0MG90
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kamerası 16 mı , yoksa 13 mü oluyor ?
Okuduğum çoğu haberde 808 ile geleceği yazıyor. Göz göre göre bunu nasıl yapıyorlar , anlamıyorum ! Hayır bunu biz düşünebilirken çekik gözlü zeki kardeşlerimiz nasıl düşünemiyor ?Sanmıyorum S808 koyacaklarını, çok saçma olmaz mı?
Okuduğum çoğu haberde 808 ile geleceği yazıyor. Göz göre göre bunu nasıl yapıyorlar , anlamıyorum ! Hayır bunu biz düşünebilirken çekik gözlü zeki kardeşlerimiz nasıl düşünemiyor ?
Gündelik kullanımda tabiki farkı olmaz. Ancak performanslı diyebilmemiz için yüksek grafik altında iyi bir FPS değeri alması lazım. Mevcut fotoğraftaki değerler doğruysa hayal kırıklığı olur gibime geliyor.Biz biraz abartarak mahalle psikolojisiyle yaklasıyoruz olaylara yani bak bu bunu koymus bak şu şunu eklemis.
Günlük kullanımda ne kadar performans farkı olabilirki? Simdi diyen olur ilerde sıkıntı olur sıkıntı olcak kadar bir telefon dayanmıyo kimseye en fazla 2 sene.808 bilmiyorum bana da saçma geldi ama yeni arayüzü çok sisirdiler çok farklı efsane bilemem ne diye kullanmadan görmeden konusmak yanlıs belki de performans âlâ.
Biz biraz abartarak mahalle psikolojisiyle yaklasıyoruz olaylara yani bak bu bunu koymus bak şu şunu eklemis.
Günlük kullanımda ne kadar performans farkı olabilirki? Simdi diyen olur ilerde sıkıntı olur sıkıntı olcak kadar bir telefon dayanmıyo kimseye en fazla 2 sene.808 bilmiyorum bana da saçma geldi ama yeni arayüzü çok sisirdiler çok farklı efsane bilemem ne diye kullanmadan görmeden konusmak yanlıs belki de performans âlâ.
Aynen, "aynısı yapmışlar" demesinler diye bayağı bir uğraşmışlar gibi. Aynısı olsa daha iyiydi.
Bench'e göre note 4 de en altta. Ben takılmıyorum bu benchlere ama yine de S808 koymaları saçma.
Önemli olan nasıl göründükleri :PAynen, "aynısı yapmışlar" demesinler diye bayağı bir uğraşmışlar gibi. Aynısı olsa daha iyiydi.
Bench'e göre note 4 de en altta. Ben takılmıyorum bu benchlere ama yine de S808 koymaları saçma.
Bu arada başlık bayağı dikkat çekici, sanki cihazlar yan yana görülmüş gibi düşündürüyor. Kurnazlıktan rapor ettim (!) , @0MG90. :eek:
Bence de G3 peynir ekmek gibi satıyo suan hatta G2 bile daha üretim durmamıs sene sonuna dogru çıkarıcam de beklet daha bi 3-4 ay koy 815'i sat 2.200'e görsün digerleri boyunun ölçüsünü saka maka saf gibi 815 falan bekliyodum ben G4'de 820'ye bile bilendigim oluyodu
Neyse 2015'de telefon almak yok şu intel atılmısken piyasaya 64 bit vs bayagı karısık durumlar 2016 çok daha iyi olacak gibi xaomi meizu'lar falan mtk degil de intele yönelir belki
Önemli olan nasıl göründükleri :P
Bu arada Note 3'e benzetmek yanlış. Şimdi tasarım kopyacılığına girersek işin içinden çıkamayız. Örn: M8 arka kapak copy to iPhone 6.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?