[L5][E610/E612/E617][ROM][4.4.2 KİTKAT] Unofficial CyanogenMod 11 Builds Çıktı!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

13sefa13

Üye
hocam birçok özelliğin olmaması cwm ile alakalı dediğim dosyayı flashlayın sdcard cwm de external sdcard olarak görünüyor belki karıştırıyorsunuzdur
Hocam hala anlamış değilim cwm 6.0.4.7 yükledim işlemleri tekrarladım fakat hiçbir fark yok siz bu romun linkini xdadan mı aldınız ? Çünkü ben linkleri direk xdadan aldım acaba ondan mı?Tamamdır hocam linkleri karşılaştırınca sizin sürüm daha yeni forum xda'da verilen sürüm farklı hemen indireyim yükleyeyim :D Teşekkürler hocam konu çok iyi :D Ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim :DBirde öğretmek olmasın yanlış anlamayın NFC'nin ne olduğunu bilmiyorum yazmışsınız ya benim bildiğime göre telefonları birbirine değdirip bilgi alışverişinde bulunmak. :D

kule169

kule169

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hala anlamış değilim cwm 6.0.4.7 yükledim işlemleri tekrarladım fakat hiçbir fark yok siz bu romun linkini xdadan mı aldınız ? Çünkü ben linkleri direk xdadan aldım acaba ondan mı?Tamamdır hocam linkleri karşılaştırınca sizin sürüm daha yeni forum xda'da verilen sürüm farklı hemen indireyim yükleyeyim :D Teşekkürler hocam konu çok iyi :D Ayrıca ilginiz içinde çok teşekkür ederim :DBirde öğretmek olmasın yanlış anlamayın NFC'nin ne olduğunu bilmiyorum yazmışsınız ya benim bildiğime göre telefonları birbirine değdirip bilgi alışverişinde bulunmak. :D
kusura bakmayın hocam hafta içi giremedim...benim verdiğim linkdeki sürüm en son sürümü beta4 olması lazım farklılık ondan kaynaklanıyordur ama yaptıysanız sıkıntı yok sevindim adınıza :biggrin::biggrin:

relentless34

Üye
NFC zaten ülkemizde kullanılmıyor.Işık çalışıyor, etiket test edilmedi demiş.
Düzeltebilirsin.Kullanılabilir ram 409 MB oldu.Ayrıca rom konusunda yetersiz gördüm seni.

kule169

kule169

Üye
    Konu Sahibi
NFC zaten ülkemizde kullanılmıyor.Işık çalışıyor, etiket test edilmedi demiş.
Düzeltebilirsin.Kullanılabilir ram 409 MB oldu.Ayrıca rom konusunda yetersiz gördüm seni.
ben bu rom olaylarini tamamen yabanci sitelerden ogrendim bir allahin kuluda cikip rom soyle flashlanir diye anlatmamis nfc olayina gelirsek bu konuyu actigim gun nfc nin ne oldugunu ogrendim eger cok biliyosaniz siz acsaydinizda boyle bir konu sizden bakarak yapsaydik

relentless34

Üye
Fazla vaktim yok boyle islerle ugrasmak icin tartismaya girmezsen sevinirim

doa64

doa64

Üye
arkadaşlar kullandığım cihaz bu kasasında arka kapağın altında e610/612(f) yazıyor bir türlü uygun stabil rom bulamadım yardım edebilecek biri var mı?

ahmet7888

Üye
e 612 kullanıyorum karnel i yüklemesem n'olur. bişey olurmu. ayrıca karnel nası yükleniyor.. kardesim ilk defa rom yüklicem onun için hepsini en incesine kadr bilmem lazım.. bidaha ugrasmıyım yanlış bişey yapıpta. birde bu dosyaları telin kendi hafızasına atsam bi sorun olurmu. birde 6.0.4.7 bunu nası yüklicez. bendeki versiyon 6.0.2.8 bi türlü yükselmedi

