Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
lise birdeki sevgilim yüzünden bi boksörle kavga etmiştim ve hayatta yediğim ilk yumruğun tadına ozaman bakmıştım :ehe

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ilk öpücüğüm lise 2 deydi :sarıl: hiç unutma..

nalcam22

nalcam22

Üye
sevgilisinin yanında diklenen çocuğu özür dilerim abi diyip sevgilisinin yanında olmadığı bi anda bi güzel dövmüştüm

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
sevgilisinin yanında diklenen çocuğu özür dilerim abi diyip sevgilisinin yanında olmadığı bi anda bi güzel dövmüştüm
bravo çok erdemli bi davranış..yani çocuğu dövmen değil tabiki..sevgilisinin yanında onu rencide etmemen :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

bravo çok erdemli bi davranış..yani çocuğu dövmen değil tabiki..sevgilisinin yanında onu rencide etmemen :D

Çocugun sevgilsinden dayak yerim diye korkmuştur :D ikisi bir olup dalma ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
2 gün önce çarşamba günü son dersteyiz.kapı çaldı bi nöbetçi öğrenci geldi aşağıdaki isimleri beden hocasına görüşleri ni belirterek gösterecekler dedi. Benim yanındaki arkadaş sınıfın ivedigi göğüslerini mi gösterecek değince sınıfta bi kahkaha ama arkadaşın da yüzü baya bi ders boyunca kızardı konuşamadı.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Abowww O an aklıma geldikçe hayla korkuyorum :D üff bee ne andı o ya anlatamam hayatta kimseye anlatmadım :D

arslansem

arslansem

Üye
Ben de yazıyorum şu an aklıma geldi koptum peşinen :ehe
İngilizce dersindeyiz hocayı falan takmıyoruz arkada sohbet muhabbet.Sınıftaki eşyaların ingilizce isimlerini söylüyormuş hocanın kaldırdığı eleman.Hoca bizim arkadaşı kaldırdı.Kalorifer aklına geldi ama ingilizcesini bilmiyordu.Şimdi yazarım ama sizin düşünmeniz lazım nasıl dediğini.-Calooriifeeeerr :d: biz arkada koptuk var ya o kadar güldüm ki :kop:

• Beğen
Tepkiler: Burak
Consul9

Consul9

Üye
Fiş düştü şakasını yapmayan yoktur heralde:ehe

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Up :)

anılbaran

anılbaran

Üye
herkeşin anıısı güzel anıı va bende niye hep kötü şeyler var lanet olası lise !! :(

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
lise çok berbat ya.

Burak

Üye
lise de sorunlar elbetteki yaşanıcaktır.

ama olaya iyi yanından bakmalısınız, en iyi arkadaşlıklar lisede kuruluyor ve daimi oluyor. :)

OLcay_1095

OLcay_1095

Üye
bilmem.:D

Üst Alt