Son sorum olacak 4.4.2 yükledim diyelim sonra eski rom'unu tekrar yüklesem root erişimini kaldırsan garanti tekrar işlermi ?Verdiğim dosyayi hafiza kartina atin yukleme sirasi geldiği zaman cwm den flashlayin
Eski ROM silinir hocam wipe data yaparken zaten tel sifirlaniyo ama eski romun dosyalarida var isterseniz

Hocam ayarlara gelin oradan buttons ardından power menü sonra ordan ekran görüntüsünü seçin tamamdir power tusuna basinca görürsünüz zaten ekran görüntüsü al seçeneğiniEKRAN GÖRÜNTÜSÜ NASIL ALIYORUZ?
Yanlış rom indirmiş olabilirsiniz indirmede sorun olmuş dosya hatalı inmiş olabilir tekrar kontrol edinrom yüklenmiyo hata veriyo ve telefon açılmıyo yardım edin nasıl düzeltecem
Volki kanka link sıkıntılı ya başka yerden almak lazım
Beyler çok özür dilerim uzun zamandir baya yogundum giremedimkardeş ikinci linki yenilermisin
Kardeş cwm verdiğim linkteki gibi demi yoksa açmazaga yükledim tel açılmıyor nabayım
Haci optimus l5 kdz yükleme diye arat google amcaya bulursunbaşka bir yerden rom ındırıp yukledım oyle açıldı , bu romu kurmuyo benım tel başarısız diyohacım 4.1.2 ye geri nasıl yükleyeceğim söylersen sevinirm