Son düzenleme:
kule169

kule169

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kullandığım cihaz bu kasasında arka kapağın altında e610/612(f) yazıyor bir türlü uygun stabil rom bulamadım yardım edebilecek biri var mı?

kardeşim bu romu yükledinmi yoksa çalıştırmadı biraz daha detaylı yazarmısın bide bu romu yüklerken verdiğim kerneli flashla
e 612 kullanıyorum karnel i yüklemesem n'olur. bişey olurmu. ayrıca karnel nası yükleniyor.. kardesim ilk defa rom yüklicem onun için hepsini en incesine kadr bilmem lazım.. bidaha ugrasmıyım yanlış bişey yapıpta. birde bu dosyaları telin kendi hafızasına atsam bi sorun olurmu. birde 6.0.4.7 bunu nası yüklicez. bendeki versiyon 6.0.2.8 bi türlü yükselmedi

şimdi kardeşim telin e612 ise kerneli yüklemek zorundasın nasıl yükleneceğine gelirsek hafıza kartına atıcaksın kerneli aynı şekilde cwm sürümünüde önce hafıza kartına girip cwmyi yükle daha sonra konudaki işlemleri uygula dosyaları hafıza kartına atmak zorundasın çünkü wipe data diyince tel hafızası siliniyor yine sorun olursa cevaplarım

doa64

doa64

Üye
Evet kardeşim ilk önce romu daha sonra kerneli flashladım ama stabil çalışmadı:-( sorun ne anlamadım

erdo535

erdo535

Üye
hocam gaps lerin linki ölü yenileyebilirmisin? :D

emirhan71

Üye
Önceki romdan hızlımı

erdo535

erdo535

Üye
şim
linkleri yeniledim hocam:halay3::halay3:
di bu romlar gaps ler falan hepsi zip ile sıkıştırılmış biz bunları zip den çıkarıp mı sd karta atacaz yoksa çıkartmadan mı? ilk defa rom yükleyecem o yüzden sordum :D

erdo535

erdo535

Üye
Bir sorum daha olacak :D şu flashlama olayını anlamadım detaylı olarak anlatabilirmisin :D

kule169

kule169

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum daha olacak :D şu flashlama olayını anlamadım detaylı olarak anlatabilirmisin :D

Hocam en detayli bu daha nasil detayli olarak aciklayabilirim bilmiyorum ama internette videolari var izleyebilirsin vakit bulunca daha detayli aciklayamaya calisirim

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim videolu ya da resimli anlatırsan çok hoş olur ya cidden yapmak istiyorum şu rom olayını...Kernel yüklemesini nasıl yapacağız e 612 telefonlar için??

erdo535

erdo535

Üye
Hocam en detayli bu daha nasil detayli olarak aciklayabilirim bilmiyorum ama internette videolari var izleyebilirsin vakit bulunca daha detayli aciklayamaya calisirim
tamam saol araştırdım birkaç defa daha okuduktan sonra iyi anladım :D
güncelleme gemez ise direk yükleyecem :D
Peki bu rom'u yükledikten sonra eski ROM silinecekmi ?

kule169

kule169

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim videolu ya da resimli anlatırsan çok hoş olur ya cidden yapmak istiyorum şu rom olayını...Kernel yüklemesini nasıl yapacağız e 612 telefonlar için??

Verdiğim dosyayi hafiza kartina atin yukleme sirasi geldiği zaman cwm den flashlayin
Peki bu rom'u yükledikten sonra eski ROM silinecekmi ?
Eski ROM silinir hocam wipe data yaparken zaten tel sifirlaniyo ama eski romun dosyalarida var isterseniz

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim yardım et bütün işlemler tamam da şu kernel yükleme nasıl olacak ??LG logosunda takılı kaldı işlemleri yaptıktan sonra ne yapmam gerek ?Yarısı türkçe yarısı ingilizce bunu nasıl çözebilirim...Ve son olarak animasyonları nerden kapatıyoruz bunda

Üst Alt