mobilci07
Üye
-
Konu Sahibi
-
Laptop önerisi olan cod felan kaldıran biraz oyun bilgisayarı istiyorum ısınma felan çok olmasın sürem çok kısıtlı acil almam lazım bi el atın.
fiyatı sınırı en fazla 1600.
ha bide casperler neden bu kadar ucuz çürük mal mı bunlar 8 gb i7 işlemciliyi 1400 1500 e satıyo toshiba 3000 e satıyo ne iş ?
----------Eklendi @ 18:58:57 ---------- Yazıldı @ 18:58:42 ----------
up up up up up
kardeşim ilk önce acer ve philips güvenilir markalardır 1. philips hollanda malıdır ve sorunsuz kaliteli cihazlar üretir 2. acer kaliteli bir markadır taiwan malıdır bu yazıyı oku Acer da kurulduğundan bu yana insanoğlu ile teknoloji arasındaki engelleri aşma hedefine ulaşmak için mücadele etmiştir. Kendi markasını taşıyan BT ürünlerini dünya çapında pazarlamaya odaklanan Acer, en hızlı büyüyen 5 şirket arasında dünya genelinde bilgisayar alanında üncü, dizüstü bilgisayar alanında ise ikinci sıradadır. Kârlı ve sürdürülebilir Kanallı İş Modeli Acerın sürekli gelişimine yardımcı olurken Gateway ve Packard Bell’in de gruba katılması şirketin deki varlığını güçlendirip Avrupadaki güçlü konumunu geliştirerek global ağı tamamlamaktadır. Acer Inc'in dünya genelinde 5000 çalışanı vardır. 2007 yılında şirketin kazancı 14,07 milyar ABD Dolarına ulaşmıştır.1600 TL'ye oyun Laptopu olmayacağı için masaüstü bilgisayarı almak daha sağlıklıdır ki, normal olan bir Laptop'u oyun amaçlı olarak kullanmak da yanlış bir durumdur. Laptop'un kullandığı Donanımlar, masaüstü bilgisayarlarında ki kullanılan Donanımlar ile aynı değildir ve yüksek performans vaat etmez. Ayrıca dikkat edilen İşlemcinin i7 olması veya 8GB olması değildir. Her İşlemcinin ve her ekran kartının değişik modelleri mevcuttur. Örneğin Intel Core i7 870 ile 970 modelleri arasında çok fark vardır ki, bu da fiyatlara yansır. 8GB Kingston bir Ram 1333MHz hızındadır ve HI-Level'in 8GB Ram'i 1600MHz hızındadır ve buda fiyatların artmasında büyük rol oynar. Aynı durum Ekran kartı içinde geçerlidir. Ayrıca Casper ile dünya markası Toshiba'yı karşılaştırmanız yanlış olmuş. Toshiba her zaman sağlam kasalı Laptoplar yapmıştır. Kasa içerisinde ki Donanımlar da en iyi şekilde işlev görebilmesi için, sağlam ve dayanıklı bir Laptop kasası ister. Onun için Toshiba ile Casper'ın kullandıkları Donanım farkına bakacak olursak ve Toshiba'nın dünya markası olması zaten bunu açıkça gösteriyor. Toshiba Laptoplar fiyatına göre performansını da fazlasıyla verir. Casper çoğu zaman farklı marka ile Donanım satarak bu şekilde para kazanıyor. Casper Laptopların özelliklerine göre, farklı Donanım barındırması yönünden fiyatların bu kadar düşük olması normaldir. Onun için Casper, ACER, EXPER, PHILIPS ve Vestel bilgisayarlara kesinlikle yaklaşmayın. Bu fiyata şu özellikler de bir Laptop önerebilirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sana değil berke tam okuyamadım 1. sayfa karışmış kim ne yazmış belli değiş roman hikayesi gibi sadece bana laptop önerin bunu istedim çokmu şey ya ama tartışma çıktı yok acer iyi yok toshiba bana sadece nfs under2 yi cod felan açaçak bi pc lazım takılma olmayan ısınma sorunu pek olmayan bişi lazım ya
----------Eklendi @ 20:26:26 ---------- Yazıldı @ 20:25:54 ----------
amd o amd ye güvenmiyorum intel en iyisi ayrıca ekran kartı 1 gb olsun lütfen
ekran kartı paylaşımlıysa performans kötüdür be kardeş :S
teşekkürler ama paylaşımlı ekran kartları az performans veriyor diyorlar yorumlarda ramdan çalıyor hep
Anlatamıyorum galiba.Ekran kartı kendi belleği kadar Ram'den takviye alıyor ve aynı şekilde en iyi performansı veriyor. Örneğin 2GB Ram'iniz var ve Ekran kartınız da paylaşımlı... İşte bu sırada Ekran kartı, 2GB Ram'den takviye alır ve Ram'de düşük kalacağından dolayı performans düşer. Biz burada 6GB Ram'den bahsediyoruz ve performans düşmesinin olması imkansız bir durumdur ki, Ekran kartı bu durumda performansını artırmak için Ram'e ihtiyaç duyar.
"Sagopakajmer37" İşletim Sistemi farklı, İşlemci farklıdır. Burada bir yazım hatası olmuş. Ayrıca "mobilci07" arkadaşımız belki gideceği yere götürmek için Laptop almak istiyor olabilir. Bunuda göz önünde bulunduralım. Ayrıca önerdiğim Laptop'ta zaten AMD değil, Intel'in Turbo Boost 4 çekirdekli İşlemcisini kullanıyor ve diğer Donanımlar ile beraber son sistem gerektirecek oyunları oynatacak güce sahiptir. Yani bu Laptop eski teknoloji Donanımlarını kullanmıyor. Oyun konusunda masaüstü bilgisayarları daha yüksek derece de tavsiye edilir. Benimde tavsiyem budur, fakat arkadaşımızın bilgisayarı ne amaçla kullanacağını da bilmemiz gerekiyor. Ön planda oyun amaçlı olarak kullanacağı yazıyor, fakat yinede Laptop almakta kararlı gözüküyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tavsiyem bu laptoptur 1.700tl ama verdiğin paraya değiyor ekran kartı 6770m 1.sınıf bir kart bütün oyunları açarsın i7 işlemci 4 çekirdekli bir laptop herşeyi sorunsuzca açarsın ama biraz bekle derim bimekste fiyatlar düşüyor %30 a kadar düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?