Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
hikmet366

hikmet366

Üye
3Gb ram 1.80 Ghz intel laptop win 10 acar demi 32 bitte

ÇÖZÜMÜ BULDUM GİBİ :D

kardes pc de haporlor dolu etrafında onları pc den cıkar (bağlı olmasın) ve lambayı ac artık sorun kalkar
Aynı :)

Emrebali05

Emrebali05

Üye
arkadaşlar bi sorun gözüme carptı wifi üzerinden intenete girerken kopma oluyo mesela oyun oynarken arka planda indirme yapıyorum ama iptal oluyo sağ alttaki cekim cubuklarının üzerine ünlem işareti geliyor oyun oynamayınca sorun yok tarayıcıdan girerken nete kopmuyo ama oyunda kopuyo boyle bir seyle karşılasan oldumu

exp_l0it

exp_l0it

Üye
arkadaşlar bi sorun gözüme carptı wifi üzerinden intenete girerken kopma oluyo mesela oyun oynarken arka planda indirme yapıyorum ama iptal oluyo sağ alttaki cekim cubuklarının üzerine ünlem işareti geliyor oyun oynamayınca sorun yok tarayıcıdan girerken nete kopmuyo ama oyunda kopuyo boyle bir seyle karşılasan oldumu
ben :)
loldeyim bir elde 10 kere net koptu oyun çıkışı başlarım böyle işe dedim. ikinci işletim sistemi 7ye geçtim :ehe

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
İnternet kopmaları 8.1 den beri günde bi defa wi-fi sapıtıp hiç bi ağ görmüyor daha sonra geri kendine gelip kaldığı yerden devam ediyor

hikmet366

hikmet366

Üye
İnternet kopması bende de var modem den gidiyor ama telefon dan bile giremiyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benimkinde öyle olmuyor sadece pc de sanki wifi kartım sökülmüş gibi wifi ile ilgili hiç bir şey yok
Yani lan bağlantısı kurulamadı diyip kalıyor ben aygıt yöneticinden donım tarayın geri geliyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Wifi kopmaları için sürücüyü güncelleyin. Özellikle 7'den yükseltme yaptıysanız. Windows 10 bulamazsanız 8.1 deneyin çözüm olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Aynen ben 8.1 sürücülerini kullanıyorum bir sorun yok.

esed44498

esed44498

Üye
Bende bilgisayar desteklemedi: (

csbaz

csbaz

Üye
1440×980 ekranda başlat çubuğundaki kısayollar piksel piksel gözüküyor.Ama ekrandakiler öyle değil.Nasıl çözebilirim ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
1440×980 ekranda başlat çubuğundaki kısayollar piksel piksel gözüküyor.Ama ekrandakiler öyle değil.Nasıl çözebilirim ?
benim 1440x900 mönitörümde bile cam gibi
windows hangi çöznürlükte çalşıyor

Emrebali05

Emrebali05

Üye
Benim kopma şöyle bağdaştırıcı ayarlarında kablosuz devre dışı kalıyor etkinlestir dedikten sonra tekrar bağlantı kuruyor
Wifi kopmaları için sürücüyü güncelleyin. Özellikle 7'den yükseltme yaptıysanız. Windows 10 bulamazsanız 8.1 deneyin çözüm olabiliyor.
Birde benim PC Toshiba internet sitesinde windows 7ye kadar suruculer var 8.1 ve ya 10nun suruculerini nerden bulabilirim veya bulabilirmiyim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
toshibalar genelde atheros kullanıyor ve sorunlu gerçekten. 8.1'de bile hala sorun yaşayanlar var. Aygıt yöneticisinden bak atherosun sitesinde falan bak ya da hangisiyse.

• Beğen
reflex

reflex

Üye
Benim kopma şöyle bağdaştırıcı ayarlarında kablosuz devre dışı kalıyor etkinlestir dedikten sonra tekrar bağlantı kuruyor

Birde benim PC Toshiba internet sitesinde windows 7ye kadar suruculer var 8.1 ve ya 10nun suruculerini nerden bulabilirim veya bulabilirmiyim
Driver programları tarat son sürümü yüklet yoksa çok uğraşırsın.

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Cevaplar için tesekkurler yarın bakicam inşallah bulurum

hikmet366

hikmet366

Üye
Windows7 ye geçtim rahatladım ya windows 10 da chorome de video açılmıyor açılsa başka bir yerde dolaşılmıyor donuyordu müzik uyuz oldum arda donuo du

Üst Alt