Lenovo ideapad 510 i5 12gb dd4 tavsiye arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo ideapad 510 i5 12gb dd4 tavsiye arıyorum
Selamlar herkese. Konu başlığında bulunan laptop' u aldım hem işimi görürüm hem de arada bir oyun oynarım diye. İşimdeki yoğunluktan dolayı artık laptop' u kullanamıyorum. Garantisi bile bitmedi yeni. Satsam satılmaz atsam atılmaz. Kimse o kadar para veremiyor çünkü. Oyun oynamak istesem Dota 2 de bile ayar düşürüyorum dandik 940mx 4 gb ekran kartı var. Olmuyor yani. Masaüstü bilgisayarım var i5 6600k 8 ddr4 asus 270x 2 gb 192 bitlik ekran kartım var. Bu laptop'u satıp üstüne para koyar MSI 1060 6 gb lık bir ekran kartı mı alsam ki satamıyorum laptopu olmazsa ucuza bit pazarında bir yere vereceğim. Yoksa "satma onu bulamayanlar var linux kurarsın, program yazarsın, küçük oyunlar oynarsın, film izlersin" gibi mi dersiniz? Gerçekten karar veremiyor odama girince şöyle bir bakıyorum hala burada mısın diyorum. Piskolojimi bozdu resmen. Sırf bunun için ssd bile almıştım havalara uçtu diye sevinmiştim ama ne yapacağımı karar veremedim. Bir şans daha mı versem bilemedim..

MaxipmaN

Üye
fiyatlar git gide artıyor 2019 da ekran kartı alman iyice zorlaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: denisjr ve Murat Alper
denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
11. Nesil kartlar 10. Nesile göre daha pahallı olacak bu açıklandı
Üstelik dolar her geçen gün artıyor
Gelecek sene doların ne olacağını bilemezsin
Eğer almak istiyorsan şimdi al

MaxipmaN

Üye
Bitcoinler için yeni ekran kartı çıkacak oyun ekran kartları düşecek diyorlar ama hikaye midir sizce?
eski modelin fiyatları düşer de o sırada dolar fırlarsa şimdiki gibi kalır :(

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Şu anda bilgisayar ve bileşenleri almak çok pahalı. Ben bile yeni bir bilgisayar alacaktım ancak dolar kuru yüzünden bilgisayar almaktan vaz geçtim.

Üst Alt