gidek kantır. Neyse hadi didik sınıfın tüm erkekleri sıradan kalktık ve kapıyı açıp çıktık. O arada hocaya dikkatimi çekti yeni geldiği için bizi tanımıyo ya nereye lan bunlar bakışıyla bize mel mel bakıyoki abo. Tabi kit yaptık geldik kızlara sorduk hoca birşey yaptımı diye onlarda sadece bunlar deli mi dedi demiş.

:D güzel anıymış

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Lise 2 deyiz yine bizim bi arkadaş vardı . Tek türkiye filmindeki şivan karakterine özenirdi. Bizde şivan komtan dirdik. Neyse yine biz derse girmedik. Basamaklardan iniyoruz. Altta müdür geliyor yukardan müdür yardımcısı aha bo.... Yedik. Allah ne yapacağız. Pencereden atlayacağız dedi bizim şivan tek tek pencereden altlıyoruz. Arkada bizi kaldı onu müdür gördü. Biz aşağıdan kaçtık okul dışına çıktık arkadaşı bekliyoruz. (bundan sonrası yakalanın arkadaştan alındı). Oğlum napıyon burda demiş. O da hocam bozuk param düştü onu arıyom demiş. Hocayla para aramışlar tabi para yok müdür cebinde çıkarmış para vermiş 1 tl yi allah gül gül yarılılık bunu hatırlayınca

Üst Alt