Lise anıları

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Salladim ben de lise 4 gidim

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
yok ya kopya çekmeyi beceremem 2 ile geçtik yıllık ödevlerle :D
yıllık ödevler ışte adamı kurtarır derdim de inandıramaz dim tüm dersler iyi olsun sadece mat 1 olsun sınıfı geçiyorsun yazın okula sınav vermeye gelmiYORsun biliyordur sen bunu yine de söyleyim dedim :D

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Up.......

greenmile

greenmile

Üye
lise unutulur mu ya :(

• Beğen
Tepkiler: Burak
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Lisede yanlışlıkla dayak yiyen oldu mu hani kim vurduya gitmek gibi :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Derse geç gelmenin cezası yok yazılmaktı devamsızlı 19 günü bulanlara ise sınfa tatlı almaktı
her kes tatlısnı yerdi ben yemek istemezdim, dersin hocası haydar sen tatlı yedin mi dedigin susmuştum
ispiyoncular hemen o yemez dedi ceza alan arkadaş hocanın istegi ile gitti benim için bitane tatlı aldı
herksein bakışları altında tatlıyı yedim

serecans

serecans

Üye
anlatıyorum birgün bir arkadaş la rapor alcaz 2 kişiyiz arkadaşımın ağızı iyi laf yapar o aldı ben alamadım bana öğleden sonra gel dedi sonra arkadaşımın numarasını babam diye kaydettim o okulun dışında dolmuş durağında bekliyor beni aradı telde ismi babam diye yazıyor verdim müdür yardımcısına s.a a.s -yav bizim oğlanın kalbi sıkışıyormuş ona bi izin verinde doktora götürim-
tabi fendim ben hallediyorum-
sonra teli kapattı sağına soluna baktı nerde bunun kamerası dedi bende yok dedim sevk i aldım işte böyle oldu

kpln04

kpln04

Üye
Lisede yanlışlıkla dayak yiyen oldu mu hani kim vurduya gitmek gibi :)
lise 1de pansiyondayken arkadaşlar koltuğun üzerine yığıldilar bende seyrediyordum m.yrdmcısı geldi tokat attı elide cok ağırdı hava soğuktu pencereyi açıp yüzünü cama yapıştırdım öyle sızısı geçti

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye
Tarih dersinde sınav oluyoruz hoca bana yamuk yapıyor neyse sınav bitti bu kagıtları topluyor hızlı hızlı benım kagıdı aldı arka sırraya yoneldı hocanın sırtına bı yumruk var gucumle anıden dondu tabi solugu kesıldı goz goze geldık gozumle yanında duran arkadası ısaret ettım pata kute bı gırdı buna cocuk dıyor hocam naptım ya garibim:D
Birgün de senı sevıyorum dıye not yazp bayan hocanın cantasına atmıslar benıde sımarıyorum dıye on sıraya alıyo kendı dersınde tabi benden bıldı gitti benı disipline verdi sonra geldık sınıfa benım sucum yoktu dedım aldım cantasını camdan aşşagı attım sımdı dısıplın yerıne geldı dedım..
Beden hocası futbola meraklıydı telefonu ele gecırdım arayıp ankaragücü spor klubunden arıyorum dedım sizi paf takıma teknik direktor olarak almayı dusunuyoruz kabul edermısınız dıye adam istifa veriyordu zor mani olduk..
Bu ve bunun gibi sınırsız sayıda lise anım var..

Bu ve bunun gibi daha ılerı duzeyde cok lıse maceram vardı öss sınavını yazılı olacaz sanıyordum benım lise hayatım boyle sürdü.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Geçen sene okulun ilk ayları bizim sınıfta iki şımarık kız vardı. Siz tutun çantalarında bira getirmişler.neyse teneffüste sanırım bizim kızları ispiyonlamışlar sanırım sınıftan gıcık olan gizlar. Ders başlıyacak hoca girdi sınıfa ardında müdür ve müdür yardımcısı arama var herkez sırasına geçsin dedi müdür. Müdür gitti bira getiren kızın çantasına baktı. Çıkardı bira.
M:kızım bunu nerden aldın niye getirdin okula
Ö:hocam walla arkadaşımın
M:kızım niye okula getiriyon bu mereti
Ö:Hocam arkadaşıma götürecem çıkışta
dedi. Kızı aldı müdür odasına götürdü. Kızı sanırım dövdü.tam olarak bizde bilmiyoruz. Neyse diğer müdür yardımcısı üstümü zü arıyor. Bende ayNA taşıyorum cebimde hoca gördü. Ne ediyon la aynayla kıZLArın altına mi bakıyon dedi (kulağma dedi erkeklerin içinde fazla bağırmadı yani) bende öylesine hocam dedim. Güldü. Neyse bu bizim kızlar birayı getirenler yarın okula gelmedi . Öğrendikki okuldan atılmışlar. Şimdi neredeler bilemiyorum efendim :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Barda çalışıyordur

Consul9

Consul9

Üye
Hoca içeri girer nereyi anlatacağına bakıyor.Sınıfta her zamanki gibi bir uğultu hakimdir.Biz duvar kenarı ilk 2 sırada oturuyoruz ben 2.sıra sol öndeki iki arkadas arkaya dondü Benim tarafa doğru bir konu hakkında muhabbet ediyoduk 3kisi Ben hocanın bizim sıraya baktığını farkettim:B:beyler hoca bakiyo dönün önünüze Ark:Herkes konusuyo sallaLan olum ba...H:Siz üçünüz gelin tahtaya On sıradaki 2 arkadas kesin 3.şahıs kimdi?Yanımdaki diğer arkadasa:B:Hoca seni çağırıyor heraldeTam o da ayağı kalktı gidiyordu kiH:Sen değil yanında ki!!!Tabi bu sırada sınıfta yas var kimseden çıt çıkmıyor Bende ayağı kalktım ve tahtaya geldimŞimdi tahtaya nasıl siralandigimiz önemliydi nedenini birazdan anlayacaksınız Ark1-ark2-ben. Hoca tam Benim karşımda --------------hocaH:Ben içeri girdikten sonra kimse konuşmayacak demedim mi?!!!-Şaaaaaak(bana)-Şaaaak-ŞaakHoca elini hiç indirmeden tahta izasında bizi tokatladi.Sonra o hocanın dersinde sınıftan herhangi bir ses çıkmadı Bu olay basima lise 2 de geldi ve lisede yediğim tek dayak oldu:)

Üst Alt