LG KP500 Tema ve Hareket Sensörlü Oyun(60 Tane)

Sponsorlu Bağlantılar

Konu size yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    239

zahura

Üye
telden download edilenşey 1gb oludu ve artmaya devamediyor bunun doğru olduğundan eminmiyiz

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun ile karşılaşılması durumunda orjinal dosyayı yeniden yükleyiniz.
Yazılarınıza Cevaplar:
1)arkadaş 1 gb olduğundan bahsetmiş kesinlikle bir hata var çünkü normalde 135 mb civarındadır bu dosya
2)LGUI prgoramı verdiğim linkin içinde mevcut

--------------- Ekleme ---------------

Hocam ya tel klitenince temeayı gösteriyor bana rica etsem orjinal tema soyasını atarmısın yedekte çalışmadı???? yazan arkadaşım telefonun flash con.. dosyasına gereklı dosyaları attığınızdan eminmisiniz

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
teşekkürler..

nakres_38

nakres_38

Üye
yokmu telefonu bozulan ,çöken ,yanıp patlayan !! :D yardım edeyim !!

bakın ben burdayım ! beni bulun !!

[email protected]

dragoo

Üye
bu sensörlü oyunları başka bi yolla telefona yüklemek mümkün degil çünkü bnm telefonum cust_theme yi upload ederken hata veiyor bi kere dedndm ve tel çöktü garanti halletdi ama 1 hafta telefonsuz kaldım yani demek istdm swf dosyasını jar dosyasına dönüştürmek mümkünmü deöştrürsek yükleyebilirrizde şimdiden teşekrler

--------------- Ekleme ---------------

prdon yanlış yazdım başka bi yolla yüklemek mümkünmü

nakres_38

nakres_38

Üye
telefonun mu çöktü ?

aa. ne kadar yazıııkk..
ama üzülme la !
nakres_38 denilen adam yapıyo ;)

[email protected]

akşamları açık olurum sabredin akşam yapak ;)

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten flashın nasıl bozulduğunu anlıyamadığım için sizlere yardımcı olamıyorum ayrıca telefona yükelmenin başka bir yolu yok diye biliyorum

nakres_38

nakres_38

Üye
bu videoda adam yüklüyo başka bir yolla fakat anlamak yürek ister :) !! ben anlayamıyorum yazılar çok küçük görünüyo !!

bu videoda bildigimiz yöntemin videosu

C0BHC

Üye
plug your phone yazıyo orda kalıo hep 1 saat bekledım olmadı :S bi yardm edermsn

nakres_38

nakres_38

Üye
hellp hellp die yardım arayanlar

yada türkce olarak
yardıııım yardıım die feryat edenler

ben burdayım
gündüz çalışıyorum
ama akşam konuşuruz ekleyin msn

[email protected]

arifcan123123

Üye
bunu yapınca garantide felan problem olmaz demi yani garantisi bozulmaz telefonun birde bunu yaparken telefonun bozulma ihtimali nedir

ofkeliboga

Üye
Hiç arkadaşa çamur atmayın oyunlar gayet güzel çalışıyor :D Teşekkürler yapamayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim:kop:

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Hiç arkadaşa çamur atmayın oyunlar gayet güzel çalışıyor :D Teşekkürler yapamayan arkadaşlarada yardımcı olabilirim:kop:
Bende sana teşekkür ediyorum.Kimsenin yapamadığını düşünmeye başlamıştım bu arada yardımcı olmak istiyorsan videolu anlatım yapabilirsin

ofkeliboga

Üye
Bende sana teşekkür ediyorum.Kimsenin yapamadığını düşünmeye başlamıştım bu arada yardımcı olmak istiyorsan videolu anlatım yapabilirsin
En yakın zamanda videoyu paylaşcam teşekkürler

enqinerdem

Üye
ya arkadaşlar temayı yükledim fakat değiştirmek istedim o anda reset atmıştm pcye cust_theme falan gitti az yardımcı oln lütfen ben nasıl eski haline getirebilirm telefonu :(

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar temayı yükledim fakat değiştirmek istedim o anda reset atmıştm pcye cust_theme falan gitti az yardımcı oln lütfen ben nasıl eski haline getirebilirm telefonu :(
Gerekli Cevabı mesaj olarak göderdim size

tekbulut

Üye
valla ilk denememde çalıştı. ilgili arkadaşa çok tşk ederim. şimdi sıra ful iphone thema da.ilk önce oyunların dosyasını yüklememiştim tema çalışmıştı. sonra oyun dosyasını da yükleyip upload yaptım şimdi oyunlarda çalışıyor. tekrar tşkler..

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Bende sana teşekkür ederim.Keşke herkez senin gibi sorunsuz çalıştırabilse.

serhat1001

Üye
Arkadaşlar bende kurdum ama sanırmı biraz dikkat gerektirio tuş kilidne girince temanın bi bölümü gözüküo bunu sebebi upload edceğiniz dosya telefonun kendi hafızasındaki flash content klasörü.hafıza kartındaki değil sorun bundan dolayı.basite indirgeyecek olursak upload ediceğiniz CUST_THEME dosyası telefonun kendi hafızasındaki flash content e atılıacak iyi günler..=)

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Bende Bilmiyordum Tema Değiştirmeden Sensörlü Oyunu Resim-Video Anlatırsan Sevinirim Kardeşim Birde Garanti Derken Lg Suite'yle Geri Alabiliyorsunuz Dosya Şeklinde Kaydediyor Ayarları Felan Sorun Olmaz Ancak Geri Almadan Yüklerseniz Sorun Olabilir İyi Günler Dilerim Eğer Dediğim Gibi Yapmadıysanız Geçmiş Olsun.2 Yıl Garantiyi Çöpe atın Bakmazlar Yada Para Alırlar.

Üst Alt