Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
öğlen arasında okuldan yemek için hep eve giderdim,bir gün evden okula dönerkenir yamur tuturdu
sırılsıklam ıslanmıştım Ayakalrım buz tutmuştu ayakkabımı çorabımı çıkartıp paçalarımı dizime kadar
cemremiştim.Hoca tahtaya soru yazdı bunu çözene 100 dedi,en arka sırada bulundugum durumu unutup
heycanla parmak kaldırmıştım :) ayak yalın ön tarafa geçip soruyu çözdüm :) Hocamız bu kılık ne böyle demişti :blush:
Ölsem unutamam

ibrother

ibrother

Üye
Lise

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Lise yılı ah ah..

birgün millet okulda herkes karne günü. bende gittim karne almaya herkes karneyi aldı ben almadım. dedim hocam hani karnem burda yok müdüre git dedi. gittim müdüre dedim hocam karnem yok dedi ki bana 30 gündür yoksun birde karnemi istiyorsun dedi ? : ))
dedim o kadar olmuşmu vaybe dedim. :) al dedi sana tasdik name dedim eyvallah hocam :)) hiç unutmuyorum bunu keşke okusaydım diyorum bazen,ama iç işten geçti artık..

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Hadi gençler ...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Lisede okul içinde nebetciyken hocanın biri ali hacayı çagırmamı söyledi
ali hocam sizi hocam cagırıyo didedim ali hoca hangi hoca dedi, bozuntuya vermemek için
tarih hocası dedim okulda 3 tane tarih hocası var hangisi dedi sonra ismini bilmedigim hoca
çıktı işaret parmagımla gösterip bu hoca çagırdı dedeim

everest22

everest22

Üye
okulda sigara icerken sinifta hoca geliyo dedi kapidaki arkadas sigaralari atti herkez bn icmiyodum ama ne isim vardi lan orda neyse sonra omer faruk balkan tam adini verdim problem cocuktr supurgeyi aldi yakti hoca iceri girdi kaloriferler yanmiyo hoca dedi bapiyonuz siz omer dedi hocam cok soguk isinmak icin yaktik zor kurtulmustuk

Üst Alt