[kurtuluş40] N8 Belle Refresh 111.040.1511 v1.1-27-10-2012

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat1983

Üye
süpersin dostum Yaptım oldu COk saol lemanYak

lemaynak

lemaynak

Üye
merhaba Kurtuluş bey
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık akılını ve fikrini kutluyorum.
*ilk yüklediğimde galeriye bir türlü girememiştim, siyah bir ekranda kalıyordu, sonradan kapatıp açınca düzeldi.(kamera hafıza kartını kullanacak şekilde ayarlamıştım, sanırım karat ulaşmakta sıkıntı çekti)
*müzik çalar da biraz sıkıntılarım var; daha önceki sürümünü kullanıyordum onda ana sürücüde bulunan "music" klasörü içindekileri müzikleri çalıyordu, bu bir yandan çok iyi oluyordu. ama faklı bir dosyada ki klasörde bulunan müzikleri topluca oynatamazsınız(yada yolu var ben bilmiyorum)
"Nokianın müzik çalar programında sadece belirttiğiniz klasör içindekileri toplu şekilde çalamıyor sadece "Music" klasöründe ne varsa onu çalıyor. Yani yenile dediğinizde sadece o klasörde bulunanları buluyor"
bu şekilde olunca haliyle canım hangi tür müzik dinlemek isterse "Music" klasöründekileri taşıyıp sadece dinleyeceğimi klasöre atardım.

Şimdiki Reflesh versiyonunda ise MÜZİK ÇALAR da yenile dediğimde ana sürücüdeki tüm dosyaları tarıyor, haliyle oyunLarın müzİklerini bile gördü, Nokia nın kendi müziklerini bile geldi listeye :)
bunu düzeltemezmisiniz.

* herhangi bir program içinde rakam girişi yani değer vereceğim zaman rakamlar gelirken ki slayt biraz sanki eksik veya karışık olmuş gibi geldi bana.
normalde ana ekranda iken arama ya bastığınızda sayı ekranı slaytı dönerek karşınıza çıkıyor.
örnek olarak mobil veri izleyicisinde veri kotası girişi yaparken slayt, sayı ekranı aynı anda sanki sağdan soldan üstten alttan gelir gibi yapıyor sonra geri gidiyor, sonra hangi yönden geliyor anlayamıyorum zaten..
daha kısa bir örnek olursa "Radyo kullanarak çal" özelliğinde Frekansa tıklayın anlarsınız ne demek istediğimi.
ama yinede geliyor...

* program geçiş slaytları güzel ve hoş olmuş, ama ana ekranlar geçişi pek hoşuma gitmedi, benim düzeltme şansım olamaz değilmi?
yoksa diğer efektler güzel.

* appstop bu sürümünde yoktu. Bende appsinator yükledim.
müzik dinliyordum appsinator açtım her şeyi kapadı. yalnız hala müzik çalmaya devam etti :) arka plana baktım Müzik Çalar görünmüyordu. tekrar müzik çaları açtım kesti müziği normale bindi.
tekrar denedim aynı hata ile karşılaştım.
sonra Menü içinde senin "uygulaması durdur" adı altında programı gördüm onu denedim oda aynı hatayı verdi.
sonra appsinator ü kaldırdım. teli kapatıp açtım düzeldi...:)

başka türlü bir sorunla karşılaşmadım herşey çok güzell..

merhaba Kurtuluş
Müzik olayına bakman mümkün olabilecekmi. sırf bu yeni sürümünü bırakmamak adına vala müzik dinlemiyorum:)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
merhaba Kurtuluş
Müzik olayına bakman mümkün olabilecekmi. sırf bu yeni sürümünü bırakmamak adına vala müzik dinlemiyorum:)
ilkkez karsilastim ama su varki zorla programi kapattiran prolar hata birakabiliyor arkasinda androidde birdaha calismayacak derecede hatalar bile verebiliyorlar nokia yine sinifinin en iyisi cokme yapmiyor kapatip acinca duzeliyor neyseki.

