Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
senin söylemediğin bazı şeyler olduğunu düşünüyorum, zira senin bilgisayarında olan şeyler bizde de var o zaman bizim ki de kendi başına hareket ederdi, sende olup bizde olmuyorsa ekstra şeyler olduğunu düşünmek gerekir..

hikmet366

hikmet366

Üye
senin söylemediğin bazı şeyler olduğunu düşünüyorum, zira senin bilgisayarında olan şeyler bizde de var o zaman bizim ki de kendi başına hareket ederdi, sende olup bizde olmuyorsa ekstra şeyler olduğunu düşünmek gerekir..
Bilmiyorum nasıl tetikliyor internet mi tetikliyor diycem ama lambayi yakınca açılıyor anlamadım.

Sabah lamba yaktim zaman açılmıyor

Son düzenleme:
Emrebali05

Emrebali05

Üye
windows update güncelleştirmeleri indirmiyor windows 7 deki update ne güzel ayrıntılı gösteriyordu istediğimiz güncellemeyi seçip indirebiliyorduk 7dekini updateyi 10a yükleyebilirmiyiz 1 saattir bekliyorum %10 da takıldı

exp_l0it

exp_l0it

Üye
windows update güncelleştirmeleri indirmiyor windows 7 deki update ne güzel ayrıntılı gösteriyordu istediğimiz güncellemeyi seçip indirebiliyorduk 7dekini updateyi 10a yükleyebilirmiyiz 1 saattir bekliyorum %10 da takıldı
güncellemeleri almak zorunlu olduğu için pek karışılmıyor artık :hmm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
mümkün değil

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Windows 10 unun güncellemeleri artık zorunlu. 1 sene sonra misrosoft bi güncelleme vercek herkes yükliycek böylece illegal yasal olmayan windowslar yakalanacak ve keyler iptal olucak 30 gün deneme sürümü başliycak sonrasını herkes biliyodur herhalde :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
microsoftun sitesinden buldum 7nin updateini normal olarak yüklenmedi :)
pcyi sıfırlıcam o olacak hala %10
bu konuya fazla takılmayın, biraz uzun sürer ama enin de sonunda bir sonuca ulaşacaktır, elle yeniden başlatır veya kapatırsan umulmadık sorunlara hazırlıklı olman gerekir

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
kanat_58

kanat_58

Üye
benim sorunuma çözüm varmı yükleyemedim bir türlü acaba diyorum Windows BT klasörundeki indirmeyi silsem yeniden indirme yaparmı

ON9

ON9

Üye
Arkadaşlar bende de bir türlü güncellemeleri yapamıyorum. Bir de hala keyi alamadım. Güncelleme olmadığından mu oluyor acep.

kanat_58

kanat_58

Üye
ben yükledim ama Pro deneme sürümü insider istiyor onuda daha sonra halledeceğim kardeşimde win7 orjinal cd var ondan alıp yükleme yapar sonrasındada tekrar yükseltme yapar fullerim

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar bu linkten indirdim indirliyor güncelleme sonra napıcam ?

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
W10 sizden key istiyormu ya. Ben temiz kurulum yaptım sıfırdan keyleri atladım pc açılınca bi baktım ki ürün etkinleştirilmiş

punisioner92

punisioner92

Üye
beyler win 10 nda oyun oynarken(sniperghost2) fpsyi artırmak için çözünürlüğü 1024-768 e aldım ekran kısıldı ne yapmalıyım yan tarafı siyahlaştı win 8.1dede olmuştu düzeltmiştim ama bunda yapamadım ekranın çözünürlüğünü 1024-768 e alıp tam ekrana ölçeklendir dedim ama oyuna girince olmadı
ekranımın çözünürlüğü 1336-768

Üst Alt