LG KP500 Tema ve Hareket Sensörlü Oyun(60 Tane)

Sponsorlu Bağlantılar

Konu size yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    239

onurr65

Üye
ccokıeyle normalı arasnda ne fark var

CaNnn 07

Üye
Herhangi bir kasma yapıyor mu bu tema ?

sedato42

Üye
telefonuma tema yükledim fakat eski haline çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

telefonuma tema yükledim fakat tekrar eski haline çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

muko_99

Üye
usb kplosu olmadan hafıza kartı ıle olmaz mı

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
usb kplosu olmadan hafıza kartı ıle olmaz mı
Kesinlikle olmaz

telefonuma tema yükledim fakat eski haline çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

telefonuma tema yükledim fakat tekrar eski haline çeviremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler
Tek yapmanız gereken telefondan downland etmiş ve yedeklemiş olduğunuz CUST_THEME Dosyasını anlatımdakıyle aynı şekilde telefona atmak

ccokıeyle normalı arasnda ne fark var
KP500 ün Cooike olmıyanı yok diye biliyorum yanılıyor olabilirim ama sanırım telefonun adı direk LG KP500 Cooike

Sbpszfrtna

Üye
Videoyu yüklersen eğer daha iyi olur. Yukarda yazmışsın eğer beğenmezseniz yedeğini aşın felan diye ama videolu paylaşım olursa daha yararlı olur. Paylaşımın için teşekkürler. Ancak video eklersen daha iyi olur.

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Videoyu yüklersen eğer daha iyi olur. Yukarda yazmışsın eğer beğenmezseniz yedeğini aşın felan diye ama videolu paylaşım olursa daha yararlı olur. Paylaşımın için teşekkürler. Ancak video eklersen daha iyi olur.
En kısa zamanda video eklenicek

turkıshpower

Üye
Sorunu internette araştırdım ve şöyle bir cevap ile karşılaştım seninle paylaşmak istedim

Orjinal Yazı

firstly try to tick the option "dead usb" in jaf and untick "normal mode"
after flashing, the phone is going to start in local mode. Jaf shows your model number, makes a sound then you just disconect it and remove the battery. Insert it again, and start the phone

Türkçesi

öncelikle "normal mode" Jaf ve untick içinde "ölü usb" seçeneğini işaretleyin deneyin
yanıp sonra, telefon yerel modunda başlayacak. Jaf senin model numarasını gösterir o zaman sadece o disconect ve bataryayı çıkarın ses çıkarmasın. Eklemek tekrar ve telefon start

Ben anlıyamadım fakat belki sen anlarsın.Benim yorumum sa hata usb veya usb driverden kaynaklandığı yönünde.

Şu yazıyı ingilizce bilen bir kardeşimiz Allah rızası için düzgün şekide tercüme edebilir mi? :)

xarlw

Üye
driver.ı kurdum.
plug your phone.da kalıyor.
pil şarj oluyor diyor. download olduğnua dair hiç birşey çıkmıyor.
ay kafayı yiyeceğim valla. :D yani onuda yükledim de USByi taktım yeni donanım bulma sihirbazı falan çıktı XS
cd.yle yükleyeyim mi yine.

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
driver.ı kurdum.
plug your phone.da kalıyor.
pil şarj oluyor diyor. download olduğnua dair hiç birşey çıkmıyor.
ay kafayı yiyeceğim valla. :D yani onuda yükledim de USByi taktım yeni donanım bulma sihirbazı falan çıktı XS
cd.yle yükleyeyim mi yine.

öncelikle şunu söylemeliyim 3 tane driver setup var üçünü de kurunuz sonra plug your phone yazısı varken telefonu bataryasını çıkarıp usb ile bilgiseyarınıza bağlayınız yine de şarj oluyor yazısı yazıyorsa cd ile yükleyip sonra 3 driveri onun üzerine kurmayı deneyin

karakule100

karakule100

Üye
güze paylaşım

:maxicep:

xarlw

Üye
teşekkürler :)

başka tema bulabilir miyiz?
ya da var mı mı demeliyim?
bulamadım hiç bi yerde :S

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :)

başka tema bulabilir miyiz?
ya da var mı mı demeliyim?
bulamadım hiç bi yerde :S
Öncelikle sağolun elbeltte bulabilirsin bir sürü tema var yakında paylaşıcağım

xarlw

Üye
başka modeller için gördüm ben sürekli ve
ayrıcada ben tema yazıyorum o bana sadece duvar kağıdı çıkarıyo :D
-
ne zaman :D

lanet olsun telefonum açılmıyor.
simply blue diye bişey var. bi tema.
onu cust theme gibi yüklemeye çalıştım. hata verdi. şimdi yine iphone temasını atmaya çalışıyorum.
LG KP500: Error during upload: "Timeout occured during packet reception".
diyor.

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:
yardım edin ya .
çok sinirm bozuldu. açmaya çalıştım bataryayıda takıp şimdide LG yazısı çıkıyor siyap ekran. tekrar çıkıyor. ve yne siyah ekran.
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

halil_7274

Üye
kaç saat oldu download inmio

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
başka modeller için gördüm ben sürekli ve
ayrıcada ben tema yazıyorum o bana sadece duvar kağıdı çıkarıyo :D
-
ne zaman :D

lanet olsun telefonum açılmıyor.
simply blue diye bişey var. bi tema.
onu cust theme gibi yüklemeye çalıştım. hata verdi. şimdi yine iphone temasını atmaya çalışıyorum.
LG KP500: Error during upload: "Timeout occured during packet reception".
diyor.

yardım edin ya .
çok sinirm bozuldu. açmaya çalıştım bataryayıda takıp şimdide LG yazısı çıkıyor siyap ekran. tekrar çıkıyor. ve yne siyah ekran.
Birkaç kişi de daha aynı sorun var araştırıyorum umarım bir çözümü vardır

kaç saat oldu download inmio
Plug your phone yazıyorsa telefonunuz bağlanmamış demektir fakat dowland yazıyorsa en fazla 25 dk için de inmesi lazım

ozxygen

ozxygen

Üye
bende yaptım ama artık tel açılmıyor
o yazı bendede geldi lg logosu geliyor sürekli ışık yanıp sönüyo ama açılmıyor eski temayıda yükledim yine aynı sorun :(

Error during upload: "Timeout occured during packet reception".
bu yazı geliyor sanırım servise vericez gene 2 hafta bekle

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Araştırıyorum fakat nedenini bulamadım.Ayrıca bende aynı şekilde kuruyorum fakat bende söylediiniz hata oluşmadı.1 kere daha aynı hata ile karşı karşıya kalınırsa paylaşımı kaldırıcağım haberiniz olsun.

lord499

lord499

Üye
Eline sağlık çok güzel olmuş paylaşım için çok teşekkürler

Kardeş o problemler pc ve ya kullanıcıdan kaynaklıdır ben defalarca kaldırıp kurmam gerekti ama hiç bi sorun yaşamadım

Yeni temalarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
İstediğiniz tema olsun buyrun verdiğim linkte tam olarak tamamlanmış temalar mevcut.Bu linkte kp500 ile ilgli herşeyi bulabilirsiniz.

Üst Alt