LG KP500 HTC Tema Yükleme Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

dd_tekin

Üye
arkadaşlar ben her dk oturup bu konuda biri bana bişi yazdımı diye bakmıyorum.:nono:....isteyen vardıysa özelden bana mail adresini bildirmiştir herhalde....(maxi.trk kullanıcı arkadaşımız gibi......!)ayrıca şuan upload etmek için baktım ama beceremedim..:islik.o kadar vaktimde yok.....isteyen olursa mail adresini bana bildirsin yolliyim.....:oke:

ayrıca o telefonu yediğim bi kazık sayesinde takasta kaybettim..:box...artık o cust_theme dosyalarıyla falan uğraşacak bi telefonum bile yok...........alacak arkadaşlardan biri artık nereye UPLOAD ediyosa , herkesin ulaşabileceği bir yere koysun da kaybolmasın.... :off:çünkü artık bende boşuna yer kaplayan dosyadan başka bişey değil.....:D

--------------- Ekleme ---------------

ARKADAŞIM LG KP500 MODEL TELEFONA AİT ORJİNAL CUST_THEME UPLOAD EDİLMİŞTİR.............:dance:

İSTEYEN ARKADAŞLAR KAYBETMİCEKLERİ BİR YERE KAYDETSİNLER.................:hoba:

AYRICA MEVZU YARDIMSA EDERİSSSS PROBLEM YOK :dayak:

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşşekkürler arkadaşım çok yararlı bir paylaşım oldu inşallah orjinal dosyasıdır

dd_tekin

Üye
İNŞALLAH hocam İNŞALLAAAHHHHHHH....................................:stres:

ne demek........................... yardımcı olabildiysek ne mutlu....:pro2:

maxi.trk

Üye
teşekkürler

dd_tekin

Üye
rica ederim.......umarım işinize yaramıştır.....

salomen

Üye
tema ingilizcemi acaba

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
%85 türkçe çok az bir kısmı yabancı dil ayarlar menü mesajlar oyunlar galeri seçenekler felan türkçe

volkanlar

Üye
Ya olmadı off. download yazıcı çıktı sonra dowloand yazısı kapandı bitti yazdı ama cust_theme diye bişi olmadı oluşmadı çıldırıcam bütün yorumları okudum hiç bir şey anlamadım :/

Cust Theme diye bi dosya oluşmuyor ya.!! Dowloaddan sonra ben nasıl oluşturuyorums en oluşturuyorsun diyorsun hiç bir şey anlamıyorum dediklerinizden

Şimdide downloada tıkladığımda "Error during phone booting" diyor. Bir yerleri eksik anlatıyorsunuz çünkü yaptığınız herşeyi harfi harfine denedim olmuyorr!!

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Ya olmadı off. download yazıcı çıktı sonra dowloand yazısı kapandı bitti yazdı ama cust_theme diye bişi olmadı oluşmadı çıldırıcam bütün yorumları okudum hiç bir şey anlamadım :/

Cust Theme diye bi dosya oluşmuyor ya.!! Dowloaddan sonra ben nasıl oluşturuyorums en oluşturuyorsun diyorsun hiç bir şey anlamıyorum dediklerinizden

Şimdide downloada tıkladığımda "Error during phone booting" diyor. Bir yerleri eksik anlatıyorsunuz çünkü yaptığınız herşeyi harfi harfine denedim olmuyorr!!

Eğer benim anlatımımda bir sorun olsaydı yaklaşık 250 kişi temayı kurmayı başaramazdı.İndirdiğin dosyayı bulmayı bilmiyorsan ben sana nasıl yardımcı olabilirimki şurda insanlara yardım etmek amacıyla emek harcıyoruz anlatımımızı beğenmiyorsunuz.İndirdiğiniz dosyayı bilgiseyarda ara kısmında aramayı deneyin bilmiyorsanız onuda anlatabilirim amacımız insanlara yardım etmek

volkanlar

Üye
Herhalde ara kısmından arayamayacak kadar değilim öyle olsam böyle bir şey yapmaya kalkışmam değil mi? Daha ayrıntılı anlatmanız gerekiyor. Bir şey yapacaksanız tam yapın. 5.5 saat boyunca uğraştım ve CULT_THEME diye bir dosya çıkmadı üstelik şimdi de download bile yapmıyor eyer siz aşama aşama şu klasörü açıp şunu şunu yapın diye bir açıklama yapsaydınız 30 35 dakikada biterdi. Neyi nereden yükleneceğini söylemeden bir şey tam yapmadan yardım edemessiniz kimseye gerek yok ben vazgeçtim yapmaktan biraz daha sinirim bozulsun istemiyorum 2. bilgisayarımda da denedim ancak dediğim gibi "Error during phone booting hatası veriyor. Ve ilk başta yapmıştım şu download işini ama Cust_Theme diye bir dosya çıkmadı ve hangi foruma baksam kimse bu dosyayı bulamıyor o bulan 250 kişide üstün zeka varmış ki diğer binlerce gerizekalı bizler yapamadık teşekkürler vakit aldığınız için.

beet1

Üye
Ya LGUI klosörü nerde ben bulamadm :D

akkaya96

akkaya96

Üye
bu temayı telefona uygularsak telefonun orjinal teması degişmiş olacak yaa o yüzden telefonun servis dışı kalma riski var mı?

orhansu.1991

orhansu.1991

Üye
kardeşim elinde tetefona göre tam ekran olan opera varmı
yardımcı olursan sevınırım

nakres_38

nakres_38

Üye
telefonu çökenler beni bulun ...

internete girince reset atan lar beni bulun ..
telefonu hiç açılmayanlar..

kalibrasyonu bozulanlar !!

beni bulun !:

[email protected]

shaq95

Üye
İlk olarak paylaşım için cok tesekkürler.Ben temayı telefona yükledim ama weather hiç durmadan hareket ediyor onu nasıl sabitleriz.

technoblue

technoblue

Üye
faydalı bir paylaşım olmuş. teşekkürler.

shaq95

Üye
eski temayı nasıl geri yükleriz yardım.....

ahmet_ ali

Üye
ya bn indirdim dediği gibi kurdum ama ana ekran simsiyah menüye falanda giremiyorum bu yüzden napmalıyım acele yardım edersen sevinirim :hmmm :ağlarım:

sweegsdhfjfkdth

Üye
ORjİNAL CUST THEME ATABİLECEK OLAN VARMI ?

turgay_27

Üye
bende downloada bastıktan sonra 7-8 dakika bekledim bişey olmadı hala devam edio

Üst Alt