Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Lise anıları
Herkez bi lise anısını yazsın. Dumur olma yaran anılar kızlara madara olma disipline gitme gibi anıları olanlar yazar mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
suan lisedeyim cook özel ve üzücü anılarım var ben anlatsmıcam ama sizler anların..

quad4core

quad4core

Üye
ilk ben anlatayım lise 1'de kız meselesi yüzünden çocuğun birini çıkışta dövmüştüm sonraki gün bi daha dövüştük çocuk kaydını aldırıp başka okula gitmişti:ehe

'Patron

'Patron

Üye

Burak

Üye
ah ah ne sen sor ne ben anlatayım.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
İnan burada anlatamayacağım bir olay var aklımda. Yoksa anlatırdım :)

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

liseden yeni mezun olup kapagı bı üniye atıp sonra dönup o liselilerle dalga gecenlerden nefret edıyorum
dün dıye başlayanbı laf varya onu sölemek ıstıyorum ama forum kuralları işte:)
lise enguzel anıların ve dostlukların yasandıgı yerdır bıdaha olsa yıne aynı okul aynı snıf bı 4 sene daha okurum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
unuttum yaa çok olmuş mezun olalı

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Bizim sınıfta böyle mafya görünümlü bi çocuk vardı boYU 1.65 cm gibi. Siyah tenli tam değil esmer gibi. Neyse bu çocuğa biz polat derdik(bkz.polat alemdar). Kendine dizideki müziği açınca aniden polat yürüyüşü tarzİ Yapardı. Ayrıca sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Ders te bile takardı. Hoca önünü dönünce çıkarır arkasını dönünce takardı. Bu yeğen sınıfta kaldı. Neydi o günler........

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Bizim sınıfta böyle mafya görünümlü bi çocuk vardı boYU 1.65 cm gibi. Siyah tenli tam değil esmer gibi. Neyse bu çocuğa biz polat derdik(bkz.polat alemdar). Kendine dizideki müziği açınca aniden polat yürüyüşü tarzİ Yapardı. Ayrıca sınıfta güneş gözlüğüyle gezerdi. Ders te bile takardı. Hoca önünü dönünce çıkarır arkasını dönünce takardı. Bu yeğen sınıfta kaldı. Neydi o günler........
o koyu bilalmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve anılbaran

fnldstntn

Üye
Yazsam roman olur....

'Patron

'Patron

Üye
hahahah milletın ne anıları varmış yav ama hiçbiri yazamadı :D

• Beğen
Tepkiler: Burak
Şizofren_

Şizofren_

Üye
oo nerdeyse 12 yıl doldu mezun olalı. Ama nediyim güzel yıllardı ya unutlmayacak anılar kişiler hala oradaki anılarımda kaldı.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
liseyi bitirseydim bende yazardim ya neyse

pelın_

Bigün yazcam:d

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Disipline gidip direkten dönmeyi en kısa zamanda anlatacağım :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tek bir kıravatım vardı okulun başında sımsıkı baglardım okul sonuna kadar onla giderdim bir pazartesi günü
kıravatımı kaybettim tabi kıravatsız okula almıyorlar hemen makası elime aldım lacivert renkteki etekten bir kıravat
şeklinde parça kestim onu baglayıp onla gitmiştim hiç kimse anlamadı. Sonra ablamla papaz oldum.

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
ben genelde anılarım okuldan hasteneye olan anılar. Sınıftaki dengesizlerin işi nolck :)

enkazcı

Üye
liseye yeni başladım ama anım war o yurt meselesi zaten o konu altında başlık açtım görmeyenler burdan baksın
arkadaşlar gittiğim okul polatlı anadolu öğretmen lisesi we yurtta kalıyorum...ama 5. gün kavga çıktı bnle olcaktı.olay şu:
şimdi bi tane çocuk wardı lise 2 ye gidio (ben lise 1'e gidiorum) sonra o çocuk geldi bana kızlara mesaj gönderiyormuşsun bilmem ne bilmem ne dedi.bnde artistlik yapma lan çağırırım abimi hepinizi ***** dedim..çocuk abimi küçük gördü kimmiş lan abin dedi bnde mesaj çekiom bkle dedim mesajı çektim ondan sonra etüt başladı sen beni yanlış anladın felan dedi :ehe bnde dedim ne yanlış anlaması lan bkle yarını dedim çağırırsan çağır dedi kavga büyür onuda söyleyim dedi..bnde tm dedim.bizim yurdun reisi war bide reis yardımcısı war reis yardımcısı geldi çağırdı beni gel diye geldim artistlik yapan çocukta geldi sonra o reis yardımcısı bana lan abi dedirtmedik diye bi yeriniz kalkmasın dedi ben bişey demedim sonra reisin yanına götürdüler beni.reis bana dediki bak olum dedi dünkü çocuksunuz hemen diklenmeyin dedi hem çağıracağın abinde kimmiş ******* biz onu ara lan abini dedi..neyse abime mesaj çekti bnm telden mesajı göstermedi..abim mesajda şöyle yazdığını söyledi...abi beni ararmısın abicim nolur ararmısın 05..........ve neyse abim aradı tel sesi duyuluyoda.reise telde demiş o size artistlik yapsada ellemiceksiniz çizerim hepinizi demiş..çocuk bi korktu.reis lise 4 e gidio..abim üni 1 e gidio...tırstı tm abi yok abi dövmeyiz niye dövelim dedi..sonra teli kapattı ve bak dedi bi daha artistlik yaparsan döveriz dedi bişey demedim ama içimden *** döversiniz dedim..

Üst Alt