sevilay3434

sevilay3434

Üye
teşekkürler

TurcpoweR

Üye
ellerine sağlık :)

- - - Eklendi - - -

cok acayip bi hatayla karsı karsıyayım su an :/
ne zaman bi sms atsam turkcelle mesaj gidiyor otomatik cevap talebi gibisinden bi şey için. Üstelik operatörden kaynaklanmıyor. tekrar flash atcam simdi attıktan sonra bilgilendiririm

- - - Eklendi - - -

tamamdır düzeldi şimdi sorun yok

wwwyolcu

Üye
kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş gayet iyi sadece müzik çaların sesi biraz azgibi geldi ona yapacağımız birşey varmı?
haaa birde bülent ataseven sedatın arkadaşı havalimanında konuşmuşunuz sanırım selamı var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş ellerine sağlık çok güzel olmuş gayet iyi sadece müzik çaların sesi biraz azgibi geldi ona yapacağımız birşey varmı?
haaa birde bülent ataseven sedatın arkadaşı havalimanında konuşmuşunuz sanırım selamı var

Aleykum selam kardeş.
Ses yükseltmek için Rompacher yapması var onunla yukseltenilirsiniz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ;)

- - - Eklendi - - -

yüklerken güncelleştirme hatası alıyorum,bunu nasıl düzeltebilirim?
Zaman vardır içinde yada dll veya exe dışladı vardır sis parçalayıp anılarını c hafızadan bulup girebilirsiniz

ferhat1983

Üye
mükemmeL olMuŞ tebrikler Kurtulus :alkis

behcet98

Üye
Hocam buna joshlog kurmak için E yemi C yemi kuracağız

selly1310

selly1310

Üye
kurtuluş kardeşim.Şu telefonla konuşurken kayıt yaptımız zaman cıkan BİP sesini nasıl kapatırızı.sis yada mod gibi birşey varmı.varsa link varmı

- - - Eklendi - - -

birde müzik sesini yükseltmek icin patch veya mod varmı..varsa link atarmısın

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş kardeşim.Şu telefonla konuşurken kayıt yaptımız zaman cıkan BİP sesini nasıl kapatırızı.sis yada mod gibi birşey varmı.varsa link varmı

- - - Eklendi - - -

birde müzik sesini yükseltmek icin patch veya mod varmı..varsa link atarmısın
eklentiyi indirip rompacher icine atin ses yukselir.
bip sesini iptal icin bulamadim

Ekli dosyalar

selly1310

selly1310

Üye
kurtuluş kardelşim verdigin dosyayı e patch diye dosyanın icine attım ve sonradan rompatcherden aktiv ettim ama hic bir ses yükselme felan olmadı.

- - - Eklendi - - -

bu arada kayıt sesindeki bip sesini kapamak icin path buldum buyrun link.lazım olur belki
http://www.nokiavnn.com/2011/06/patch-how-to-remove-call-recording-beep-on-nokia-n8-with-rom-patcher-v3-0/

TurcpoweR

Üye
müzik çalara arama seçeneği eklenmesi söz konusu mu acaba ?

alidayi34

Üye
Arkadaşlar şu flaş işini bir türlü yapamıyorum.indirdiğim dosyaları denilen yere atıyorum jaf da görmüyor phoenix de görmüyor. tel n8 . daha önce 5800 vardı ona jaf ile flaş atıyordum. indirdiğim dosya isminde bir değişiklik yapmam gerekiyormu mesela 5800 da c00 adını c0r yapılıyordu jaf ile kendin seçerken öyle görüyordu.bu konu hakkında çok foruma baktım anlatılanları yaptım olmuyor kafayı yicem 5800 ı mükemmel flaşlarken bunda aciz kaldım bana bir arkadaş yardım edebilirmi teşekkür ederim