remzi33
Üye
kvkyla mücadele
bnim cihazdaki sorunu çoğu arkadaşbiliyor. bir çok sorun vardı. titreşimden gelen ses, aşırı ısınma, video çekerken odaklanamama vs. geçen çarşamba kargoyla servise gönderdim. birnotkağıdına da titreşimden gelen sesi yazdım. sorun tam olarak şöyle. cihaz titrerken cızırtılı bir ses geliyordu. ama cihaza önden ve arkadan aynı anda baskı uygulayınca ses düzeliyordu. cumartesi akşam msj geldi cihazınız yapıldı diye. dün aradım nokiayı cihaz yapılmış ddim. demez mi yazılımsal bir sorunmuş ısınma sorunu yazılım yüklemişler değişmez ddi. olay şu. kvk teknisyeni şikayet kısmına bnim not kağıdına yazdığım ısınma ve titreşimden gelen sesi yazmış. ama tamir raporuna titreşim düzeltildi yazmamış ısınmanın sebeplerini yazmış. kvkyı aradım trabzondaki bir bayan ddi ki cihazınızın titreşim arızası da çözülmüş ancak rapora yazmamışlar içini açıp temassızlığı onarmışlar ddi. nokiayla ve kvkyla yaklaşık bir saatlik telefon trafiğinin ardından nokiadaki biri olaya noktayı koydu. siz cihazın kvkdan çıkışını durdurun ben halledecm ddi. şuan cihaz kvkda bekliyor. nokianın iletişime geçip durumu anlatmasını bekliyorlar. sizce sorun çözülür mü. ilk bir aylık sürede dün dolmuştu maalesef ama nokiaya söyledim bn geçen hafta gönderdim diye kvknın sorunu bu dava ederim falan filan ddim hallederler mi sizce