LG KP500 Tema Yukleme-Wallpaper-Tam ekran Oyunlar Hepsi Tek BasLıkta

Sponsorlu Bağlantılar

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
wallpaperları ve oyunları önizlemeli yapsaydın daha iyi olurdur ;)

nostam07

Üye
LG KP500: Error during upload: "Seek error in file C:/Documents and Settings/xp/Desktop/YARDIMCI PROGRAMLAR/CUST_THEME.".
diyor ne yapmalıyım

efe2468can

efe2468can

Üye
Helal olsun sana dostum bende buynları arıyordum

oabco

Üye
Kardeş tema Türkçe mi ? Türkçe ise yapcam çünkü?

ahmet765

Üye
kaç dk sürüyo

furkan4999

furkan4999

Üye
telefonun bozulma riski nedir DEJAVU(R)GAME sende yedek olan neydi

--------------- Ekleme ---------------

çok sağol sonunda başardım telede bişi olmadı sıra swf oyunlarda

Lastman

Lastman

Üye
bunu yüklerken yedekleme aşamasından sonra telefon bozuldu.kapanıyor ama açılmıyor.bataryayı çıkartıp tekrar takmam gerekiyor açılması için.nasıl düzeltebilirim? yedeği yükledim ama yine olmadı.

nakres_38

nakres_38

Üye
size söylüyorum sorunu ben çözerim. beni bulun . her yerde benim adımı görürsünüz bu işin uzmanı benim.
telefonu internete girince kapananlar. telefonu sürekli donanlar. telefonu kapanınca birdaha açılmayanlar. telefonu hepten çökenler beni bulun ben hallederim
[email protected]

Sandrake

Sandrake

Üye
sağolasın dostum

deliantepli1995

Üye
sa kardeş ben bu temadan önce HTC temasını yüklemiştim çalıştırdım bu temayı yükledin tel kapandı açılmıoyr LG yazısı geliyor terkar kapanıyor ne yapmam lazım acil yardım

nakres_38

nakres_38

Üye
sa kardeş ben bu temadan önce HTC temasını yüklemiştim çalıştırdım bu temayı yükledin tel kapandı açılmıoyr LG yazısı geliyor terkar kapanıyor ne yapmam lazım acil yardım

ne yapman gerekiyo :) beni bulman gerekiyo ;)...

elifnur948

elifnur948

Üye
arkadaşlar tema yüklemek, sürüm güncellemek, flash yüklemek tehlikeli şeyler. gerçekten biliyosanız öyle deneyin. ben kendi telefonuma tema yükledim. yukarıda yazılan hiçbir problem oluşmadı. oluşsaydı devam etmezdim zaten. siz de hata alıyosanız bence bu işten vazgeçin. telefonunuzu boşyere garantiye göndermek zorunda kalmayın. ayrıca telefonu kullananlar bilirler. şarzı maximum 1 gün gidiyo. tema yükleyince bu durum daha da kısalıyo. telefonun kendi teması diğer atılan temalardan daha güzel :)

paylaşım için teşekkürler :) emeğine sağlık..

nakres_38

nakres_38

Üye
arkadaşlar tema yüklemek, sürüm güncellemek, flash yüklemek tehlikeli şeyler. gerçekten biliyosanız öyle deneyin. ben kendi telefonuma tema yükledim. yukarıda yazılan hiçbir problem oluşmadı. oluşsaydı devam etmezdim zaten. siz de hata alıyosanız bence bu işten vazgeçin. telefonunuzu boşyere garantiye göndermek zorunda kalmayın. ayrıca telefonu kullananlar bilirler. şarzı maximum 1 gün gidiyo. tema yükleyince bu durum daha da kısalıyo. telefonun kendi teması diğer atılan temalardan daha güzel :)

paylaşım için teşekkürler :) emeğine sağlık..

elifnur arkadaşım serwise gerek yok.. ben yaparım.. hatta kp 500 telefonunuzu isterseniz kp 501 kp 502 ye çeviririm.. orjinal şekilde..
yani çöken telefonlarınız.ç. yada internete girerken reset atan telefonlarınızı ben yapabilirim..
telefoncuya götürseniz anlamazlar içini açmaya çalışırlar.. bide utanmazlar şu parçalar yanmış die para bile istemeye cüret ederler..
inanmayacaksınız ama.. allah şahidim. lg servisindeki adamlar bile benden yardım istiyorlar :) yani demek istediğim herkes yapamıyo.. ;)

istediğiniz lg yi istediğiniz lg nin içerisine entegre edebilirim.

saygılarımla

[email protected]

eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
O internette iken reset bendede oluyor arasıra... Bu arada temayı yükleme ve yüklememe arasında kararsız kaldım...Tam anlamı ile memnun olan arkadaş var mı?

yasko1234

Üye
Sa arkadaşlar ...:BEN YAPTIM AMA DOWLAND YAZISI NERDE ÇIKICAK? HİÇ GÖREMEDİM PC DEMİ TELDE Mİ BİDE O DOSYA NERDE OLUŞCAK BNLARI AÇIKLAYA BİLİRMİSİNİZZZ LÜTFENN ... aCİLLLLL

sweegsdhfjfkdth

Üye
ORJİNAL CUST THEME lazım....
lütfen atın bna sunu yaf

flyx

flyx

Üye
dostum paylaşımın için tşk ederim.
yabancı sitelerde bile bu kadar kolay anlatım yok 24-25 aşamadan önce yapılmıyo senin yaptığın çok basit olmuş en kısa zamanda yapıcam..

acaba bu uygulama km900 arenada olurmu? ve cihazın yazıtipi değiştirebiliyormuyuz??

Üst Alt