dd_tekin
Üye
arkadaşlar ben her dk oturup bu konuda biri bana bişi yazdımı diye bakmıyorum.
....isteyen vardıysa özelden bana mail adresini bildirmiştir herhalde....(maxi.trk kullanıcı arkadaşımız gibi......!)ayrıca şuan upload etmek için baktım ama beceremedim..
.o kadar vaktimde yok.....isteyen olursa mail adresini bana bildirsin yolliyim.....
ayrıca o telefonu yediğim bi kazık sayesinde takasta kaybettim..
...artık o cust_theme dosyalarıyla falan uğraşacak bi telefonum bile yok...........alacak arkadaşlardan biri artık nereye UPLOAD ediyosa , herkesin ulaşabileceği bir yere koysun da kaybolmasın....
çünkü artık bende boşuna yer kaplayan dosyadan başka bişey değil.....
--------------- Ekleme ---------------
ARKADAŞIM LG KP500 MODEL TELEFONA AİT ORJİNAL CUST_THEME UPLOAD EDİLMİŞTİR.............
İSTEYEN ARKADAŞLAR KAYBETMİCEKLERİ BİR YERE KAYDETSİNLER.................
AYRICA MEVZU YARDIMSA EDERİSSSS PROBLEM YOK
....isteyen vardıysa özelden bana mail adresini bildirmiştir herhalde....(maxi.trk kullanıcı arkadaşımız gibi......!)ayrıca şuan upload etmek için baktım ama beceremedim..
.o kadar vaktimde yok.....isteyen olursa mail adresini bana bildirsin yolliyim.....
ayrıca o telefonu yediğim bi kazık sayesinde takasta kaybettim..
...artık o cust_theme dosyalarıyla falan uğraşacak bi telefonum bile yok...........alacak arkadaşlardan biri artık nereye UPLOAD ediyosa , herkesin ulaşabileceği bir yere koysun da kaybolmasın....
çünkü artık bende boşuna yer kaplayan dosyadan başka bişey değil.....
--------------- Ekleme ---------------
ARKADAŞIM LG KP500 MODEL TELEFONA AİT ORJİNAL CUST_THEME UPLOAD EDİLMİŞTİR.............

İSTEYEN ARKADAŞLAR KAYBETMİCEKLERİ BİR YERE KAYDETSİNLER.................

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
AYRICA MEVZU YARDIMSA EDERİSSSS PROBLEM YOK