kvkyla mücadele

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
arkadaşlar değişim onaylanmadı. kvk trabzonu aradım benim cihazı tamir eden şahısla görüştüm. ddi cihazınıza güncel yazılım yükledim. titreşimde ses gelmediği için cihazı hiç açmadım bile. elimizde sıfır bi tane sorunsuz çalışan ürün var onunla karşılaştırdım cihazınızda hiçbir sorun yok dedi. cihaz yarın elimde olacak. bu konuşmalar kayıt altına alındığı için herşey kayıtta şuan. titreşimdeki ses giderilmediyse dava edeceğim
bence geri alma cihazı.. ısrarla değişim talep et, kabul etmezlerse paranı iste..

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
evet sen paranı al yine L920 almak istersen gider başka alırsın

remzi33

remzi33

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazı bugün aldım. titreşimdeki ses gönderdiğimdekine göre nispeten daha az. ama yine ses geliyor. telefonu zaten almadan önce çok bekledik. bir buçuk haftadır da servisteydi. uğraşmaktan sıkıldım ve kullanacam bir sorun olursa ilerde garantiye yapturmayı düşünüyorm.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar cihazı bugün aldım. titreşimdeki ses gönderdiğimdekine göre nispeten daha az. ama yine ses geliyor. telefonu zaten almadan önce çok bekledik. bir buçuk haftadır da servisteydi. uğraşmaktan sıkıldım ve kullanacam bir sorun olursa ilerde garantiye yapturmayı düşünüyorm.

Geçmiş olsun kardeşim.

blacktalon

blacktalon

Üye
bence olayı sıcakken hallet ilerde sıkıntı olabilir ben o kadar para versem illa hallederdim soygunculuk resmen o kadar para ver adamlar seni ti ye alsın madem adam gibi insanlara teslim etmicek nokia bu işi o zaman versin hesabını yada adam gibi insanlara versin türkiyede yetkiyi

• Beğen
Tepkiler: merlin19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt