LG KP500 Tema ve Hareket Sensörlü Oyun(60 Tane)

Sponsorlu Bağlantılar

Konu size yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    239

musti2936

Üye
2 gündür uğraşıyorum yardım lütfen
bende böle hata veriyo ?

--------------- Ekleme ---------------

Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı yardım lütfen

Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı yardım lütfen

FuRKaN-D

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzun driver i bilgiseyarınızda yüklü olduğundan emin misiniz ?

musti2936

Üye
evt yükledim yükledikten sonra böle demeye başladı yüklemeden önce plug your phonede kalıyordu bilgisayar telefonu tanıyor

apsolut22

apsolut22

Üye
videolu anlatim eklermisin kardes bundan pek bisey anlamadimda .. ayrica i phone temasi olursa sevinirim ... + bide swf oyunlar nasil yuklenir onuda anlatirsan :D ..

apsolut22

apsolut22

Üye
deneyen var mı arkadaşlar ?

taha099

Üye
ya way arkadas yapmasında o kadar zorlayıcı 1 unsur bulunmuyor CUST_THEME yazıp gecmekten kaynaklanıo hatalarınız browseden kaydetmek ıcın yer secın daha sonra CUST_THEME yazın....

Can_Can18

Üye
Kusura bakmayın şimdi bende deniyorumda LGUI adlı programa geldiğimde programda dowloanda basıorm asagıda kırmızı yazılı please install the usb driver yazıyor orayı nasıl yapıcam beceremedim de

oyuncu21

Üye
Bende yapmaya çalışmıştım br ara telefon komple çöktü o zaamandan beri korkudan yapamıyorum :D

sayit3434

Üye
ellerine sağlık kardeşim çok güzel bi paylaşım maxicep sitesine ve sana çok çok teşekkürler

ya tema tmm çok güzel olduda oyunu anlamadım nasıl yapılıcağı tema kurmadan yapılıyo demişsin ama yapamadım yardımcı olursan sevinirim bi ara yapmaya çalıştım wheel mania açtığın zaman siyah ekran geliyo ve kalıyo yardımcı olursan sevinirim kolay gelsin başarılar teşekkürler

BAYBURTLU.69

Üye
ya arkadşlar bana yardmcı olrmsnz sizden yardm bekliyorm dosyaları indirdim ama hic bişey anlamyrm yardm larnz icin şimdiden teşkrler..... msn adresm :[email protected] yardmlarnzı beklyrm...

nyn01

nyn01

Üye
ya bu temayı yüklicem tele yükliyemiorum bi yardım

slymnpmk

slymnpmk

Üye
Hocam ya tel klitenince temeayı gösteriyor bana rica etsem orjinal tema soyasını atarmısın yedekte çalışmadı????:(

oyuncu21

Üye
Abicim ben bunu yapamadım videolu anlatım yapabilir miyiz acaba?

nakres_38

nakres_38

Üye
telefonu çökenler

1:telefonu çökenler
2:telefonu internete girince reset atanlar
3:telefonu çok fazla donduğu için sinirden çıldıranlar
4:telefonun bataryasını çıkarıp takmadan telefonu açılmayanlar
5:telefonun kalibrasyonu artık algılamaz oldu diyenler
6:ya lanet olsun telefona bişeyler oldu kafasına göre biyerler giriyor diyenler :)
7:telefon cebimde sürekli kapanıyo ! derdi neyki la bunun diyenler..
8:hacı vallaha benim telefonun derdinden ancak sen anlarsın diyenler

beni bulsunlar yardımcı olurum

[email protected]

hasnel

Üye
benim kide bozuldu bi yardım edim lütfren

nakres_38

nakres_38

Üye
beni bul kardeşim yaparım !
telefoncuya gidipde 100 milyon baymayın !!
yada tutturabildiğine alıyolar 50 yüz neyse işte..

ben burdayım !

[email protected]

eraygil

Üye
arkadaşalar ben bu lgu programnı anlamadın nerede o

bokuboku

Üye
Anladıysam Top olim :D arkadaş bikere usb den nasıl atılıyor telefona onu bilmiorm söyler msnz

Wondhert

Üye
Ben konuyu açan kişiyim arkadaşlar kendim denemesem sizlerle paylaşmazdım çoğu kişi becerememiş ben anlamıyorum nasıl telofon kitleniyor telefonda yaklaşık 20 tema yükledim telefomda orjinal bir dosya kalmadı herşeyi baştan aşşağı değiştirdim ve bir arıza ile karşılaşmadım.Sizlere nasıl yardım edebilirim bilmiyorum ayrıca yedeklediğiniz orjinal dosyayı yine aynı şekilde telefona atarsanız hatanın düzeliceğinden eminim.Bazı arkadaşlar orjinal dosya bozuk demiş bende orjinal dosya yok bu yüzden sizlere bu konuda yardımcı olamıyıcağım

okatur

Üye
usb kablo yok yaaa trabzondada bulamadım toprağım bildiğin bi yer varmı cevabını bekliyorum...

Üst Alt