Kvk neden yapamadı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Kvk neden yapamadı?
Merhaba,yaklaşık 1 ay önce N78 telefonumu tuvalete düşürdüm.telefon 1gün sonra açıldı resim falanda çektim tek sorun şebeke çekmiyordu derken daha sonra açılmamaya başladı.neyse telefonu Bakırköy kvk ya götürdüm çünkü garantisi devam ediyordu.onlara olayı anlatınca garanti dışı tamir edeceklerini söylediler ve 10 TL bir para aldılar benden.. bende kabul edip cihazı bıraktım yaklaşık 3 hafta serviste kaldı bu arada yüksek seviyeye gönderildi falan filan.daha sonra cihaz yapılamıyor deyip cihazı bana iade ettiler..Bende bakırköyde sırf telefon tamiri yapan biryere gittim olayı anlattım bana "kvk sıvı içine düşmüş cihazları alır bekletir,10 TL yi alır cihazıda yapılmaz diye iade eder "dedi.şimdi cihaz o ustada ve cihazı çalıştırdığını tek sorunun tuş takımında olduğunu söyledi.tuş takımıda değiştimi olay tamamdır dedi.
Benim merak ettiğim Koskoca kvk nasıl olurda ufacık bir servisin yapabildiği bir cihazı yapılamaz diye iade eder.böyle birşey (cihaz yapılamaz)deme hakkı varmı sizce.
Yorumlarınızı bekliyorum,Saygılar

Lacoste

Lacoste

Üye
sen suya düşürdüm falan demicektin direk bozuk diye vericektin o zaman kesin yaparlardı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
    Konu Sahibi
Desene dürüst olmak çokta iyi değilmiş.ama cihazı nasıl tamir edemiyor yada etmiyor beni şaşırtan bu.

OğuzcanAbi

Üye
dürüst olursan aç kalırsın:ehe (çok mu ağır oldu bu laf):ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
kvk servislerinden mümkün oldukça uzak durun ben cihazı verdim tam 3 hafta oldu hiçbir şey yapmadılar bende geri istedim genpaya vericem artık.

OğuzcanAbi

Üye
benim cihaz
güvencesi altında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt