LG L70 D320TR yeniden yazılım yükleme işlemi detaylı anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
LG L70 D320TR yeniden yazılım yükleme işlemi detaylı anlatım
NOT: Yazılım atarken oluşacak herhangi bir olumsuz durumdan Maxicep.com ve yönetimini mesül değildir.

Cep telefonunuzun içerisinde bulunan tüm bilgilerin silineceğini unutmayın ve cep telefonunuzun şarjının en az %50 seviyesinde olduğunu unutmayın.

İlk olarak telefonunuza buradan dosyasını indirip kurun.
Bunun ardından ve buradan ise yükleyin.

Her iki dosyayı Winrar yardımıyla dışarı çıkardıktan sonra telefonu kapatın ve kapalıyken ses açma tuşuna basılı tutarak telefonu bilgisayarınıza USB kablosu ile takın. Kısa bir süre sonrasında ekranınıza Download mode ile ilgili bir yazı gelecekken, ses açma tuşunu bırakıp bir defa basın ve telefonunuz Telefon Download Mode'a geçmiş olacak.

Bu sırada bilgisayar sürücüleri kurmayı deneyecekken, herhangi bir sorun yaşarsanız LG United Mobile Driver dosyasını yeniden kurun. Daha sonra LG Flash Tool klasöründeki LGFlashTool2014.exe programını açın ve karşınıza gelecek ekrandan aşağıdaki resimde gösterdiğimiz butona tıklayarak D320tr10c-oo.kdz dosyasını seçim yükleyin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Daha sonra Normal Flash seçeneğine tıklayıp, açılacak bencerede karşınıza çıkan ekrandaki START butonuna tıklayın. Bu butondan sonra Language kısmından bir dil seçeneği karşımıza çıkacakken, Turkish dil seçeneğini seçin ve ardından OK butonuna tıklayın.

Açılacak olan pencerede bilgisayar cep telefonunuzu arayacakken, cep telefonunuz açık olduğunda yükleme işlemi başlayacaktır. Yükleme 10 dakika ile 20 dakika arasında sürerken kesinlikle işlem sona erene kadar bağlantıyı kesmeyin.
 

Ekli dosyalar

askiseven

Üye
arkadaşım teşekkürler bilgiler için ama benim telefon hiç tepki vermiyor error fatal hatası veriyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler
error fatal hatası verdiği için bilgisayardan hiçbir işlem yapamıyorum brick yapmak için benim sorunum lg l70 d320n resimdeki (resmi yükleyemedim) anakartta
Connect this point is GND ve GND uçları nerededir

 
Son düzenleme:


Üst Alt