hikmet366
Üye
Aynı3Gb ram 1.80 Ghz intel laptop win 10 acar demi 32 bitte
ÇÖZÜMÜ BULDUM GİBİ![]()
kardes pc de haporlor dolu etrafında onları pc den cıkar (bağlı olmasın) ve lambayı ac artık sorun kalkar

Aynı3Gb ram 1.80 Ghz intel laptop win 10 acar demi 32 bitte
ÇÖZÜMÜ BULDUM GİBİ![]()
kardes pc de haporlor dolu etrafında onları pc den cıkar (bağlı olmasın) ve lambayı ac artık sorun kalkar

benarkadaşlar bi sorun gözüme carptı wifi üzerinden intenete girerken kopma oluyo mesela oyun oynarken arka planda indirme yapıyorum ama iptal oluyo sağ alttaki cekim cubuklarının üzerine ünlem işareti geliyor oyun oynamayınca sorun yok tarayıcıdan girerken nete kopmuyo ama oyunda kopuyo boyle bir seyle karşılasan oldumu

Rezervasyon bildiriminde mi gösterdi bunu ?Bende bilgisayar desteklemedi: (
EvetRezervasyon bildiriminde mi gösterdi bunu ?
Hangi donanımda hata veriyor ?
Cpu yani cekirdek yeterli digilmis.Rezervasyon bildiriminde mi gösterdi bunu ?
benim 1440x900 mönitörümde bile cam gibi1440×980 ekranda başlat çubuğundaki kısayollar piksel piksel gözüküyor.Ama ekrandakiler öyle değil.Nasıl çözebilirim ?
Birde benim PC Toshiba internet sitesinde windows 7ye kadar suruculer var 8.1 ve ya 10nun suruculerini nerden bulabilirim veya bulabilirmiyimWifi kopmaları için sürücüyü güncelleyin. Özellikle 7'den yükseltme yaptıysanız. Windows 10 bulamazsanız 8.1 deneyin çözüm olabiliyor.
Driver programları tarat son sürümü yüklet yoksa çok uğraşırsın.Benim kopma şöyle bağdaştırıcı ayarlarında kablosuz devre dışı kalıyor etkinlestir dedikten sonra tekrar bağlantı kuruyor
Birde benim PC Toshiba internet sitesinde windows 7ye kadar suruculer var 8.1 ve ya 10nun suruculerini nerden bulabilirim veya bulabilirmiyim