Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ya birşey sorcam eskiden böyle birşey yoktu pc kendi kendine açılıyor odamın lambasını açıyorum pc açılıyor ne bilim yada kendi açılıyor bir fikrim yok
ilk aklıma gelen tam kapanmıyor anlaşılan hazırda bekliyor gibi

Sertug1991

Sertug1991

Üye
kartının modeli için güncel driveri hatalı olabilir. w8 sürümünü el ile yükle

@Sertug1991 ;
Arkadaşımızın önerisini de denedikten sonra yine olmaz ise
Aygıt yöneticisine gir..
oradan ekran kartı yerini bul
mevcut ekran kartını kaldır
ve yazılım olarak bilgisayarındaki windows.old klasorundeki system32 klasörünü göstererek yükle ya da güncelle yi seç..
Sanıyorum windows.old klasörü içerisinde bir önceki windows un ekran kartına ait arjinal yazılımı bulup yükleyebilir.

Bir şekilde düzelttim şimdi sorunsuz Açılıyor ama hala Dxdiag'da Intel ekran Kartı gözüküyor. Laptopun pili zaten çalışmıyor bende işlemcinin ekran kartı değilde atinin ekran kartı sürekli çalışsın istiyorum ne yapabilirim bunun için?

hikmet366

hikmet366

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Acil yardım lambayi yakiyorum pc kendi açılıyor sebebini bilmiyorum Windows 10 dan sonra oldu Windows 7 de yoktu

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
enteresan bir durum, ortamdaki sesi mi algılıyor yoksa ışığı mı, hiçbir fikrim yok

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Windows 10 nun hayatımıza kattığı kolaylıklar işte:)

hikmet366

hikmet366

Üye
Bu bilgisayarı ne tetikliyor ya

HAM ZA

HAM ZA

Üye

arkadaşlar böyle bir arıza ile karşılaştım mana veremiyorum benim ekran kartım mı eski ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Nvidia ile sıkıtı var yeni sürücü yayinladilar onu yukleyip tekrar dene

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
ANIL

ANIL

Admin
635M Windows 10 ile uyumlu sorun olmaması lazım.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
geforce.com üzerinden son driverları indir yükle muhtemelen o yazı hazırsınız a dönecektir

• Beğen
Emrebali05

Emrebali05

Üye
Ya birşey sorcam eskiden böyle birşey yoktu pc kendi kendine açılıyor odamın lambasını açıyorum pc açılıyor ne bilim yada kendi açılıyor bir fikrim yok
Aynen bi kerebnimde basıma geldi PC kapandı sonra bi bkmisim açılmış ama lamba ile alakalimi bilmiyorum denemem lazım :)

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence bi anda başka bi elektirik ile çalışan alet elektirikte dalgalanma yapıp pc nin psusunu saçmalatırabilir

Bunun win10 ile alakası ile ilgili bi fikrim yok

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeşler benim aletin gpu'yu driver görmüyor bunu nasıl çözebiliriz ? uyumlu donanım bulunamadı diyor güncelleyemiyorum?

ANIL

ANIL

Admin
Bir güncelleme daha:

kanat_58

kanat_58

Üye
bana yardımcı olurmusunuz şimdi indirme tamamlandı fakat yüklemeye başla dediğimde hazırlanıyor diyor yüklemiyor birde BT klasöründe 4 kusur gb var Update en bakıyorum 2 kusur görünüyor yükseltme için ne yapmam lazım bir türlü yüklemeyi yapamadım

Üst Alt