LG KP500 Tema ve Hareket Sensörlü Oyun(60 Tane)

Sponsorlu Bağlantılar

Konu size yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    239

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Bende Bilmiyordum Tema Değiştirmeden Sensörlü Oyunu Resim-Video Anlatırsan Sevinirim Kardeşim Birde Garanti Derken Lg Suite'yle Geri Alabiliyorsunuz Dosya Şeklinde Kaydediyor Ayarları Felan Sorun Olmaz Ancak Geri Almadan Yüklerseniz Sorun Olabilir İyi Günler Dilerim Eğer Dediğim Gibi Yapmadıysanız Geçmiş Olsun.2 Yıl Garantiyi Çöpe atın Bakmazlar Yada Para Alırlar.

Zaten oyunları yüklemek için temayı değiştirmen gerekmiyor.Tema orjinal kalıyo fakat sende olan Wheel mania oyunu gidiyo çünkü onun sayesınde oyunlara giriş yapıyorsun

esalak_27

Üye
Arkadaşlar ben temayı egiştirdim. Ama orjinal temayı yedeklemedim. Bana orjinal tema lazım şimdi... Bana yardımcı olun lutfen... Orjinal tema lazım....

--------------- Ekleme ---------------

Orjinal tema lazım.... LÜTFEN YARDIM......... BEKLİYORUMMM

Arkadaş sizde varsa bana dowload yapıp lınkını verırmısın...!!! Yardım beklıyorum..... Orjinal tema

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Cust_Theme
NoT: Demediğim için orjinal olup olmadığını bilmiyorum.

! AhmeT !, .::simon::., 112 acil, adelekrali, akay22, alicanus, allah_oyun, almostforever, alperen307, alper_kaya, artun32, berkay1524, bogachann, byblol, can.153, Can_Can181, CenK ÖztürK, cevdet50, cocuk1, Cooike, crashday1042, dagger10, darkness_38, deneme1979, dibba58, DrBackhtery, durmaz1991, ejdergucu135, emre_-93_, enteplim34, erol057, esesli_2682, evr, fikco, FuRKaN-D, gaddar60baba, GanqstaBlues, GEREKLİMİ, gs_55, gurel2219, habb01, hasan1866, HASANDEDE1, haskad, ihocan, jejep, kamyonkamyo, kayaprestij, kubilay_123, kuduruklaz, lgkp5000, lord499, love1hate2, M3L!H, macahelliberat, mehmetyild5, mert01270000, mete1996, metehankarakaya, min jordan, mlh__35, mylife2968, nuri22, okatur, olalala, omer_Saqo, orkun_eray, osiy, ozgur_ozyesil, pala.torik, Paranoya, pars511, raynaqzo, remzipercikli, Roney199910, salihtr99, sayit3434, scanask, semih7919, semih_44, seref44, serenler, serhatq, serseri3575, tayfun14, tehir2, tekbulut, tevfiksener, tim_ozz, tufanolcen, veeb, Wondhert, xarlw, xeganon, xyzxyzx, zazo, zeytinbelli79, zostalanba13 Hepinize Teşekkür ediyorum.

furkan4999

furkan4999

Üye
ellerine sağlık kardeşim çok güzel bi paylaşım maxicep sitesine ve sana çok çok teşekkürler

ya tema tmm çok güzel olduda oyunu anlamadım nasıl yapılıcağı tema kurmadan yapılıyo demişsin ama yapamadım yardımcı olursan sevinirim bi ara yapmaya çalıştım wheel mania açtığın zaman siyah ekran geliyo ve kalıyo yardımcı olursan sevinirim kolay gelsin başarılar teşekkürler

bendede aynisi oluyo whell mania yı açıçıyorum 6 seçenek geliyo birini açıyorum ekran simsiyah oluyo sadece batarya,sinyal gücü,hafıza kartı vs. simgesi kalıyo lutfen yardım edin

arkadaşlar swf oyun çalıştırmak için whell mania sorunu KISA Bİ VİDEO lütfen izleyip yardım edin

muhojunior

Üye
"flashplayer.rar" ve "Roulette.swf" Linkleri Çalışmıyo Yenilermisiniz... :)

LunteR2

Üye
Roulette.swf Link yenileyebilirmisin açılmadı kusura bakma

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Linkler Düzeltildi kusura bakmayın sağlam sanıyodum.

LunteR2

Üye
Çok teşekkürler :)

muhojunior

Üye
...'Teşekkürler' Linkleri Yenilemissiniz...

sertajapon

Üye
bende lg kp500 kullanıcısıyım tema için teşekkür ederim eline sağlık çok güzel olmuş ama sensör oyunları açamadım lütfen yardımcı oluuuuun

sertajapon

Üye
ya benim tel çöktü lg logosunda kalıyo restliyo hep aynı şeyi tekrarlıyo teefonu çöpe atıcam lütfen yardım yok mu bilen yabancılar yapıyor bizim neyimiz eksik geceden sabaha kadar uğraştım ne olur yardım edin

celalpiroglu

Üye
merhaba kardesim senin dediklerini yaptım ve su an lg kp 500 telefonum cok eglenceli oldu tema değişikliğini cok begendim yalnız sana bişey soracam ıphone uygulaması yada oyunu , baska bi yerden buldugum da bu telefona nasıl kuracam onu bilmiyorum bi kac kere denedim ama basarılı olamadım

rax_77

Üye
kardeş çok saol şu anda yüklüyorum inşallah olur ellerine sağlık

akkaya96

akkaya96

Üye
bu temayı telefona uygularsak telefonun orjinal teması degişmiş olacak yaa o yüzden telefonun servis dışı kalma riski var mı?

bu temayı telefona uygularsak telefonun orjinal teması degişmiş olacak yaa o yüzden telefonun servis dışı kalma riski var mı?

muhojunior

Üye
...Telefon hafızasındaki (flash con.)dosyasına at demissinya "telefon hafıza"sında öyle bi dosya yok ki sadece "hafıza kartı"nda var yardımcı olurmusunuz? :)

alakso

Üye
Çok yardımına ihtiyacım var lg kp 500 üm açamıyorum?Açılırken şu yazı geliyo LG altında şöyle yazıyo gelmiyodu alttaki yazı,o yazı gelince telefon daha açılmadı lütfen yardım ALLAH RIZASI İÇİN!!!.

kulturhukuk

Üye
bu dediğin km555 modelede oluyor mu

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
KP500 kullananlar için iyi bir paylaşım..

Üst Alt