Karşılaştırma lg g2 nin kamerasi mi s4 un kamerasi mi guzel

Konu Sahibi
Bendeki normal yani soluk olmasi ya bu teknoloji sans isi

Hepsi G2 ile oynamasız.Cihazlarınız sorunlu beyler.

iyi ışıkta 10 yıl öncesinin kameralarıda iyi fotoğraf çeker işin püf noktası ışık zaten.

G4 G5 S7 gibi cihazlar çok mu ekledi G2 nin gece performansının üstüne?

Gece fotoğraf kalitesi biter ufacık lenslerde.

bütün herkesin sorunlu senin sorunsuz kusursuz özel üretim.

Ben fotoğrafları ekledim konuya isteyen mate datalarina bakabilir indirip.

G2 nin kamerası hakkında çok kötü yorumlar var evet ben de aynı şeklide şikayetçiyim ama kaliteden değil fps düşüşünden yani kamera ekranının kasmasından yok soluk çekiyo yok renksiz cansız öyle bir şey yok.

Koradam

Üye
Camı kirlenmiş olabilir.

Konu Sahibi
Yok cami tertemiz bu arada fps dususu var o o kadar sorun degil asiri degilde bulanik va puslu gibi renkler soluk bu arada rom dan fark edermi 4.2.2 deyim cloudy nin kamerasi guzel diyorlar geceyimmi
Sen telefonu nereden aldin lg den ozel siparis mi verdin nedir

Romdan farkeder 4.4.2 ile kamera çok iyileşti 4.4.2 ya da üstüne gecmende fayda var ama 4.2.2 de bu denli kötü değildi.

Konu Sahibi
Cok garip bende daha once lollipop vardi jelly beana dustum bide kitkat yukleyeyim olmadi

Benim cihaz ithal hollanda eur romdayim eşimde de TR garantili var bir fark yok kamera konusunda

Konu Sahibi
Bak 2 3 resim daha atiyim iyice bak renklere filan hatta bi g2 ile cekiyim bide s3.mini ile

Bak 2 3 resim daha atiyim iyice bak renklere filan hatta bi g2 ile cekiyim bide s3.mini ile
çoğu rom aynı çekiyor hemen hemen. etkileyen tek şey xcam. telefon net çekiyor zaten sadece soluk çekiyor. çimler yeşil değil de çamurlu gibi. 2 cihazda test ettim ayriyetten g3 de var. hepsi aynı. kameradan birsey bekleme LG de.

Tepkiler: Aybars1979
Fotoların çoğu xcam ile değil stock kamera bu arada.

Konu Sahibi

Bu resim lg g2 ile

Alttaki de s3 mini ile cekildi

Yanyana tutup cektim
S3 mini ye gecsemmi ne

Tepkiler: Luck Star
    Konu Sahibi
S3 mini nin 13 mp oldugunu bi dusunun
Anlam veremiyorum ya
Adamlar 5mp kaliteye bak

Samsung, kamerada her zaman 1 tık öndeydi zaten bunu kimse LG daha iyi olarak söylemedi. Donanım ve arayüz olarak S6 ya kadar LG yapacağını yaptı öne geçti ancak kamerası ile fazla bir şey sunmuyordu. Özellikle fps düşmesi bile deli eder.

Tepkiler: csbaz
    Konu Sahibi
Evet iste konunun en basinda bunu soyledim hatirlarsaniz yazilim ile adamlar yapmis yapacagini bu yuzden samsung s4 kamera yonunden iyidir diye dusundum biri 5 mp samsung biri 13 mp lg

Ben çevremdeki hiçbir G2 de bunu görmedim.İstediğiniz forumda da araştırın bu yönde bir olumsuz yorum bulamazsınız fps düşüşü harici.

Kimseye yalan borcumuz yok fotoları ekledim oynama vs.yok bilenler indirip kurcalasın data bilgileri ekte full çözünürlükte yükledim.İyi forumlar.