SİVASLİ58050
Üye
-
Konu Sahibi
-
G2 daha performanslı ama s4 daha stabil bence kontrolsuz guc guc degıldr g2 de olay bu yazılım olarak iyi degil aynı donanımda samsung modelleri kat kat daha iyi
G2 ye bir türlü ısınamadım ama o yanma derecesine kadar ısınıyor ayrıyeten
iso düşünce fotoğraf bozulurxcami yukledim fps yi cozdum ama fotograf ta asiri kumlanma var cok sacma oluyor bu kadar niye kasiyor anlayamiyorum
ne s4 nede lg g2 in kamerası sizi tatmin edecek resimler vermez. Dolayısı ile adam akıllı resim çekemeyen kameralardan doğru düzgün video çekmesini beklemek abes olur. Demem odur ki lg g2 den s4 geçerseniz eşekten inmiş ata binmiş olmazsınız bir eşekten inip diğerine binmiş olursunuz. Mantıken bir düşünün 2013 yılı sonunda çıkmış olan lg g2 de 16mp kamera varken. daha yeni 3000tl başlangıç fiyatına sahip iphone 6se de 12mp kamera var. ama g2 nin kamerasından şikayet edildiği kadar kimse iphone un kamerasından şikayet etmiyor. halbuki sıklıkla selfi çekip instigrama, twitter a resim koyan ünlüler hep iphone kullanıyor. Sizce de bu işte bir terslik yok mu?iste dedigim gibi yazilim konusunda samsung
S4un donanimsal ozellikleri birebir g2 ile ayni olsaydi 0 fiyati ne kadar olurdu g2 den pahali olurdu bence
g2 13mp bu aradane s4 nede lg g2 in kamerası sizi tatmin edecek resimler vermez. Dolayısı ile adam akıllı resim çekemeyen kameralardan doğru düzgün video çekmesini beklemek abes olur. Demem odur ki lg g2 den s4 geçerseniz eşekten inmiş ata binmiş olmazsınız bir eşekten inip diğerine binmiş olursunuz. Mantıken bir düşünün 2013 yılı sonunda çıkmış olan lg g2 de 16mp kamera varken. daha yeni 3000tl başlangıç fiyatına sahip iphone 6se de 12mp kamera var. ama g2 nin kamerasından şikayet edildiği kadar kimse iphone un kamerasından şikayet etmiyor. halbuki sıklıkla selfi çekip instigrama, twitter a resim koyan ünlüler hep iphone kullanıyor. Sizce de bu işte bir terslik yok mu?
Eğer kaliteli video çekimi istiyorsanız ve lg de devam edecekseniz g3 e bile elinizi sürmeyin en aşağı g4 e bakacaksınız.
İstediğiniz kadar uygulama yükleyin yada ayarları değiştirin (uygulama da zaten ayarları değiştirecek başka bişey yapmayacak) istediğiniz düzeltmeyi sağlayamazsınız bir nebze iyileştirmeyi deneme yanılma yolu ile belki bulursunuz ama bolca kurcalamanız lazım ayarları yinede bana göre g2 nin fotoğraf çekimleri bile çok kötü iken videodan bir medet ummak hayal olur.
evet yanlış yazmışım 13mp olacak ama fark etmez. amiral gemi g2 den sonra çıkan iphone 6 8mp 6s ise 12mp. 2gb ram li iphone 6s 4gb ramli s7 ye nal toplatıyor. 6s 326ppi ken bazı akıllılarımız 400ppi dan 500ppi a çıkınca farkı hissettiğini söylüyor. Android tarafında yazılım pazarlanamadığı için dönüp donanım üzerinden pazarlama yapılıp cihaz satılıyor büyük oranda bu sefer başlanıyor atışlara yok 6gb ram, bilmem kaç mp kamera falan filan.g2 13mp bu arada
ayrıca iphone se daha kaç kişide var
daha 1 aylık cihaz
g2 2.5 yıllık telefon
iphone se yi de görürüz 2.5 yıl sonra ne durumda olacak
o kamera ile gece çekiminden hiçbirşey anlamazsınız üstelik gece açıkalan çekimi hiç yapmasaınız daha iyi zaten ancak günlük güneşlik açık bir alanda çektiğiniz resimlerden bir şey anlayabilirsiniz.Yukledigim resme baktinizmi
Yemin ederim s3 mini boyle cekmiyor
Ha birde 4k video cekimi ve slow motion cok guzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?